ورود

مشاهده نسخه کامل : دما ی عادی و حداکثر دمای این سیستم ؟

amirpcp30
10-09-10, 15:40
سلام
سیستمم:
cpu : intel I7 930
main : Gigabyte X58A-UD3R
vga : Zotac GTX465 1Gb
ram : Patriot Viper II 6Gb 1600 CL9 3x2Gb
ssd: a-data
hdd:2tb seagate
دما رو وقتی کیش رو می بندم و فن های کنار و پشت و جلو روشن میشن کمتر و بیشتر نمیشه اگر هم بشه در حد 1-2 درجه
حالا می خواهم بدونم دمای این وسایل در حالت عادی و لود باید چقدر باشه؟
دما ی سی پی یو الان در حالت عادی 52-55 هست
مین هم 52- 55
gpu هم 58
gpu ambient هم 43
aux هم 42-44
هارد 30-31
ssd هم حدود 30 هست بعضی مواقع نشان نمیده دما رو
خب چطوره؟ این دما ها یکی دو درجه هم بالا پایین میشن
جواب بدید ممنون میشم
:give_rose:

JEskandari
10-09-10, 21:03
خوب این دماهای در حالت عادی مهم نیست شما باید دما را در حالت کار کردن سیستم در نظر بگیرید
به هرحال به نظر من اون CPU نباید در حالت کار سنگین به بیشتر از 70-75 برسه البته TjMax اون 100گ
درجه است
در مورد گرافیک هم میتونه تا 85-90 بالا بره اون گرافیک بر پایه GF100 هستش بنابراین یک کم داغ میباشد
دمای مادربرد و هارد هم خوبه

amirpcp30
11-09-10, 00:01
سلام
نظر خودم هم در مورد مین و هارد همین بود فقط یک سوال نیازی هست برای مین فن نصب کنم؟ یک کوچک دارم اما صدا میده
گرافیک در بازی فک نکنم به 90 برسه البته 465 از 460 گرم تره و خودش برای خودش فن و هیت سینک استانداردشو داشته دیگه من که نصب نکردم براش
اما سی پی یو رو خودم نصب کردم البته فن خودشو میگم شاید من بد نصب کرده باشم
این طور که معلومه همین سی پی یو فقط مشکل دما داره چون مثلا بازی gta iv elfc رو 10 دقیقه اجرا کنم دماش میرسه به 80 و توی بایوس تنظیم کردم که اگه به 80 برسه سوت بزنه و همش سوت میزنه
الان فقط همون سی پی یو رو باید یک فکری به حالش بکنم؟ گرافیک به این راحتی ها زیاد بالای 90 نمیره و کلا این گرافیک داغ هست و گرافیک ها روش شنیدم تا 105 هم مشکلی ندارن اما من به هیچ وجه ذیگه مطمعنم در بازی ها و کار گرافیکی به غیر از تست بیش از 95 نخواهد شد
من سی پی یو رو چیکار کنم؟
من وقتی فن سی پی یو رو می خواستم نصب کنم به کمی روی خود فنش خمیر بود منم روی سی پی یو یکم زدم بعد بستم درسته دیگه نه ؟ مشکلی نداره اون یک خمیره این که من زدم فرق می کنه؟ الان باید چیکار کنم؟
ممنون میشم جواب بدید
سپاس

