ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد idm

arven_andomil
07-09-10, 12:33
سلام ..
فرض كنيد من در داخل اين منيجر 10 تا فايل گذاشتم برا دانلود ...
حالا اين تنظيمات رو لازم دارم
1.ميخوام در هر باز فقط 2تا از لينكها شروع به دانلود كنن
2.چه جوري بقيه رو بزارم كه به صورت اتوماتيك عمل كنن و با پايان يكي ديگري شروع كنه به دانلود
3.شنيدم ميشه از يويوب به طور مستقيم با اين برنامه دانلود كرد ...چه جوري ؟؟
من از ورژن 5.19 استفاده ميكنم ...قبلا با dap ميتونستم اين كار رو كنم اما با اين نه ..
ممنون ميشم تنظيماتش رو بگيد بهم

hassanshaikhi
07-09-10, 14:38
سلام ..
فرض كنيد من در داخل اين منيجر 10 تا فايل گذاشتم برا دانلود ...
حالا اين تنظيمات رو لازم دارم
1.ميخوام در هر باز فقط 2تا از لينكها شروع به دانلود كنن

توی برنامه سمت چپ پایین روی main download queue راست کلیک کن و edit queue رو بزن. در قسمت files in queue مقدار download رو 2 بزار یعنی هر بار 2 تا فایل با هم دانلود میشه.

Only the registered members can see the link

2.چه جوري بقيه رو بزارم كه به صورت اتوماتيك عمل كنن و با پايان يكي ديگري شروع كنه به دانلود

توی همون لیست تمام فایل ها هست و اولویت دانلود از بالا به پایین هست که ترتیبشون رو هم میتونی عوض کنی
برای اینکه شروع به دانلود بشه روی main download queue راست کلیک کن و start now بزن

میتونی یه صف جدید برای دانلود هم بسازی کافی هست سمت چپ روی Queues راست کلیک کنی و create new queue رو بزنی بعد توی صفحه اصلی دانلود فایل هایی که میخای توی اون صف قرار بگیرند روشون راست کلیک کن و move to queue بزن

3.شنيدم ميشه از يويوب به طور مستقيم با اين برنامه دانلود كرد ...چه جوري ؟؟
من از ورژن 5.19 استفاده ميكنم ...قبلا با dap ميتونستم اين كار رو كنم اما با اين نه ..
ممنون ميشم تنظيماتش رو بگيد بهم

آره امکانش هست. وقتی داری کلیپ رو میبینی بالاش یه آیکون به نام download this video ظاهر میشه که با کلیک کردن روش شروع به دانلود کردن میکنه.

فقط باید توی قسمت idm>options>general مرورگری که ازش استفاده میکنی رو انتخاب کرده باشی

arven_andomil
14-09-10, 23:57
سلام ...
من رفتم تو يه سايتي خواست اهنگ پس زمينه رو دانلوذد كننه منم كنسل كردم و تيك دانلود از اين ساينت نكنه رو زدم اشتباهي ...
حالا چه جوري ميتونم برش گردونم؟؟
اخه لازمش دارم ...

hassanshaikhi
16-09-10, 13:55
سلام ...
من رفتم تو يه سايتي خواست اهنگ پس زمينه رو دانلوذد كننه منم كنسل كردم و تيك دانلود از اين ساينت نكنه رو زدم اشتباهي ...
حالا چه جوري ميتونم برش گردونم؟؟
اخه لازمش دارم ...

احتمالا باید اینجا باشه