دوست من یه Phenom II X2 550 داره بعد از آنلاک تبدیل به Phenom II X4 b50 میشه.گرافیکش آنبرده.اما مشکل اینه که وقتی به چهار هسته ای سوییچ می کنه صدا و گرافیکش قاطی می کنن.
صدا زر زر می کنه و گرافیک رنگش قاطی میشه مثلا حاشیه My Computer از آبی میره به قرمز یا بنفش!
البته اگه برگرده به دو هسته ای مشکل حل میشه
دوستم در حالت چهار هسته ای ویندوز نصب کرد و اول صدا رو نصب کرد خوب بود بعدش گرافیکو نصب کرد صدا پرید بعدش باز صدا رو نصب کرد صدا و گرافیک با هم پریدن
راستی وقتی اینجوری میشه سیستم کند میشه و تا مرز هنگ پیش میره
حالا سوالام
1- علت؟
2-راه حل؟
سپاس
nima_hl
11-09-10, 01:28
سلام به همه
دوست من یه Phenom II X2 550 داره بعد از آنلاک تبدیل به Phenom II X4 b50 میشه.گرافیکش آنبرده.اما مشکل اینه که وقتی به چهار هسته ای سوییچ می کنه صدا و گرافیکش قاطی می کنن.
صدا زر زر می کنه و گرافیک رنگش قاطی میشه مثلا حاشیه My Computer از آبی میره به قرمز یا بنفش!
البته اگه برگرده به دو هسته ای مشکل حل میشه
دوستم در حالت چهار هسته ای ویندوز نصب کرد و اول صدا رو نصب کرد خوب بود بعدش گرافیکو نصب کرد صدا پرید بعدش باز صدا رو نصب کرد صدا و گرافیک با هم پریدن
راستی وقتی اینجوری میشه سیستم کند میشه و تا مرز هنگ پیش میره
حالا سوالام
1- علت؟
2-راه حل؟
سپاس
سلام
این متداولترین مشکل پردازنده های phenom بعد از آنلاکه
یکی از هسته ها مشکل داره
هسته سوم و چهارم رو یکی یکی خاموش کنید و تست کنید کدوم یکی مشکل داره
این پردازنده نمیتونه روی 4 هسته براتون کار کنه ولی احتمالا روی 3 هسته کاملا استیبل میشه
ripek
11-09-10, 13:00
نيما جان سپاس
فقط يه سوال ديگه
چه جوري سه هسته اي ميشه؟
خودش که دو هسته اي بود
تو بايوس ACC رو روي all cores و بالاييش رو که اسمش يادم رفته رو روي normal ميزاشتيم مي شد چهار هسته اي ديگه سه هسته ايش رو نمي دونم.
اگه ACC رو روي auto ميزاشتيم همون دو هسته اي مي موند.
بازم سپاس
nima_hl
11-09-10, 13:10
نيما جان سپاس
فقط يه سوال ديگه
چه جوري سه هسته اي ميشه؟
خودش که دو هسته اي بود
تو بايوس ACC رو روي all cores و بالاييش رو که اسمش يادم رفته رو روي normal ميزاشتيم مي شد چهار هسته اي ديگه سه هسته ايش رو نمي دونم.
اگه ACC رو روي auto ميزاشتيم همون دو هسته اي مي موند.
بازم سپاس
برند و مدل مادربرد چیه ؟
ripek
11-09-10, 14:46
Gigabyte 785GT-UD3H
nima_hl
11-09-10, 15:52
Gigabyte 785GT-UD3H
متاسفانه این مادربرد فاقد این امکان هستش که بتونید از پردازنده به صورت 3 هسته استفاده کنید :1. (36):
ripek
11-09-10, 18:20
به هر حال از کمکتون سپاسگزارم.
peji_2008
11-09-10, 20:35
ببخشید چطور یه سی پی یو 2 هسته ای AMD می شه 4 هسته ای ؟
یه تکنولوژی مثه Hyper Threding توی سی پی یو های اینتل می مونه ؟
nima_hl
11-09-10, 20:58
ببخشید چطور یه سی پی یو 2 هسته ای AMD می شه 4 هسته ای ؟
یه تکنولوژی مثه Hyper Threding توی سی پی یو های اینتل می مونه ؟
با اجازه ریپک گرامی من جواب این دوستمون رو بدم :give_rose:
دوست عزیز پردازنده 2 هسته amd در حقیقت یک پردازنده 4 هسته ای هستش که 2 هسته اون نرم افزاری از کار افتاده
یعنی از نظر سخت افزاری یک پردازنده تک هسته 35 دلاری (sempron 140) با یک پردازنده 4 هسته 180 دلاری (phenom ii 965) هیچ تفاوتی نداره
این امکان 2 حسن برای amd داره
1- اگر پردازنده ای معیوب بود مجبور نیست اونو دور بندازه و میتونه با بستن قسمت معیوب اونو به بازار عرضه کنه
2- با افزایش تعداد تولید قیمت تمام شده رو پائین بیاره و از خرابی به جهت سرعت بالا هم ترسی نداشته باشه
برای اینکه در جریان باشید این قضیه آنلاک کردن هم توسط خود amd روی چیپستهای 710 شروع شد و خود کمپانی این امکان رو برای ما محیا کرد که بتونیم پردازنده رو آنلاک کنیم
بنده فکر میکنم چون پردازنده های نسل جدید آماده نبود amd با این روش تونست از بازار ارزان قیمت خودش حفاظت کنه
مثلا توی این سال بالای 100 تا سیستم آنلاکی شخصا فروختم که قطعا اگر این امکان وجود نداشت تعدادی از این سیستمها با پلتفرم اینتل تهیه میشد
در حال حاضر هم پردازنده خودم یدونه athlon ii x3 440 گلدن بچ هستش که یک کور و 6 مگ l3 کش اون رو باز کردم و با یه فن معمولی روی فرکانس 3.6 به صورت 7/24 دارم ازش استفاده میکنم ( با ولتاژ 1.3125 :1. (27): )