PDA

مشاهده نسخه کامل : مادربورد p5k

tofan8
13-09-10, 18:25
سلام من یه p5k میخوام تهیه کنم میخواستم بدونم بهترین سی پی یو که توسط این مادربورد به طوره کامل پشتیبانی میشه چیه ؟:give_rose:

mehrdad_ab
13-09-10, 19:00
سلام من یه p5k میخوام تهیه کنم میخواستم بدونم بهترین سی پی یو که توسط این مادربورد به طوره کامل پشتیبانی میشه چیه ؟:give_rose:
با سلام ؛
اولاً بهتون تبریک می گم که مادربرد ایسوس رو انتخاب کردین ( سوای قضیه گارانتیش که خوب نیست ) ولی متاسفانه سوکت انتخابی شما دیگه به روز نیست و چیپ بکار رفته هم نسبت به چیپ های جدید کارآمد نیست . ( منظور از اینهمه حرف و حدیث این بود که خواستم همه جوانب رو در نظر گرفته باشم )
شما اگه قصد خرید دارین پیشنهاد می کنم یه برد از سری AM3 بگیرین که DDR3 ساپورت هست و هم اگه میخواین زیاد هزینه نکنید یه سریشون گرافیک های آنبرد کارامدی داره .
به هر حال اگه تجدید نظر داشتید یا نظرتون روی همین مدل پیشنهادیتون بود بگین تا پیشنهادهامون رو بهتون اعلام کنید ( رنج قیمتتون و کاربردتون رو هم بگین ممنون میشم.)

tofan8
13-09-10, 20:17
چون مادربورد دسته دومه و من میخوام خریداریش کنم سوالو مطرح کردم قیمتش 35 تومان هست اگه مادر برد دسته دوم تا 50 - 60 داشتید بهتر معرفی کنید

nima_hl
13-09-10, 20:57

سلام

چیپست این برد p35 هستش و تا آخرین مدل پردازنده های سوکت 775 ( اگر اشتباه نکنم q9650 ) رو ساپورت میکنه

شما با پشتیبانی cpu با این مادربرد به مشکل بخصوصی نمیخورید

ولی کلا این پلتفرم از رده خارج شده و هزینه کردن بابتش زیاد جالب نیست