JEskandari
11-09-10, 00:54
سلام
نظر خودم هم در مورد مین و هارد همین بود فقط یک سوال نیازی هست برای مین فن نصب کنم؟ یک کوچک دارم اما صدا میده
گرافیک در بازی فک نکنم به 90 برسه البته 465 از 460 گرم تره و خودش برای خودش فن و هیت سینک استانداردشو داشته دیگه من که نصب نکردم براش
اما سی پی یو رو خودم نصب کردم البته فن خودشو میگم شاید من بد نصب کرده باشم
این طور که معلومه همین سی پی یو فقط مشکل دما داره چون مثلا بازی gta iv elfc رو 10 دقیقه اجرا کنم دماش میرسه به 80 و توی بایوس تنظیم کردم که اگه به 80 برسه سوت بزنه و همش سوت میزنه
الان فقط همون سی پی یو رو باید یک فکری به حالش بکنم؟ گرافیک به این راحتی ها زیاد بالای 90 نمیره و کلا این گرافیک داغ هست و گرافیک ها روش شنیدم تا 105 هم مشکلی ندارن اما من به هیچ وجه ذیگه مطمعنم در بازی ها و کار گرافیکی به غیر از تست بیش از 95 نخواهد شد
من سی پی یو رو چیکار کنم؟
من وقتی فن سی پی یو رو می خواستم نصب کنم به کمی روی خود فنش خمیر بود منم روی سی پی یو یکم زدم بعد بستم درسته دیگه نه ؟ مشکلی نداره اون یک خمیره این که من زدم فرق می کنه؟ الان باید چیکار کنم؟
ممنون میشم جواب بدید
سپاس
در مورد CPU باید بگم که مشکل مربوط به فن اصلی همراه CPU هستش اصولا این فن هم ضعیف هست و هم
خیلی پر سر وصدا . من به شما توصیه میکنم اون فن را با یک فن قویتر عوض کنید. اگه بتونید حدود 50 تومان هزینه
کنید میتونید فن خوبی برای CPU تهیه کنید.

در مورد دمای مادربرد خیالتان جمع از نظر اینتل چیپست X58 تا 95 درجه هم مساله نداره و مادر برد من 1.5 سال هست
که دمایش 70 درجه هست ولی حتی یک آخ هم نگفته.

amirpcp30
11-09-10, 10:14
ممنون
خب اگه میشه حداکثر دمای وسایلو بگید که با برنامه ی مثلا sensor view بزنم اگه هر وسیله بالای اون دما بره صدا بده که مشکلی براش پیش نیاد (منظورم همشون هست نه فقط سی پی یو مین و گرافیک اگه میشه aux و ... رو هم بگید)
الان تا اینجا که معلومه با نظر به صحبت های شما سی پی یوم مشکل دما داره می خواستم ببینم من گرفتم از 2 خمیر سیلیکون استفاده کردم مشکل پیدا نکرده؟ اگه یک خمیر خیلی خوب پیدا کنم بهتر میشه؟
بازم ممنون

JEskandari
11-09-10, 13:42
ممنون
خب اگه میشه حداکثر دمای وسایلو بگید که با برنامه ی مثلا sensor view بزنم اگه هر وسیله بالای اون دما بره صدا بده که مشکلی براش پیش نیاد (منظورم همشون هست نه فقط سی پی یو مین و گرافیک اگه میشه aux و ... رو هم بگید)
الان تا اینجا که معلومه با نظر به صحبت های شما سی پی یوم مشکل دما داره می خواستم ببینم من گرفتم از 2 خمیر سیلیکون استفاده کردم مشکل پیدا نکرده؟ اگه یک خمیر خیلی خوب پیدا کنم بهتر میشه؟
بازم ممنون
خوب برنامه Everest Ultimate میتونه تمام سنسورهای موجود در کامپیوتر را روی صفحه نشان بده ولی آژیر نمیزنه.
در مورد AUX احتمالا دمای چیپست هست ولی نمیشه با اطمینان گفت و یا شاید هم دمای مدار PWM باشه اونی هم
که به عنوان دمای مادربرد هست اون یکی دیگه هست.
در مورد حد اکثر مطلق دما پردازنده شما 100 هست (البته برای هسته ها نه اون دمایی که با استفاده از سنسور روی مادر برد گرفته میشه)
ولی عاقلانه اونه نظاری از 80-85 رد کنه
در مورد چیپست هم دمای حداکثر برای این چیپست 95 هستش ولی بهتره از 70-75 بالاتر نری.
کارت گرافیک شما هم دمای حداکثرش برای GPU به میزان 105 هستش ولی خود من دیگه روی 90-95 اصولا بالتر بره یک کم احساس
ناراحتی میکنم
درمورد PWM هم بسته به نوع مادر برد و ساختار اون داره بعضی ها حسابی میتونن داغ باشن برعکس بعضی ها خنک هستند البته این دمایی
هست که معمولا ثابت هست و زیاد مشکلی درست نمیکنه لذا نمیخواهد زیاد نگرانش باشی .

