سلام دوستان Computer من خود به خود restart می کنه میتونید کمک کنید لطفا
amirpcp30
20-09-10, 00:01
سلام
چوری ریست میشه؟ اول صفحه ی ابی میاد یا نه؟ سی پی یو دماش چنده؟
feryfrt
20-09-10, 09:14
ببین فن های سیستمت همه کار میکنند ؟ مشکله فنی نداری ؟
رم هات اگه 2-3 تا هستند یکیشون رو بزار ، باز اگه شد برش دار دومی رو بزار و...
این تست هارو انجام بده خبر بده
mohamad70
20-09-10, 09:41
سلام دوستان Computer من خود به خود restart می کنه میتونید کمک کنید لطفا
شما اول بگید ریستتون چه جوریه
اگه ناگهانی ریست میشه احتمال زیاد سخت افزاریه (یعنی مثلا ممکنه کامپیوتر شما بیکار باشه ولی یهو ریست شه) و اگه با اجرای برنامه ای ریست میشه و یا در موقع لود ویندوز در جای معینی ریست میشه احتمال زیاد نرم افزاریه
aka1
20-09-10, 12:16
ممکنه از فیلتر شکن باشه؟ چون یکدفعه restart میکنه و این اتفاق فقط در windows7من افتاده xp هم دارم ولی نشده.
در ضمن گاهی به ندرت پیش میاد که خاموش بشه!!! در جواب دوستمون case من lcdنداره که دماش رو بدونم و در ضمن وقتی restart میکنه خیلی دیر بالا میاد که من مجبور میشم دوباره reset کنم! رمم یکی بیشتر نیست.ممنون از کمکتون
mohamad70
20-09-10, 14:56
ممکنه از فیلتر شکن باشه؟ چون یکدفعه restart میکنه و این اتفاق فقط در windows7من افتاده xp هم دارم ولی نشده.
در ضمن گاهی به ندرت پیش میاد که خاموش بشه!!! در جواب دوستمون case من lcdنداره که دماش رو بدونم و در ضمن وقتی restart میکنه خیلی دیر بالا میاد که من مجبور میشم دوباره reset کنم! رمم یکی بیشتر نیست.ممنون از کمکتون
لازم نیست کیستون LCD داشته باشه تا دما رو چک کنین
می تونید تز نرم افزار Everest در فسمت sensor دماها رو چک کنید
aka1
20-09-10, 20:18
یعنی حتما مربوط به دماست؟؟؟!!! برنامه everest رو باید download کنم؟!
mohamad70
20-09-10, 21:47
یعنی حتما مربوط به دماست؟؟؟!!! برنامه everest رو باید download کنم؟!
نه حتما به دما ربطی نداره فقط محض اطلاعتون گفتم:Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
ramine1
20-09-10, 21:59
با سلام به احتمال 90 درصد از رمتون هست بايد يه رم ديگه بذارين و دوباره تست كنيد منم اين مشكلو داشتم هيچ كس نفهميد از رمشه تا خودم دست به كار شدمو عوضش كردم و مشكل رفع شد با تشكر
aka1
20-09-10, 22:44
یعنی این رم بلا استفاده است دیگه
؟!؟!
mohamad70
21-09-10, 10:58
یعنی این رم بلا استفاده است دیگه
؟!؟!
کی گفته از رم هست ؟!!!!! نباید که اینقد سریع قضاوت کرد
شما میگی فقط توی ویندوز 7 این اتفاق میفته اگه از رم باشه باید تو xp هم این اتفاق بیفته
در هر صورت نمیشه سریع قضاوت کرد شما اگه امکانش هست یه بار 7 رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن اگه مشکل حل نشد برو سراغ سخت افزارت
amirpcp30
21-09-10, 12:54
سلام
منم این مشکلو در سیستم قبلیم داشتم که در 7 ریست میشد همون صفح هی ابی میومد بعد ریست اما در xp ریست نمیشد
مشکلم هم از درایور ها بود که کلا یک ورژن دیگه ی 7 ریختم درست شد
شما اگه 7 بریزی اما هیچی روش نریزی بازم همین طوره؟
ramine1
21-09-10, 20:23
سلام بنده گفتم از رم هست و الانم ميگم احتمال خيلي زياد از رم هست شما اول اگه برات مقدوره رم رو عوض كن قرض بگير از يه جايي اين به اين دليله كه ويندوز 7 مقدار رم زيادتري نياز داره و به رم بيشتر فشار مياره نسبت به xp من اين مشكلو با ويندوز 98 و xp داشتم كه هيچ كس نفهميد از رمشه حتي كساني كه يه عمر كارشون بود تا خودم رم رو عوض كردم درست شد من در 98 ريست نميشد ولي در xp ديست ميشد كه مشكل از رم بود ولي از گرافيك يا دماي سي پي يو يا نرم افزاري هم ميتونه باشه ولي اولويت به رم هست با تشكر رامين
aka1
22-09-10, 23:29
ببینید دوستان اصلا صفحه آبی نمیاد مثل ایم میمون که دستت بره رو دکمه reset صفحه آبی وقتی برام میاد که ار kmplayerاستفاده میکنم که اون خودش یه مشکل دیگست. فعلا امکان تعویض رم ندارم ترجیح میدم تلاش کنم اگه شد با نصب 7 دیگه حلش کنم چون فقط تو 7 این طوری میشه!
ramine1
23-09-10, 09:32
درسته مال منم صفحه آبي نميومد اون موقع كه از رمش بود خود دانيد من اون چيزيو كه ميدونستم گفتم موفق باشين