سلام دوستان
من دنبال سیستمی هستم که بر پایه amd و ati و مناسب برای کارهای گرافیکی سنگین باشه
و تا چند سال دیگه هم کم نیاره (اگه یک کیس زیبا هم معرفی کنید بد نیست)
اگه میشه مانیتور را هم از ال جی معرفی کنید و هم از سامسونگ وکدام بهتر است
قیمت هم نهایتا تا 1,200,000 (منهای dvd rw )
همچنین میخواستم ببینم با همین پول به جای pc , میتونم لپ تاب خوب برای کار های گرافیکی بر پایه amd بگیرم
با سپاس
Only the registered members can see the link(27).gifOnly the registered members can see the link(5).gifOnly the registered members can see the link
shahab_blaster
07-09-10, 17:20
سلام دوستان
من دنبال سیستمی هستم که بر پایه amd و ati و مناسب برای کارهای گرافیکی سنگین باشه
همچنین میخواستم ببینم با همین پول به جای pc , میتونم لپ تاب خوب برای کار های گرافیکی بر پایه amd بگیرم
با سپاس
Only the registered members can see the link(27).gifOnly the registered members can see the link(5).gifOnly the registered members can see the link
تو اون رنج قيمت بايد بري سراغ Core i7 تو لپتاپ مدل هاي AMD تو اون رنج نيست زياد در ثاني به نظر من دسكتاپ قويتر در مياد
ميتوني يه فنوم 2 6 هسته اي بگيري با يه مادربورد با چيپ 890 مسلماً ميتونه عالي عمل كنه گرافيك هم ببين چه كاري مي خواي انجام بدي اگه رندر هست و بازي نميكني خب برو سراغ كارت هاي مخصوص
رم هم ميتوني 4 گيگ با يه برند و مشخصات خوب بگيري
nima_hl
07-09-10, 18:31
سلام دوستان
با سپاس
Only the registered members can see the link
سلام و خوش اومدید :give_rose:
در مورد نوت بوک گمان نمیکنم بتونی با این قیمت و یا بالاتر مدلی به قدرت مدل دسکتاپی که پیشنهاد میکنم خرید بفرمائید و البته کاربری نوت بوک هم اینه که یک دیوایس قابل حمل باشه که طبیعیه به دلیل استفاده از باتری نمیتونه توان یک دسکتاپ رو داشته باشه
در مورد مانیتور هم در رنج 200 تا 240 تومن میتونید انتخابهای خوبی از دو برند داشته باشید که تقریبا از نظر کیفیت و کارائی در یک اندازه هستند ولی از نظر استیل تفاوتهائی دارند که شخصا باید ببینید و بپسندید ( تمام محصولات در این رنج قیمت از این دو برند خوب و مورد تائید هستند )
کیس هم مانند مانیتور از یک رنج قیمتی به بعد از نظر تحویه مشکلی نداره و فقط ظاهر میمونه که اونم بنظرم باید از نزدیک دیده و پسندیده بشه
به عنوان یک کیس میانه میشه از magnum ii گرین به قیمت حدود 40 تومن نام برد
اگر 20-30 تومن بودجه رو برای ماوس ، کیبرد و اسپیکر کنار بگذاریم از بودجه ما مبلغی حدود 900 تومن برای سایر قطعات کیس باقی میمونه
آخرین سری پردازنده ای که amd عرضه کرده سری phenom ii x 6 هستش که دو مدل 1090T و 1055T در بازار موجود هستند
با توجه به اختلاف قیمت نزدیک به 100 هزار تومان این دو پردازنده و تفاوت عملکرد کم اونها پیشنهادم 1055T هستش که با یک سری تنظیمات جزئی در ستاپ بدون کوچکترین فشاری میتونه بازده یدونه 1090 رو بهتون بده :wink:
مادربردی که برای این پردازنده انتخاب مبکنید بهتره دارای هیت سینک ماسفت باشه
اگر شما کارهای رندر طولانی مدت انجام میدین که پردازنده در فشار زیاد بخواد ساعتها کار کنه بهتره علاوه بر خنک کننده ماوسفت مادربرد انتخابی دارای مدار تغذیه 8 فاز برای پردازنده باشه
از برند مورد علاقم 3 مادربرد اینجا معرفی میکنم ( البته شما میتونید از برندهای دیگه هم با همین امکانات و مشخصات مادربردهای دیگه تهیه کنید )
870Extreme3
4641
قیمت : حدود 130 هزار تومان