هارد و SSD و اینجور چیزها معمولا بین 30-40 باید کار کنن البته هاردهای دور بالا میتونن داغتر هم باشن

در مورد استفاده از دو خمیر سیلیکون بهتره اینکار نشه و تنها از یک خمیر استفاده کنید. البته با توجه به استفاده از فن اوریجینال
نباید انتظار داشته باشید خمیر نو برای شما معجزه کنه و شما نیاز به یک فن بهتر مثل Core Contact Freezer 120 و یا Tuniq Tower 120 Extreme
دارید

amirpcp30
11-09-10, 14:26
ممنون جواب دادید
این برنامه ی اورست برای من جای مین و سی پی یو رو جا به جا گزاشته دمای سی پی یو رو می نویسه مین و مین رو می نویسه سی پی یو اینو من تست کردم که فهمیدم چون تنظیم کرده بوم اگه سی پی یو بره بالای 80 خود مین صدا بزنه ( توی بایوس) اون موقع دیدم که نوشته مین 80 درجه
البته این طور که معلومه فعلا اور رو نمی تونم بکنم البته رم رو همین طوری می تونم تغییر بدم چون اصلا داغ نیست
خب پس سی پی یو نمی زارم بالا تر از 90 بره همین طور گرافیک 95-100 و مین هم 90 و aux که معلوم نیست چیه که کلا زیاد هم مشکل گرما نداره و خیلی بشه 60 میشه منم دیگه اجازه نمیدم باالای 70 بره و هارد و ssd دماشون خیلی کمه چون فن داره جلوی کیس
چطوره؟
رم 1600 هست و تایمینگ 9 میشه همین طوری بیارمش 1800 ؟ یا یکم بالاتر؟ منظورم اینه ضریب رو بیارم بالا چون دماش کمه داغ نمی کنه
ممنون

JEskandari
12-09-10, 21:18
خوب اور رم به مادربرد و رم و تجربه خود شما بستگی داره . به عنوان مثال من خودم رمم از 1700 بالاتر نرفت.
CPU هم بهتر هست نگذارید از 85 بالا بره . در ضمن توجه کنید که اون دما که من گفتم مربوط اه هسته CPU هست نه اون دمایی
که مادربرد با سنسوری که زیر CPU قزاز داره اندازه میگیره . چون که وقتی مثلا دمای هسته 80 درجه هست اون سنسور مادربرد
ممکن هست 60 نشان بده

