ورود

مشاهده نسخه کامل : نصب نرم افزار update شده Antivirus or Internet Security Bitdefender or Kaspersky

feryfrt
20-09-10, 14:36
سلام یه سوالی برام پیش اومده

من اگه بخوام مثلاً الان خودم یه نرم افزار internet Security Bitdefender دارم و میخوام بصورت
offline ببرم جایی که حتی Internet نداره ، چیکار باید بکنم ؟

Kaspersky هم همینطور ! قدیما یادمه بصورت Offline میشد Kaspersky بریزیم و فایل های Update رو
کپی کنیم بصورت package استفاده کنیم ازشون ولی الان نمیدونم میشه یا نه !

نمیشه یه آنتی ویروس آپدیت شده رو ببریم و راحت روی یه سیستمی که روش آنتی ویروس نیست
بریزیم و Scan کنیم ؟

Computex
20-09-10, 15:36
سلام.

برای این کار ابتدا آخرین نسخه Anti virus یا Internet Security رو از وب سایت Kaspersky دانلود نمایید ( این لینک: Only the registered members can see the link ) و اون رو برای نصب روی سیستم بدون اینترنت نگهداری کنید.

سپس فایل zip رو که براتون ضمیمه کردم دانلود کرده و با اجرای (KasperskyUpdater) روی سیستمی که به اینترنت متصل هست، نسخه آنتی ویروس یا Internet Security مورد نظر رو انتخاب کرده و آپدیت ها رو از این طریق دانلود نمایید.( راهنمایی و اطلاعات بیشتر در این لینک: Only the registered members can see the link )

در نهایت هر دو فایل را به سیستم بدون اینترنت منتقل کرده و آنتی ویروس Kaspersky دانلود شده رو روی اون نصب کرده و با استفاده از این راهنما ( Only the registered members can see the link ) توسط فایل های آپدیت اونرو به روز نمایید.

موفق باشید.

mohammad1985
21-09-10, 03:13
norton چنین قابلیتی داره و به راحتی فایل آپگریدش از سایتش قبال دانلود هست و میشه روی هر سیستمی بدون اینترنت و با اینترنتم نصبید !