همونطور که بالا عرض شد این مادربرد دارای مدار تغذیه 4 فاز هستش و هیتسینک نسبتا خوبی هم داره که تخمین میزنم لااقل 5 سال بدون مشکل برای شما کار خواهد کرد
890GX Extreme3
4642
قیمت : حدود 185 هزار تومان
890FX Deluxe3
4643
قیمت : حدود 195 هزار تومان
این دو مادربرد از لحاظ مدار تغذیه تفاوت عمده ای ندارند و تفاوتشون بیشتر در سوکت pci-e هستش که برای کراسفایر مورد استفاده داره
گمان نمیکنم دو برد در بدترین شرایط هم عمری کمتر از 10 سال داشته باشند
با توجه به کاربری و بودجه شما پیشنهادم برد 890gx هستش
تا اینجا اگر سئوالی دارید مطرح بفرمائید و مادربرد سیستمتون رو انتخاب کنید تا بریم سراغ سایر قطعات :give_rose:
amfirewall
07-09-10, 19:56
خیلی ممنون از راهنماییتون
من اطلاعات زیادی از این مادربردها ندارم ولی از روی عکسشون میشه فهمید مادربورد خوبی است
مشخصاتشون رو خواندم فکر میکنم همون 980gx بهتر باشه
البته یادم رفت بگم که موس, کیبرد , اسپیکر ,dvd rw و مودم دارم
میخوام پول اینهارو بزارم روی خود کیس, مدل گرین x3 چطوره؟
shahab_blaster
07-09-10, 20:22
اين مادربوردم خوبه البته سايت رايان صبا هست و قيمت بالا زده تو بازار بايد پائينتر باشه
اين مادربورد هم خوبه
nima_hl
07-09-10, 20:27
خیلی ممنون از راهنماییتون
من اطلاعات زیادی از این مادربردها ندارم ولی از روی عکسشون میشه فهمید مادربورد خوبی است
مشخصاتشون رو خواندم فکر میکنم همون 980gx بهتر باشه
البته یادم رفت بگم که موس, کیبرد , اسپیکر ,dvd rw و مودم دارم
میخوام پول اینهارو بزارم روی خود کیس, مدل گرین x3 چطوره؟
x3 کیس خوبیه فقط مشکلش اینه که تا پائیز نمیاد تو بازار :wink:
پس یه لیست مینویسیم
monitor ~230
case ~ 70
asrock 890gx etreme3 185
phenom ii x6 1055T 215
2*2 elixir 1600 cl9 106
ati 5770 powercolor 190
power 585b green 90
2*seagate barracuda 7200.12 500gb 92
باز سئوالی بود در خدمتم
nima_hl
07-09-10, 21:00
اين مادربوردم خوبه البته سايت رايان صبا هست و قيمت بالا زده تو بازار بايد پائينتر باشه
اين مادربورد هم خوبه
نمیدونم چه آلرژی به محصولات دریا کامپیوتر پیدا کردم که هر چه دکتر دوا میکنم نتیجه نمیده :lol:
عزیز هیچ کدوم از این دو تا بردی که معرفی کردید از usb3 پشتیبانی نمیکنه
درسته که در حال حاضر ممکنه به کار دوستمون نیاد ولی به هر حال دوستمون دارند پول خوب خرج میکنند بهتره که امکانات خوب هم دریافت کنند
از نظر قیمت جهانی مدل asus حدود 10 دلار از مدل ازراک گرونتره ولی توی ایران این اختلاف حدود 40 هزار تومن میشه ( قیمتش حدود 225 هزار تومان هستش )
مدل foxconn هم که یکی از ارزانترین مادربردهای این چیپست در جهان هستش و نزدیک 30 دلار ارزانتر از مدل ازراکه ولی قربون انصاف دوستان دریا کامپیوتر برم به قیمت نجومی 240 هزار تومن تو بازار داره به خلایق فروخته میشه :1. (27):
به هر حال اگر برای دوستمون برند مهم باشه میتونه هزینه بیشتر کنه ، قید usb3 و امکانات اضافه مدل ازراک رو بزنه و مادربرد asus بخره که به شخصه پیشنهاد نمیکنم
ولی فکر نمیکنم هیچ دلیلی برای خرید فاکسکان به اون قیمت وجود داشته باشه
ALIRE7A
07-09-10, 21:22
با asrock کاملا موافقم به نظر من هم الان قیمت خوبی داره
amfirewall
08-09-10, 05:44
واقعا از راهنماییتون متشکرم از خرید لپ تاپ پشیمون شدم ولی
میخواستم نظرطون رو راجع به این لپ تاپ (Only the registered members can see the link)(Only the registered members can see the link)
هم بدون توی بازار رضا پرسیدم , 1240000
.