amirpcp30
13-09-10, 09:29
بازم سلام
خب پس اور رو فعلا بیخیال گرافیک رو که کلا بیخیال چون زیاد تاثیر نداره و الکی بهش فشار میاد من گرافیک قبلیم هم 9800 بود از اورش استفاده نمی کردم
در مورد گرافیک طبق گفته های شما و تحقیقات خودم این گرافیک کلا همین طوری داغ هست و مشکلی نداره تا 100 درجه
رم و هارد و ssd هم که مشکل ندارن و دماشون خیلی کمم هست
مین هم که گفتید دماش تا 95 هم مشکلی نداره
چون می خواستم فن روی مین بزارم و همین طور قاب گرافیک رو در بیارم روی سینک اونم بزارم که مثل اینکه گرافیک گارانتیش باطل میشه و مین هم که نیاز نداره
من اگه سی پی یو و رم رو اور کنم ( گرافیک که نه فشار میاره به مین و نه بدرد می خوره) به مین فشار نمیاد که دماش زیاد بره بالا و فن نیاز نداره؟
خب مثل اینکه مشکل فقط سی پی یو هست
در مورد اون که گفتید هسته کجا رو باید نگاه کنم؟ هسته ها رو تک تک نگاه کنم؟ خب 3-4 درجه ای فرق می کنه این طوری
بهترین خمیر سیلیکون چیه من برم بگیرم بزنم ببینم بهتر میشه یا نه؟
البته اینجا نوشته نباید بالای 67 درجه سی پی یو داغ کنه:
Only the registered members can see the link
خب من اگه بعد از خمیر گرفتن مشکل داشته باشم این فنو بگیرم خوبه؟ :
چون هم میشه اگه فنش خراب بشه فنش رو عوض کرد یعنی طوری که دیگه همیشه دارمش هم خیلی خنکه طبق تست ها و دو تا فن داره که مستقیم هوا رو از کیس میشه داد بیرون (اینطور که فهمیدم فن سمت راستش هوا رو میده به سینک و سمت چپ میده از سینک بیرون البته اگه اشتباه نکنم)
Only the registered members can see the link@5.jpg
در مورد خمیر هم خودم یکم تحقیق کردم شنیدم tuniq خوبه اما کدوم مدلاش؟ یعنی هر چی که x اون کمتر باشه بهتره ؟ یعنی x1 بهتر از x3 ؟ قیمتاشون چند؟
این tuniq به فارسی چی خوانده میشه راستش انگلیسیم زیاد توپ نیست نمی فهمم این چی نوشته
ممنون میشم جواب بدید
با سپاس

JEskandari
13-09-10, 21:09
خوب هرچی تعداد X ها بیشتر باشه که کیفیت خمیر Tuniq بالاتره . فارسی اون هم تونیک هست قیمتش هم 8-10 تومان
البته این خمیر طبیعتش یک مقدار سفت هست پس اگه موقع در اومدن از سرنگ باید یک مقدار زور میزدی نگران نشو فاسد
نشده .
اونم CoolerMaster V6GT هستش فن خوبی هست ولی قیمتش یک مقدار بالا باید باشه اگرم بخواهی توی نمایندگیهای
دریا کامپیوتر هستش
اور CPU میتونه دمای مین را بالا ببره ولی نه اونقدر که باعث بشه دمای مین شما به حدی بالا بره که بخواهید یک فن روش
بگذارید .

شما به این عکس نگاه کنید مشخصات سیستم من توی Everest Ultimate هستش رنگ سبز دماها هستن CPU من یک
عدد Core I7 920 هستش که در حد متوسط اورکلاک شده فن روی CPU هم PCCooler HP-1216X هستش سیستم هم
در حال استرس هستش فکر کنم این به شما نشان بده با تعویض فن چه دمایی را باید انتظار داشته باشید
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

amirpcp30
13-09-10, 22:21
سلام
این که زده 47 درجه دمای سی پی یو رو خیلی کمه
خمیر هر چی تیره تر باشه بهتره؟
من شنیدم این فن قیمتش حدود 90 تا 100 هست مگه بیشتره؟
خب پس مین هم فن نمی خواد بقیه هم که هیچ خنکن
اون گرافیکه چقد باحاله ها من تاحالا نمی دونستم امروز چند دقیقه بازی اجرا کردم این فنی که روش هست طوری هواش می چرخه که آخر کار از پشت کیس میاد بیرون و گرما رو در کیس نگه نمی داره و خیلی گرم شده بود اون هوا واقعا داغ بود تمام گرما رو می فرستاد بیرون اما خب گرافیکش داغه که باز داغ می کنه کلا
اما اون سی پی یو اصلا سینکش داغ نمیشه و همین طور گرما نمیاد ازش بیرون یعنی دمای سی پی یو زیاد به سینک منتقل نمیشه که همین طور خب خنک هم نمیشه به همین دلیله دنبال خمیرم بیشتر
من 3 نوع خمیر گرفتم یکیش 1000 تومن که سفیده یکیش 1500 بیشتر هم داخلش هست بیشتر سفیده یکیش هم باز بیشتر داره اما تیره هست که 2500 گرفتم حالا همون 2500 از همه بهتره فعلا؟
من وقتی سی پی یو گرفتم روی فنش همین طوری خمیر بود مگه اینا با هوا گرفتن خراب نمیشن؟
بازم ممنون

