ورود

مشاهده نسخه کامل : آنلاک Athlon II X3 به Phenom II X4

mohammad1985
06-09-10, 23:15
پردازنده قبل از آنلاک: AMD Athlon II X3 435 2.9GHZ 1.5MB L2 Cache
پردازنده بعد از آنلاک : AMD Phenom II X4 B35 2.9GHZ 2.0MB L2 Cache 6.0MB L3 Cache Only the registered members can see the link
مادربرد : Gigabyte : 770t-USB3
پردازنده بدون هیچ گونه مشکل و با پایداری کامل بدون هیچگونه ولتاژ دهی کار می کند و بدون اور تا 3335mhz کار میکنه ! البته به خاطر عدم توانایی رم در اورکلاک هست وگرنه تا حدود 3436mhz هم با پایداری کامل بدون ولتاژ دهی کار می کنه بیشتر ناپایدار میشه و ولتاژ می خواد منم بهش نمی دم !
حالت دیفالت
Only the registered members can see the link
حالت آنلاک و اورکلاک تا 3335mhz
حالت آنلاک و اورکلاک تا 3480mhz ناپایدار
حداکثر دما در لود کامل به 67 درجه رسید با فن استوک سری فنون های اولیه

mohammad1985
07-09-10, 01:08

nima_hl
07-09-10, 01:20
این پردازنده در حالت آنلاک و کلاک 3.4 با یدونه 965 از نظر قدرت و کارائی یکیه ( ولی معمولا چون کلاک بیس رو زیاد میکنیم و سایر قطعات هم باهاش آورکلاک میشن پرفورمنسی بیشتر از 965 در برنامه ها داره :wink: )

فقط مراقب دما باشید چون فنهای هیت پایپی میتونند در مدت زمان زیاد یا تستهای سنگین دمای این پردازنده رو دفع کنند

به هر حال مبارک باشه و فنش براتون بگرده :give_rose:

mohammad1985
07-09-10, 04:57
نیما جان در حالت اور کلاک نزدیک 3.4 توی تست رندر 3 بعدی با مکس تنها یک یا دو ثانیه با QX9770 اختلاف داره !!!!

PUMAOC
07-09-10, 06:52
wow بحث شیرین آن لاک! من یه 140 آن لاک کردم شد 4400e بد هم نشد :دی

محمد جان می شه بچ نامبرشو بگی! :ایکس

K1LOU
07-09-10, 07:58
با سلام

پردازنده قبل از آنلاک: AMD Athlon II X3 435 2.9GHZ 1.5MB L2 Cache
پردازنده بعد از آنلاک : AMD Phenom II X4 B35 2.9GHZ 2.0MB L2 Cache 6.0MB L3 Cache Only the registered members can see the link
مادربرد : Gigabyte : 770t-USB3
پردازنده بدون هیچ گونه مشکل و با پایداری کامل بدون هیچگونه ولتاژ دهی کار می کند و بدون اور تا 3335mhz کار میکنه ! البته به خاطر عدم توانایی رم در اورکلاک هست وگرنه تا حدود 3436mhz هم با پایداری کامل بدون ولتاژ دهی کار می کنه بیشتر ناپایدار میشه و ولتاژ می خواد منم بهش نمی دم !

خوب مبارکتون باشه . قبلا دیده بودیم سری های athlon ii وقتی انلاک میشدن به اپترون تبدیل میشدن . من هم یک همچین پردازنده ای دارم با کمی اختلاف به اسم phenom ii x4 b50
پس قاعده حرف سوم در revision که باید c باشه تا احتمال انلاک شدن زیاد باشه در مورد اتلونها هم صدق میکنه چون الان که می بینم حرف سوم پردازنده شما هم c هست
در مورد دما با فن استوک دماتون با این فن خوبه . ولی به نظر من فن عوض بشه بهتره
در هر صورت اگه تستی خواستین من هم در خدمتم
موفق باشید

mohammad1985
07-09-10, 14:11
پچ نامبر رو که روی جعبه نمی نویسن ؟ چون من چیزی ندیدم هر وقت سی پی یو رو باز کردم می نویسم !

