ورود

مشاهده نسخه کامل : کدام پورت خروجی گرافیک برای مانیتور مناسبتر است؟

amirpcp30
02-09-10, 17:44
سلام
من گرافیک فعلیم 9800 است و مانیتورم 27 اینچ ال جی
مانیتورم میشه گفت همه ی ورودی ها رو داره و گرافیک هم خروجی هایی که باید داشته باشه رو داره
حالا از بین rgb و dvi و hdmi کدوم بهتره
خودم که میگم اول و جدید تر hdmi هست بعد dvi و بعد هم rgb اما می خواستم نظر شما رو هم بدونم
الان از rgb استفاده می کنم
اگر مثلا از hdmi استفاده کنم کیفیت بهتر می شود؟ از چه لحاظ؟
تاثیر در فریم و این چیزا رو داره؟ چون dvi دیجیتا هست و نیازی به هیچ تبدیلی نیست میگم
ممنون
با سپاس
:give_rose:

K1LOU
02-09-10, 18:00
با سلام

الان از rgb استفاده می کنم

خوب شما يك لطفي كنيد در مورد اين پورت توضيح دهيد من كه تا به حال اصلا اسمش رو هم نشنيدم

اما در مورد dvi و hdmi فكر كنم تفاوتي بين كيفيتشون نباشه مگه اينكه مانيتور سرعت نوسازي بالاتر از 60hz رو داشته باشه . حالا نمي دونم مانيتور شما در چه حدي است .
در مانيتورهاي معمولي كه تنها تفاوت اين دو پورت انتقال صدا توسطhdmi است

amirpcp30
02-09-10, 19:15
سلام
پورت rgb همون پورت D-Sub یا میشه گفت همون پورت معمولی آبی vga که بیشتری ها از همون استفاده می کنند
خب بالاخره کدوم بهتره و تاثیرش بیشتره و چه تاثیری؟
ممنون

hapalii
03-09-10, 01:24
سلام

شما بهتره از کابل DVi برای اتصال کارت به مانیتور استفاده کنید کابل HDMI تنها مزیتی که داره انتقال صوت و تصویر همزمان یعنی اگر مانیتور شما اسپیکر داره و نمی خواهید از اسپیکر های جدا استفاده کنید انوقت کابل Hdmi شما رو از شر سیمهای اضافی خلاص می کنه و در اصل یک سیم کار دو دسته سیم رو انجام میده توسط کابل hdmi شما خروجی تصویر و صدا هر دو رو از کرات گرافیک می گیرید .

amirpcp30
03-09-10, 12:07
سلام
یعنی dvi و hdmi مثل هم هستند از ظر کیفیت و... ؟ (به غیر از صوت که البته اگه مثل هم هستند من از hdmi ستفاده می کنم چون مانیتورم هم اسپیکر داره)
ممنون

K1LOU
03-09-10, 17:08
سلام

شما بهتره از کابل DVi برای اتصال کارت به مانیتور استفاده کنید کابل HDMI تنها مزیتی که داره انتقال صوت و تصویر همزمان .

سلام
یعنی dvi و hdmi مثل هم هستند از ظر کیفیت و... ؟ (به غیر از صوت که البته اگه مثل هم هستند من از hdmi ستفاده می کنم چون مانیتورم هم اسپیکر داره)
ممنون

با سلام
به نظر من فرقي نمي كنه و همونطور كه بالا گفتم روي مانيتورهاي خاصي ميتونه متفاوت باشه
اين هم نظري از stream (Only the registered members can see the link) عزيز كه خودتون تجربه ايشون رو در اين زمينه مي دونيد

DisplayPort کلا نسبت به DVI/HDMI متفاوته و می تونه برای خیلی چیزا مورد استفاده قرار بگیره (صدا، تصویر، و حتی Data) .. از اون طرف امکانات Security خیلی بیشتری نسبت به HDMI/DVI داره و از نظر محدودیت ها (Color Depth, Refresh Rate, Resolution, ...) خیلی خیلی باز تره نسبت به HDMI/DVI (چیزی که در Industry و کارهای حرفه ای مورد نیازه) .. از اون طرف DVI/HDMI بیشتر حالت "هلو، برو تو گلو" دارند و برای کاربرهایی که از این چیزها سر در نمیارن مناسب هستند. برای همینه که در محصولات Consumer Electronics معمولا DisplayPort رو نمی بینید و بیشتر در محصولات حرفه ای وجود داره.

amirpcp30
03-09-10, 18:26
سلام
ممنون
ولی displayport چیه؟
خب پس اگه یکی هستند من hdmi میگیرم چون جدیدتره و صدا رو انتقال میده

K1LOU
04-09-10, 07:38
سلام
ممنون
ولی displayport چیه؟
خب پس اگه یکی هستند من hdmi میگیرم چون جدیدتره و صدا رو انتقال میده

با سلام
بله شما اگه مانیتورت اسپیکر داره از همون hdmi استفاده کن
در مورد displayport توی همون پست توضیح داده شده . اما باید اضافه کنم که برای استفاده از eyfinity در کارتهای گرافیک سری 5000 ( مدلهایی که ساپورت کنن ) نیاز به این پورت دارید
(اتصال کیس به 3 یا 6 مانیتور )

amirpcp30
04-09-10, 07:43
سلام
باشه ممنون