amirpcp30
14-09-10, 18:38
سلام
باز یک سوال برام پیش اومد
میشه تمام فن هامو به به یک سوکت وصل کنم و اونو به جای فن مین بزنم ؟ مظنروم جاهایی هست که مین میزاره برای اینکه فن بهش وصل کنیم
مشکلی نداره چند تا به یکی وصل بشن؟
میشه سرعتشون رو کم و زیاد کرد؟
من می خواهم یک کاری بکنم این فن ها به این زودی ها خراب نشن و صدا ندن می خواهم سرعتشون رو کم کنم
بازم ممنون

JEskandari
15-09-10, 13:38
خوب دوست عزیز اون سوکتهای روی Main میتوانند تا یک آمپراژ مشخص یرق بدن پس توصیه من اینه اینکار را نکنید
یا اگر خیلی اصرار دارید دو تا فن بیشتر به یک سوکت متصل نکنید ولی راه حل بهتر استفاده از یک کنترلر فن هستش

در مورد دمای CPU برای همین هست که میگم دمای CPU که توسط مادربرد خونده میشه اصلا توی این نسل پردازنده ها
مهم نیست و شما باید به CPU Core که در زیر آن اومده و چهار دمای مختلف برای چهار هسته پردازنده شما است و توسط
خود CPU گزارش میشه باید توجه کنید. البته 46 درجه دمای فوق العاده ای نیست و شماهم راحت میتونید به اون دسترسی
پیدا کنید

رنگ خمیر مهم نیست این کیفیت اونه که مهم هستش . با این توصیف شما به نظر میرسه اون خمیرها که شما دارید خمیر
معمولی هستش.

خوب اگه سینک CPU داغ نمیشه ولی دمای CPU بالا میره میشه حدس زد که فن درست جا نزده شده . شما توجه کنید که
خمیر زیاد هم باعث عدم تماس درست CPU و فن هستش و خمیر باید بصورت یک لایه خیلی نازک باشه . و روش خمیر زدن
بسته به نوع فن فرق میکنه برای فن اصلی ایتنل که تهش یک دایره مسی هست شما اول اون بخش مسی و روی CPU
را کاملا تمیز کنید که حسابی براق بشه بعد دقیقا وسط اون بخش مسی به اندازه یک نخود خمیر بگذارید . بعدش بگذارید
موقع نصب فن خود وزن فن خمیر را بصورت یکنواخت روی heatSink پخش بکنه.

بله شما میتونید سرعت فنها را کم بکنید که اینکار را یه کمک یک کنترلر فن و یا از طریق بیوس در صورت پشتیبانی مادربرد و یا
با کمک نرم افزاری مانند speedfan انجام میدن . در موذد راه اول باید فنبه کنترلر فن وصل بشه و در مورد دو راه دوم فن باید به
مادربرد وصل بشه. البته تا اونجا که من میدونم کم کردن سرعت فن باعث افزایش عمر اون نمیشه.

amirpcp30
15-09-10, 17:34
سلام

خوب دوست عزیز اون سوکتهای روی Main میتوانند تا یک آمپراژ مشخص یرق بدن پس توصیه من اینه اینکار را نکنید
یا اگر خیلی اصرار دارید دو تا فن بیشتر به یک سوکت متصل نکنید ولی راه حل بهتر استفاده از یک کنترلر فن هستش
کنترلر فن از کددوم ها ؟ همون ها که پشت کامپیوتر نصب میشن؟ پیدا میشه کرد؟ من یک نمونه دیدم یکی از فن های کلر مستر داشت که پشت کامپیوتر نصب میشد