K1LOU
08-09-10, 09:24
با سلام
محمد جان میتونی یک تست رو انجام بدی ؟
ببینید با برنامه xilisoft convert ultimate 6 چند تا تبدیل رو اگه تونستید انجام بدید . با فرمتها و کدکهای مختلف . بعدش میزان استفاده از 4 تا هسته رو در فرمتهای مختلف اندازه بگیرید
من در زمان تبدیل به فرمت wmv استفاده کامل از 4 تا هسته رو دارم . اما در تبدیلهای دیگه هیچوقت استفاده کامل نمیشه
شما هم یک امتحانی یکنید ممنون میشم
با تشکر

mohammad1985
09-09-10, 05:11
تست کردم هر چهار هسته کار می کنه در چندین فرمت مختلف و حتی با کمک کارت گرافیکم تست کردم (CUDA ) که بازم سی پی یو در اکثر کانورتها تا 70 درصد فعال بود ( هر چهار هسته )

K1LOU
09-09-10, 09:35
تست کردم هر چهار هسته کار می کنه در چندین فرمت مختلف و حتی با کمک کارت گرافیکم تست کردم (CUDA ) که بازم سی پی یو در اکثر کانورتها تا 70 درصد فعال بود ( هر چهار هسته )

با سلام
محمد جان ممنونم بابت تستها
به نظر شما من چرا در اکثر کانورتها استفاده از 4 هسته رو ندارم . خوب اگه سی پی یو مشکل داشته باشه در همون فرمت wmv هم از 4 هسته استفاده نمیشه .
من در صورتی که مثلا 4 فایل رو با هم کانورت کنم باز می تونم از 4 هسته به صورت کامل استفاده کنم
دوستان نظری ندارن ؟
با تشکر

mohamad70
09-09-10, 09:54
با سلام
محمد جان ممنونم بابت تستها
به نظر شما من چرا در اکثر کانورتها استفاده از 4 هسته رو ندارم . خوب اگه سی پی یو مشکل داشته باشه در همون فرمت wmv هم از 4 هسته استفاده نمیشه .
من در صورتی که مثلا 4 فایل رو با هم کانورت کنم باز می تونم از 4 هسته به صورت کامل استفاده کنم
دوستان نظری ندارن ؟
با تشکر

اولا شما ببینید در چه کدک هایی از 4 هسته استفاده نمی کنه استفاده از 4 هسته به کدک مورد استفاده بستگی داره نه به فرمت فایل ویدئویی
مثلا یه کدک قدیمی مثل MPEG 2 نهایتا 2 هسته رو پشتیبانی می کنه ولی h264 تا دلتون بخواد هسته پشتیبانی می کنه!

دوما همواره میزان استفاده از cpu علاوه بر کدک به خود نرم افزار هم بستگی داره و همواره استفاده بیشتر از cpu به معنای کارایی بالاتر نیست من خودم چند باره آزمایش کردم برای مثال

تبدیلی رو با XviD با نرم افزار mediacoder انجام می دادم که 90% از cpu استفاده میکرد
همین تبدیلو با xilisoft انجام دادم که 50% از cpu استفاده می کرد از cuda هم استفاده نمی کردم
اما جالبه که xilisoft سریع تر تبدیل رو انجام داد !!!!!!

mohammad1985
09-09-10, 14:51
شما یه بارم با برنامه هایی مثل تری دی مکس رندر بگیر که پدر تمام هسته ها رو در میاره یا با برنامه everest تست پایداری بگیر ببین تمام هسته ها خرخره استفاده میشن ! ولی نمی دونم را شما موقع کانورت چنین مشکلی داری !

K1LOU
09-09-10, 16:42
اولا شما ببینید در چه کدک هایی از 4 هسته استفاده نمی کنه استفاده از 4 هسته به کدک مورد استفاده بستگی داره نه به فرمت فایل ویدئویی
مثلا یه کدک قدیمی مثل MPEG2 نمیتونه حتی 2 هسته رو پشتیبانی کنه چه برسه به 4 ولی h264 تا دلتون بخواد هسته پشتیبانی می کنه!

