ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خرید cpu

omidt
11-09-10, 10:07
سی پی یو الان من این Only the registered members can see the link هست و میخوام این Only the registered members can see the link سی پس یو رو بگیرم به نظر شما تغییری در سیستم احساس میشه

amirpcp30
11-09-10, 10:19
خب معلومه بهتره اما ارزش نداره همین رو اور کن درسته به اون نمیرسی ولی این طوری اینقد پول هم نباید بدی

omidt
11-09-10, 10:41
خب معلومه بهتره اما ارزش نداره همین رو اور کن درسته به اون نمیرسی ولی این طوری اینقد پول هم نباید بدی

خوب اگه اور کنم فنش جواب میده خنکش کنه درضمن چجوری باید اور کنم

nima_hl
11-09-10, 11:41
سی پی یو الان من این Only the registered members can see the link هست و میخوام این Only the registered members can see the link سی پس یو رو بگیرم به نظر شما تغییری در سیستم احساس میشه

هسته پردازنده e6320 حدود 10 % از هسته e7500 ضعیفتره به عبارتی اگر بخواهید کارائی 7500 رو از 6320 بگیرید باید اونو تا حدود 3.3 آور کلاک کنید

در مورد اینکه با کولینگ استوک میشه به این فرکانس رسید یا نه شما میتونید از hwbot استفاده کنید البته همونطور که میدونید عوامل زیادی مثل مادربرد ، رم و تحویه کیس هم در رسیدن به این سرعت مهم هستند

بریم سراغ hwbot لطفا لینک زیر رو باز کنید و از قسمت cooling فن stock رو انتخاب کنید

Only the registered members can see the link/manufacturer.rankings.do?applicationId=7&manufacturer=intel&hardwareTypeId=CPU_1364&hardwareType=CPU&tabid=cpubenchmarks

همونطور که مشاهده میکنید با فن استوک دوستان تونستن با سرعت 3.3 تا 3.8 تست سنگین super pi 32m رو پاس کنند ( در تستهای سنگین دیگه هم تقریبا با همین حدود فرکانس ثبت داشتیم )

به احتمال قوی شما هم اگر مادربرد و رم خوبی داشته باشید میتونید به این سرعت برسید

برای آموزش آورکلاک میتونید از لینک زیر شروع کنید

Only the registered members can see the link

البته نباید انتظار داشته باشید بعد از چند دقیقه به راحتی بتونید به این رکورد برسید ( مگر اینکه مادربردتون سلطان abit ip35 pro باشه :yes: )

باید وقت بگذارید و آروم آروم سرعت رو بالا ببرید ، تست پایداری و دما بگیرید تا بتونید به یه سرعت مطمئن برسید

در آور کلاک هیچ موقه عجله نکنید و همیشه قدمهای کوچیک و با احتیاط به جلو بردارید

omidt
11-09-10, 13:19
هسته پردازنده e6320 حدود 10 % از هسته e7500 ضعیفتره به عبارتی اگر بخواهید کارائی 7500 رو از 6320 بگیرید باید اونو تا حدود 3.3 آور کلاک کنید

در مورد اینکه با کولینگ استوک میشه به این فرکانس رسید یا نه شما میتونید از hwbot استفاده کنید البته همونطور که میدونید عوامل زیادی مثل مادربرد ، رم و تحویه کیس هم در رسیدن به این سرعت مهم هستند

بریم سراغ hwbot لطفا لینک زیر رو باز کنید و از قسمت cooling فن stock رو انتخاب کنید

Only the registered members can see the link/manufacturer.rankings.do?applicationId=7&manufacturer=intel&hardwareTypeId=CPU_1364&hardwareType=CPU&tabid=cpubenchmarks

همونطور که مشاهده میکنید با فن استوک دوستان تونستن با سرعت 3.3 تا 3.8 تست سنگین super pi 32m رو پاس کنند ( در تستهای سنگین دیگه هم تقریبا با همین حدود فرکانس ثبت داشتیم )