در مورد دمای CPU برای همین هست که میگم دمای CPU که توسط مادربرد خونده میشه اصلا توی این نسل پردازنده ها
مهم نیست و شما باید به CPU Core که در زیر آن اومده و چهار دمای مختلف برای چهار هسته پردازنده شما است و توسط
خود CPU گزارش میشه باید توجه کنید. البته 46 درجه دمای فوق العاده ای نیست و شماهم راحت میتونید به اون دسترسی
پیدا کنید
فک کنم همینه دیگه اما مینویسه مادربورد اون هسته ها حدود 2-3 درجه با این یکی فرق می کنن

رنگ خمیر مهم نیست این کیفیت اونه که مهم هستش . با این توصیف شما به نظر میرسه اون خمیرها که شما دارید خمیر
معمولی هستش.
بله

خوب اگه سینک CPU داغ نمیشه ولی دمای CPU بالا میره میشه حدس زد که فن درست جا نزده شده . شما توجه کنید که
خمیر زیاد هم باعث عدم تماس درست CPU و فن هستش و خمیر باید بصورت یک لایه خیلی نازک باشه . و روش خمیر زدن
بسته به نوع فن فرق میکنه برای فن اصلی ایتنل که تهش یک دایره مسی هست شما اول اون بخش مسی و روی CPU
را کاملا تمیز کنید که حسابی براق بشه بعد دقیقا وسط اون بخش مسی به اندازه یک نخود خمیر بگذارید . بعدش بگذارید
موقع نصب فن خود وزن فن خمیر را بصورت یکنواخت روی heatSink پخش بکنه.
دقیقا
من دیروز من فن رو باز کرد دیدم بسته شد یعنی قبلا به حای اینکه ببندمش محکم تر باز کرده بودم اما در کل محکم چسبیده بود اما درسته تاثیر هم داره خب کامل پیچ ها بسته باشن یا نه
من تیره ترین خمیر رو ریختم روی فن و سی پی یو چون 3 مدل گرفتم یکی 1000 و یکی 1500 و یکی 2500 تومن که خب همون 2500 ز همه تیره تر و به گفته ی خود فروشنده بهتر هست من همین 2500 رو ریختم روش قبلش هم قبلی ها رو پاک کرده بودم و بستم و تمام الان هم که خنک تر از قبله
از اون 1500 ای هم قبلا استفاده کردم خمیر خوبی هست اما دیگه نمیشد همش باز کنم ببینم به خاطر 1 درجه و به گفته ی فروشنده هم که این بهتر بود و البته تیره تر اونها که کلا سفید بودن

حالا دمای مین حدود 55 هست با 15 دقیقه اجرای بازی gta iv elfc با بالاترین تنظیمات گرافیکی میشه 61 درجه و ثابت می مونه که فک کنم زیادی هم خوب باشه اما دست به چیپ می زنم یکم زیادی داغه البته دست من دما سنج نداره ببینه داره این درست نشون میده یا نه
دمای گرافیک در حالت عادی 58 و البته وقتی روشن کنم قبل از اجرای بازی حدود 50 هست و در لود 15 دقیقه ای بازی روی 93 ثابت می مونه که چون این گرافیک خیلی داغه فک کنم خوب باشه
دمای سی پی یو هم 47 شد مثل شما و با اجرای 15 دقیقه ای روی 70 ثابت می مونه
خب من بدلیل اینکه می خواهم کمی اورکنم البته فعلا تا 3 یک فن حرفه ای کولر مستر v6gt رو میگیرم بعد بالا تر اور می کنم که اگه خواستم اور رو زیاد تر کنم یک تاپیک هم میزنم و باز هم منتظر نظر شما
راستی من خمیر هم روی سی پی یو زدم و هم روی فن البته روی فن همون اندازه ی نخود اما روی سی پی یو اندازه 4 نخود ( البته تا چه نخودی باشه :lol: )