دوما همواره میزان استفاده از cpu علاوه بر کدک به خود نرم افزار هم بستگی داره و همواره استفاده بیشتر از cpu به معنای کارایی بالاتر نیست من خودم چند باره آزمایش کردم برای مثال

تبدیلی رو با XviD با نرم افزار mediacoder انجام می دادم که 90% از cpu استفاده میکرد
همین تبدیلو با xilisoft انجام دادم که 50% از cpu استفاده می کرد از cuda هم استفاده نمی کردم
اما جالبه که xilisoft سریع تر تبدیل رو انجام داد !!!!!!

با سلام و تشكر
اما من در فرمتي كه در همين نرم افزار بود به اسم h264 امتحان كردم باز هم از 4 تا سته استفاده نكرد . حالا اين h264 در اين نرم افزار كدك است يا فرمت ؟ چون معمولا به فرمت تبديل ميشه نه به كدك
اين برنامه xilisoft هم بهينه شده براي 4 تا هسته
اما خوب همونطور كه شما هم اشاره كردين براي من هم در اكثر تبديلها از 50 درصد سي پي يو استفاده ميكنه
حالا شما يك چند تا فرمت كه از كدكها مشخص شده ( براي استفاده از 4 تا هسته ) معرفي كنيد تا با اونها هم امتحان كنم من كه با اكثر فرمتهاي قابل تبديل در xilisoft امتحان كردم به غير از wmv هيچكدوم جواب ندادند

شما یه بارم با برنامه هایی مثل تری دی مکس رندر بگیر که پدر تمام هسته ها رو در میاره یا با برنامه everest تست پایداری بگیر ببین تمام هسته ها خرخره استفاده میشن ! ولی نمی دونم را شما موقع کانورت چنین مشکلی داری !

بله در تست دو ساعته پايداري اورست از 100 درصد سي پي يو استفاده مي كنه . اما خوب اين برنامه ها براي همين كار ساخته شدن

با تشكر

mohamad70
09-09-10, 22:52
با سلام و تشكر
اما من در فرمتي كه در همين نرم افزار بود به اسم h264 امتحان كردم باز هم از 4 تا سته استفاده نكرد . حالا اين h264 در اين نرم افزار كدك است يا فرمت ؟ چون معمولا به فرمت تبديل ميشه نه به كدك
اين برنامه xilisoft هم بهينه شده براي 4 تا هسته
اما خوب همونطور كه شما هم اشاره كردين براي من هم در اكثر تبديلها از 50 درصد سي پي يو استفاده ميكنه
حالا شما يك چند تا فرمت كه از كدكها مشخص شده ( براي استفاده از 4 تا هسته ) معرفي كنيد تا با اونها هم امتحان كنم من كه با اكثر فرمتهاي قابل تبديل در xilisoft امتحان كردم به غير از wmv هيچكدوم جواب ندادند

با سلام
می خواستم اول یه توضیحی راجع به فرمت ویدئو و codec بدم
در اصطلاح به فرمت ویدئو container هم میگن به معنای ظرف یعنی در واقع فرمت ویدئو مثل یه ظرف می مونه که مشخص می کنه چه کدکهای صوتی و تصویری قبول می کنه و اون ها رو کنار هم قرار میده و همچنین کار یه معرف به به سیستم عامل رو هم انجام میده که چه جور فایلی هست
چند مثال از فرمت ها : AVI MP4 MKV MOV RM MPG VOB DAT WMV

اما اصل کار کدک هست که در واقع عملیات فشرده سازی ویدئو رو انجام میده و در موقع پخش دستور العمل های رمز گشایی رو در اختیار ویندوز قرار میده در یک کلام کار Compress و Decompress رو انجام میده و کلمه codec از سرنام این دو کلمه گرفته شده
چند مثال از کدک ها : H264 MPEG1 2 4 DivX XviD WMV7 8 9 H263 H261
پس می بینیم که کدک با فرمت ویدئو فرق داره و رول اصلی رو کدک بازی می کنه نه فرمت بر عکس تصور خیلی ها MKV فیلم رو فشرده نمی کنه بلکه h264 هست که فیلم رو فشرده می کنه!

اما در مورد xilisoft خیلی عجیبه امروز خودم امتحان کردم h264 با فرمت mp4
اما فقط از 70% cpu استفاده می کرد:gasp: ولی با converter های دیگه که تست کردم از 100% Cpu استفاده میکرد
به نظر من اگه براتون مهمه از 100% Cpu استفاده کنید از converter های دیگه استفاده کنید