به احتمال قوی شما هم اگر مادربرد و رم خوبی داشته باشید میتونید به این سرعت برسید

برای آموزش آورکلاک میتونید از لینک زیر شروع کنید

البته نباید انتظار داشته باشید بعد از چند دقیقه به راحتی بتونید به این رکورد برسید ( مگر اینکه مادربردتون سلطان abit ip35 pro باشه :yes: )

باید وقت بگذارید و آروم آروم سرعت رو بالا ببرید ، تست پایداری و دما بگیرید تا بتونید به یه سرعت مطمئن برسید

در آور کلاک هیچ موقه عجله نکنید و همیشه قدمهای کوچیک و با احتیاط به جلو بردارید

ممنون از راهنمایی با فن استوک بیشترین رکورد 4200.09 mhz (Only the registered members can see the link )بود ولی من نمیخوام اینقدر اور کنم نهایت میخوام از 1860 برسونم به 2800
درضمن این مشخصات سیستمه

CPU:intel core 2 6320 1.86GHz 4m
اپیسیر (Ram:2*2G(4G
گیکابایت VGA:Geforse 9600 GT 1GB 256Bit
MB:gigabyte 965p S3
Speakers:Logitech S220
power:green 480A
Monitor:LG W2261 VP

nima_hl
11-09-10, 16:12
ممنون از راهنمایی با فن استوک بیشترین رکورد 4200.09 mhz (Only the registered members can see the link )بود ولی من نمیخوام اینقدر اور کنم نهایت میخوام از 1860 برسونم به 2800
درضمن این مشخصات سیستمه

CPU:intel core 2 6320 1.86GHz 4m
اپیسیر (Ram:2*2G(4G
گیکابایت VGA:Geforse 9600 GT 1GB 256Bit
MB:gigabyte 965p S3
Speakers:Logitech S220
power:green 480A
Monitor:LG W2261 VP

قطعاتت بدک نیست و احتمالا به این سرعت میتونی برسی

تو بایوس مولتی پل رمها رو تا پائینترین حد ممکن کم کن

بعد با easy tune بیافت به جون fsb و آروم آروم بیارش بالا تا ببینیم تا چند گیگاهرتز بدون ولتاژ بالا میاد ( هواست به دمای cpu هم باشه )

هر 5 هرتزی که سرعت رو بالا بردی یه تست بگیر ( مثلا با occtpt ) ، شما برای این سرعت باید از 133 به 200 برسید

ممکنه بتونید بدون افزایش ولتاژ یا افزایش جزئی به این فرکانس دست پیدا کنید (بستگی به بچ cpu داره) ، که دمای زیادی هم ایجاد نکنه و با همون فن استوک هم جواب بده

به هر حال از اینجا به بعد باید وقت بزارید تست کنید ، ریست کنید ، کلیر بایوس کنید و ....... تا به فرکانس ماکزیمم و 7/24 برسید

اگر این کارها رو کردید باید به شما تبریک بگم ، شما الان به بلای خانمانسوز آورکلاک معتاد شدین :lol:

فقط در آینده لطفا بنده رو لعنت نفرین نکنید :wink:

mehrdad_ab
11-09-10, 17:04
هر 5 هرتزی که سرعت رو بالا بردی یه تست بگیر ( مثلا با occtpt ) ،

نیما جان من این برنامه رو دانلود کردم ، اما چیزی از نمودارائی که واسه تست میده سردرنیاوردم ، استاندارد این نمودارا تو چه مرزیه؟

nima_hl
11-09-10, 18:58
نیما جان من این برنامه رو دانلود کردم ، اما چیزی از نمودارائی که واسه تست میده سردرنیاوردم ، استاندارد این نمودارا تو چه مرزیه؟