بله شما میتونید سرعت فنها را کم بکنید که اینکار را یه کمک یک کنترلر فن و یا از طریق بیوس در صورت پشتیبانی مادربرد و یا
با کمک نرم افزاری مانند speedfan انجام میدن . در موذد راه اول باید فنبه کنترلر فن وصل بشه و در مورد دو راه دوم فن باید به
مادربرد وصل بشه. البته تا اونجا که من میدونم کم کردن سرعت فن باعث افزایش عمر اون نمیشه.
شاید عمرش زیاد نشه اما خاک کمتر میگیره صداش هم کمتره
منتظر نظرتون در مورد دماها هم هستم
سپاس
:give_rose:

JEskandari
16-09-10, 11:25
خوب دوست عزیز دماهای شما برای فن اصلی بد نیست و نباید بیشتر از این از اون فن انتظار داشت
در مورد تفاوت دمای CPU با هسته ها تا اونجا که من میدونم توی Core I7 تا 25 درجه هم میتونه باشه
و چون اون دمای 47تا 70 درجه نمیدونم مال هسته ها هستند یا مال CPU در موردشان اظهار نظر نمیکنم

بقیه دما ها هم که خوب هستند

در مورد کنترلر فن هم فرق نداره هر مدلش که گیرتان اومد کارتان را راه میاندازد من خودم کنترلر فن که به
پشت کیس نصب میشه توی بازار دیدم . سایت LionComputer هم یک سری یک تعداد کنترلر فن NZXT آورد
که دماها را هم میتونست کنترل کنه البته همه شان را فروخت و شما میتوانید دوباره با آنها تماس بگیرید و
ببینید آیا دوباره از آنها وارد میکنن یا نه .

amirpcp30
16-09-10, 11:38
اون دما مال همون هسته هست فک کنم که خوبه اینطور که شما میگید
در ضمن من همون v6gt رو دارم میگرم برام شنبه میرسه که اون موقع خیلی دمام بهتر هم میشه
ممنون از اینکه راهنمایی کردید
وقتی فن رو گرفتم اور ههم می کنم تاپیکشم میزنم
بازم ممنون

JEskandari
16-09-10, 13:28
آحه دمای هسته یکی که نیست دمای هسته برای CPU شما 4 عدد باید باشه
نه یک عدد

amirpcp30
16-09-10, 14:56
سلام
درسته منم قبلا گفتم دمای سی پی یو با اون دماهای هسته فقط 2-3 درجه فرق می کنه مثلا اگه دمای سی پی یو هست 47 دمای هسته ها میشه هر کدوم 50 بعضی وقت ها هم یکیش مثلا میشه 49 یکیش 50 و...
بازم ممنون

amirpcp30
23-09-10, 11:46
سلام
ببخشید یک سوال برام پیش اومد
اگه گرافیک یا مین یا هر چیز دیگه ای بر اثر بالا بودن دما بسوزه گارانتی قبول میکنه؟
همه ی وسایلم 2-3 سالی گارانتی دارن به جز سی پی یو
چرا سی پی یو های اینتل گارانتی ندارن؟ amd ها که دارن
در ضمن من الان سیستممو اورم خونه دما یکم بالاتره این عکس از اورست: (البته جای سی پی یو و مین جا به جا هست اشتباه نگیرید اونی که نوشته matherbord سی پی یو هست و اونی که نوشته cpu مین هست ) :
این تازه اولشه یکم باهاش کار کنم و کمی هوا گرم تر باشه دما ها بیشتر هم میشه مثلا سی پی یو به جای 50 میشه 53-55 یا گرافیک بالا 60 میشه
مشکلی نیست؟
اگه میشه حداکثر دما ها رو در حالت عادی و لود بهم بگید خیالم راحت بشه
ممنون