.
یک سوال دیگه:به نظر شما اینتل برای کارهای گرافیکی بهتره یا ای ام دی وکدوم مدل از اینتل میتونه با این cpu که شما معرفی کردید رقابت کنه
(من خودم amd رو به اینتل ترجیح میدم و توی وبلاگ خودم (Only the registered members can see the link)مطالب رو بیشتر از amd میزارم مثل شما که asrock رو دوست دارید)
mohamad70
08-09-10, 08:08
میخواستم نظرطون رو راجع به این لپ تاپ (Only the registered members can see the link)(Only the registered members can see the link)
.
.
یک سوال دیگه:به نظر شما اینتل برای کارهای گرافیکی بهتره یا ای ام دی وکدوم مدل از اینتل میتونه با این cpu که شما معرفی کردید رقابت کنه
(من خودم amd رو به اینتل ترجیح میدم و توی وبلاگ خودم (Only the registered members can see the link)مطالب رو بیشتر از amd میزارم مثل شما که asrock رو دوست دارید)
منظور دقیقتون از کارهای گرافیکی چه برنامه هاییه ؟؟؟
nima_hl
08-09-10, 09:36
.
.
قدرت پردازنده این نوت بوک 36 % پردازنده دسکتاپیه که معرفی کردم که اگر امکان آورکلاک رو هم در نظر بگیریم این اختلاف بیشتر از این هم خواهد شد
بنظرم تفاوتی نداره ولی توی تستهائی که با cinebench گرفتم با پردازنده 1090 امتیاز 6.2 رو ثبت کردم (oc) ولی بالاترین امتیازی که با 930 تونستم بگیرم 5.3 بود
در حالت دیفالت 1055 اندکی از i7 920 ضعیفتره و تقریبا با این سری پردازنده ها قیاس میشه
shahab_blaster
08-09-10, 10:52
خب اينكه دريا كامپيوتر مادربوردي رو گرون ميده به برند فاكسكان ربطي نداره
فاكسكان برند خوبيه و ميدونيد كه OEM هست و برند ارزون قيمتي هم هست
خب ازراك مادربورديه كه تو رنج ارزون ساخته ميشه و براي بازار اين رنج محسوب ميشه
اگه بحث بودجه دوستمون رو بخوايم در نظر بگيريم و قرار باشه كه ايشون يه مادربورد از رده High End تهيه كنه از ازراك مارك هاي بهتري هم هست قرار نيست تعصب كنيم رو يك برند
به نظر من مادربورد تاثير زيادي داره USB3 زماني مزيت محسوب ميشه كه مادربورد از هر لحاظ كامل باشه در غير اينصورت به درد مفت نميخوره اگه USB3 ملاك هست مادربورد هاي 100 تومني هم تو بازار هستن اما كارايي مادربورد بيشتر مهم هست USB3 مهم هست منكرش نيستم
WORYA_SH
08-09-10, 17:46
لیست قطعاتی که دوستم آقای nima_hl (Only the registered members can see the link) در پست قبلی معرفی کردن بهترین انتخاب نه تنها برای شما بلکه برای اکثر کسایی هست که قصد انجام کارهای سنگین دارن . با توجه به تستهای جهانی و تستهایی که بنده انجام دادم پردازنده های 6 هستهای amd با توجه به قیمت مناسبی که دارند در حال حاظر بهترین انتخاب هستند.
amfirewall
09-09-10, 06:16
سلام طاعاتتون قبول
خیلی ممنون از شما که کامل وجامع سوال من را جواب دادید
من امروز توی دانشگاه رشته کامپیوتر نرم افزار قبول شدم و احساس میکنم برای من لپ تاپ بهتر از p30 است
من دیروز رفتم پاساژ ایران برای انتخاب کیس و مانیتور , تقریبا انتخاب هم کردم ولی فکر میکنم لپ تاپ بگیرم بهتر است
(samsung 20500,samsung20700 ,case green : transformer,infinity,magnum)
ولی حتما تا چند وقت دیگه p30 میگیرم
.
.
.
.
راستی من میخوام یک سوال در رابطه با معرفی لپ تاپ بر پایه ای ام دی در بخش لپ تاپ بپرسم اگه جواب این سوال من را هم بدید ممنون میشوم