PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در خاموش شدن سیستم

tofan8
10-09-10, 22:07
درود .

من چند روز پیش رفتم خونه یکی از بچه ها مشکل سیستمشو حل کنم که به یه چیزه عجیب Only the registered members can see the linkغریب برخورد کردمOnly the registered members can see the link :

وقتی سیستمش رو خاموش میکنه چراقه سبز رنگه پاور روشن میمونه و باید کیسش رو خابون بعد از چند ثانیه بلند کرد بعد خاموش میشه چراقه ( موقعی که چراق روشنه سیستم روشن نمیشه )
لطفا راهنمایی کنیدOnly the registered members can see the link
مشکل میتونه از چی باشه که led پاور روشن بمونه:gasp:

nima_hl
10-09-10, 22:30
درود .

من چند روز پیش رفتم خونه یکی از بچه ها مشکل سیستمشو حل کنم که به یه چیزه عجیب Only the registered members can see the linkغریب برخورد کردمOnly the registered members can see the link :

وقتی سیستمش رو خاموش میکنه چراقه سبز رنگه پاور روشن میمونه و باید کیسش رو خابون بعد از چند ثانیه بلند کرد بعد خاموش میشه چراقه ( موقعی که چراق روشنه سیستم روشن نمیشه )
لطفا راهنمایی کنیدOnly the registered members can see the link
مشکل میتونه از چی باشه که led پاور روشن بمونه:gasp:

درود بر شما

احتمالا مانیتور این سیستم crt هستش که یک برق حدود 100 ولت روی بدنه کیس اعمال میکنه

این برق میتونه باعث تاخیر در خالی شدن خازنهای مین یا پاور بشه

شما موقعی که سیستم رو شات داون میکنید مونیتور رو از کیس جدا کنید و ببینید وضعیت تفاوتی میکنه یا نه ( در صورتی که crt باشه )

اگر مشکل حل شد باید سیستمتون رو به لوله آب ارت کنید

tofan8
10-09-10, 22:43
مانیتور کابل برقه جدا داره و crt هست جالبه قبلا این مشگل نبوده پیشنهاده دیگه دارید ؟

nima_hl
11-09-10, 01:35
مانیتور کابل برقه جدا داره و crt هست جالبه قبلا این مشگل نبوده پیشنهاده دیگه دارید ؟

ربطی به کابل برق نداره ، یه دستت رو بگذار به چهارچوب در ( اگر فلزیه ) و نوک انگشتت رو بزن به کیس یه حالی میده:lol:

به هر حال برای سیستم با مانیتور crt خیلی خیلی بهتره اون کابل ارت رو وصل کنی ولی اگر این مشکل نبوده و حالا ایجاد شده یا مینت معیوب شده یا پاور ، تا با قطعه سالم هم تست نکنی مشخص نمیشه ایراد از کدومه