لطفا نمودار رو بگذار تا ببینم کدوم نمودار منظرتون هستش ( این برنامه نمودارهای زیادی میده )

mehrdad_ab
11-09-10, 19:48
یکی از نمودارها رو انتخاب کردم که ولتاژ هسته رو نشون میده( البته نفتی بودن سیستمو بی خیال هاااااا-این سیستم واسه من قصه دراز داره که تا مرز آپگرید رفته بودم _ همون خرید برد جدیدی که مشاورشو باهات داشتم و دوباره همینو آوردم سر کار )

nima_hl
11-09-10, 20:09
یکی از نمودارها رو انتخاب کردم که ولتاژ هسته رو نشون میده( البته نفتی بودن سیستمو بی خیال هاااااا-این سیستم واسه من قصه دراز داره که تا مرز آپگرید رفته بودم _ همون خرید برد جدیدی که مشاورشو باهات داشتم و دوباره همینو آوردم سر کار )

نه آقا خیلی هم خوبه و باید به شما تبریک گفت که اینقدر خوب از سیستمتون مراقبت کردید که هنوز هم داره کار میکنه :give_rose:

این نموداری که دادی ولتاژ vcor رو که cpu از مادربرد گرفته در زمان تست نشون میده

یه عبارتی در طول تست پردازنده شما بین 1.37 تا 1.44 ولت داشته برق از مادربرد دریافت میکرده

البته همه چارتهائی که occ میده دقیق نیستند و روی بعضی مادربردها درست نمیتونه ولتاژها رو دیتکت کنه

omidt
12-09-10, 09:19
قطعاتت بدک نیست و احتمالا به این سرعت میتونی برسی

تو بایوس مولتی پل رمها رو تا پائینترین حد ممکن کم کن

بعد با easy tune بیافت به جون fsb و آروم آروم بیارش بالا تا ببینیم تا چند گیگاهرتز بدون ولتاژ بالا میاد ( هواست به دمای cpu هم باشه )

هر 5 هرتزی که سرعت رو بالا بردی یه تست بگیر ( مثلا با occtpt ) ، شما برای این سرعت باید از 133 به 200 برسید

ممکنه بتونید بدون افزایش ولتاژ یا افزایش جزئی به این فرکانس دست پیدا کنید (بستگی به بچ cpu داره) ، که دمای زیادی هم ایجاد نکنه و با همون فن استوک هم جواب بده

به هر حال از اینجا به بعد باید وقت بزارید تست کنید ، ریست کنید ، کلیر بایوس کنید و ....... تا به فرکانس ماکزیمم و 7/24 برسید

اگر این کارها رو کردید باید به شما تبریک بگم ، شما الان به بلای خانمانسوز آورکلاک معتاد شدین :lol:

فقط در آینده لطفا بنده رو لعنت نفرین نکنید :wink:

تو بایوس مولتی پل رمها رو تا پائینترین حد ممکن کم کن یعنی چجوری؟

mehrdad_ab
12-09-10, 10:37
ممنون نیما جان ؛ متوجه شدم

Over_Cracker
12-09-10, 11:56
تو بايوس مولتي پل رمها رو تا پائينترين حد ممکن کم کن يعني چجوري؟

سلام.

يعني ضريب فرکانس رم ها رو به پايينترين حد برسونيد ,تا موقع بالا بردن fsb ,محدوديت در فرکانس رم ايجاد نشه و بتونيد تا حداکثر ممکن پردازنده رو اورکنيد ...(البته بهتره تحت کنترل بگیرید)

برای مثال اگر رم شما 800MHZ هست ,ممکنه شما با افزایش FSB اونا به بالای 1000 MHZ رسونده باشید و سیستمتون از حالت پایدار خارج میشه ,این در حالی هست که پردازنده شما هنوز توانایی اور شدن رو داره ,پس اگر برای شروع اور ,شما فرکانس رم رو به 677 کاهش دهید,این محدودیت از سر راه شما کنار میره تا بتونید تمرکز خودتون رو روی پردازنده بزارید.

