PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل خاموش شدن مادربورد

zoooser
10-09-10, 21:11
سلام خسته نباشید .
مادربورد من وقتی روشن می کنم سریع خاموش می شه صبر هم نمی کنه . این در حالی که cpu روی اون هست.
وقتی cpu رو در می یارم مادربورد روشن می شه تستر FF می زنه و چراغ ریست هم همی شه روشنه .
2 - فن های cpu در کنار رم کار می کنن بقیه فن ها کنار خود cpu کار نمی کنه .
وقتی cpu رو در می یارم و ولتاژ رو می گیرم انگار تمامی .ولتاژ ها درسته .

یه چیزه دیگه .یه IC PWM Controller داره به نام ISL6569CB فکر می کنم از اون باشه .

nima_hl
10-09-10, 22:18
سلام خسته نباشید .
مادربورد من وقتی روشن می کنم سریع خاموش می شه صبر هم نمی کنه . این در حالی که cpu روی اون هست.
وقتی cpu رو در می یارم مادربورد روشن می شه تستر FF می زنه و چراغ ریست هم همی شه روشنه .

یه چیزه دیگه .یه IC PWM Controller داره به نام ISL6569CB فکر می کنم از اون باشه .

سلام

اومدم بگم خوش اومدید تاریخ عضویتتون رو دیدم خجالت کشیدم :1. (35):

عزیز یه توضیحی ، لینکی ، دلیلی ، تاریخچه ای چیزی بگو

مادربرد چیه ، cpu چیه ، چی شد که همچین شد و ...... ؟

بعد هم شما همه مطالبتون خبری بود اگر سئوالی دارید بفرمائید :wink:

Over_Cracker
10-09-10, 22:46
سلام خسته نباشید .

سلام
پکیج مادربردتون چیه؟
بر حسب شواهد ,مشکل تو مدار تغذیه هستش و یک اتصالی وجود داره که به محض تغذیه پردازنده ,مادربرد خاموش میشه

اگر شک دارید که ایسی مذکور خراب هست -باید اونا از برد خارج کنید و دوباره تست کنید مادربرد روشن میشه یا نه و یا اگر دیتاشیتش موجود باشه باید لاین های اونا به کامپوننت های سر راه چک کنید.

در مورد کد FF هم که طبیعیه-هر مادربردی بدون پردازنده ,همین کد رو میده و قطعا مدار rs هم غیر فعال هست و روشن میمونه

وقتی cpu رو در میارید ,ولتاژ کدوم قسمت رو میسنجید و چطور تشخیص دادید درسته؟

چه تستهایی تا به حال انجام دادید؟

وقتی مدار ریست پاور رو فعال میکنید -مادربرد روشن میشه؟ کد تستر چیه؟ کلاک روشنه؟

zoooser
11-09-10, 12:43
مادربورد MSI K8n ne2
قطعه رو در آوردم باز همون شکله هیچ تغییری نکرده بدون CPu روشن می شه .

یادم رفت بگم اتوماتیک روشن می شه بدون زدن هیچ کلیدی

نقشه مادربورد رو کسی نداره ؟

بابا یکی جواب بده ؟ چی شده هیچ کی نیست تو این انجمن ؟

Over_Cracker
11-09-10, 23:13
دوست عزیز

شما به درستی پیرامون مشکلتون توضیح نمیدید و در پست بعد هم عنوان میکنید که "یادم رفت بگم اتوماتیک روشن می شه بدون زدن هیچ کلیدی"

با این حالت,پاسخ دادن بی فایده هست و بیشتر باعث دورشدن از مشکل اصلی میشه,اون شخصی که به طور حضوری بر روی برد کار میکنه هم ممکنه خیلی جزئیات از نظرش پنهان بمونه که حائز اهمیت هست.

نقشه مادربرد هم باید سرچ کنید تو گوگل.

zoooser
12-09-10, 01:01
مشکلم پس می خوای چند تا بشه ؟ نقشه مادربرد رو اگر از تو گوگل می تونستم پیدا بکنم خوب اینجا پست نمی زدم .

nima_hl
12-09-10, 01:45
مشکلم پس می خوای چند تا بشه ؟ نقشه مادربرد رو اگر از تو گوگل می تونستم پیدا بکنم خوب اینجا پست نمی زدم .

1 - چیزی که تو گوگل پیدا نشه هیچ جای دیگه هم پیدا نمیشه

2- نقشه مادربرد چیزی نیست که در اختیار عموم باشه

3- اگر بر فرض مثال شما قطعه معیوب رو هم پیدا کردید به احتمال 99% یدکی اون قطعه رو در بازار نمیتونید تهیه کنید

4- این مادربرد عمر خودش رو کرده امروز این قسمتش رو درست کنید فردا یه قسمت دیگش خراب میشه

5- ارزشش سالم این مادربرد 5 تا 10 هزار تومنه به جای تلف کردن وقت خودتون و دیگران بندازیدش دور

zoooser
12-09-10, 18:31
اصلا ربطی به هزینه نداره خیلی می تونی گیر بیاری شماره حساب بده من پول بفرستم تو برام بخر ؟