البته باید دقت داشته باشید,زمانی که پردازنده رو به اون مقدار دلخواه اور کردید ,نباید فرکانس رم پایینتر تر از مقدار پیشفرش باشه و بهتر با اختلاف 50 تا 100 MHZ اور شده باشه که نیاز به اور ولتاژ هم نباشه,و از پرفورمنس اصلی رم هم کاسته نشه.

mehrdad_ab
12-09-10, 12:44
البته باید دقت داشته باشید,زمانی که پردازنده رو به اون مقدار دلخواه اور کردید ,نباید فرکانس رم پایینتر تر از مقدار پیشفرش باشه و بهتر با اختلاف 50 تا 100 MHZ اور شده باشه که نیاز به اور ولتاژ هم نباشه,و از پرفورمنس اصلی رم هم کاسته نشه.

توضیح کاملی بود ، ممنون ؛
ولی من اینجاشو متوجه نشدم ،
مثلاً سیستم خودم رو مثال میزنم ، من میخوام CPU5200 خودم رو اور کنم ، رم ها در حالت دیفالت روی 800 و تایمینگ هم به صورت پیشفرض خودش هست ؛ حالا میخوام FSB رو افزایش بدم ؛ بهتره اول رم ها رو روی 667 ست کنم و بعد FSB رو زیاد کنم ،تا یه حدی CPU رو اور می کنیم ، اما این اختلاف 50 تا 100 مگاهرتزی که گفتین رو چه جوری اعمال کنیم تا سیستم استیبل باشه؟

Over_Cracker
12-09-10, 14:21
این اختلاف ربطی به استیبل بودن نداره,و هدف اصلی اینه که ,اور شما باعث نشه فرکانس رم از حد معمول پایینتر بیاد و 50 تا 100 مگاهرتز هم به این خاطر هست که در اور موقعی که ضریب رم رو پایین میارید و fsb رو افزایش میدید,دقیق نمیتونید فرکانس رو روی مقدار پیشفرض ست کنید,یه این خاطر باید طوری کنترل کنید که هم اور پردازنده به حد مطلوب برسه و هم فرکانس رم مقداری افزایش داشته باشه(به طوری که نیاز به اور ولتاژ رم نداشته باشید) و در کل کارایی سیستم بهتر بشه و البته امتیاز شما در نرم افزار ها هم بیشتر میشه.

و اگر اشتباه نکنم,افزایش ولتاژ باعث میشه امتیاز شما پایین تر بیاد (نسبت به زمانی که رو ولتاژ پیشفرض اور میکنید).

و در اخر باید بر روی HT یا Rated FSB هم نظارت داشته باشید و ضریب اونا رو کنترل کنید که رو مقدار پیشفرض یا مقدار کمی افزایش داشته باشه و همینطور کنترل مولفه های MCH.

nima_hl
12-09-10, 16:20
سلام

ممنون از دوست گرامی بابت توضیحات خوبشون

بریم سراغ یک سری توضیحات خودمونی :lol:

فرض بگیرید سیستم شما یک قایق پاروئیه که 2 نفر پارو زن داره

یکی از اینها cpu شما و دیگری رم هستند

cpu ادعا میکنه که میتونه در دقیقه 200 بار پارو بزنه ولی رم نمیتونه این تعداد پارو بزنه

برای تست بالاترین سرعت شما بهتره کوچکترین پارو رو به رم بدین (کمترین مولتی پل رم ) و تست کنید ببینید تا چند ضربه cpu میتونه بزنه

مثلا به عدد 180 میرسید که ماکزیمم پاروئیه که cpu به راحتی میزنه ( داغ نمیکنه )

بعد از اینکه قدرت cpu مشخص شد پاروهای بزرگتر به رم میدیم تا ببینیم تا کجا میتونه بیاد بالا ( مولتی پل رم رو بالا میبریم )

حالا اگر مردین پیدا کنید پرتغال فروش رو :wink: