ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت خرید ست موس و کیبرد بی سیم

MVP
01-09-10, 18:34
من یه موس و کیبرد بی سیم میخوام تا 40 تومن فقط میخوام که گیر نداشته باشه دیگه از با سیم خسته شدم
موسش کوچیک نباشه چون دستم بزرگه
کیبردش هم مستطیل باشه (بعضیهاش انحنا داره که دوست ندارم)

این مدل A4tech GK-770D (Only the registered members can see the link) به نظرم بد نیست قیمتش هم حدود 34000 تومنه

اگه پیشنهاد خوبی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید .

nima_hl
01-09-10, 19:39
من یه موس و کیبرد بی سیم میخوام تا 40 تومن فقط میخوام که گیر نداشته باشه دیگه از با سیم خسته شدم
موسش کوچیک نباشه چون دستم بزرگه
کیبردش هم مستطیل باشه (بعضیهاش انحنا داره که دوست ندارم)

این مدل A4tech GK-770D (Only the registered members can see the link) به نظرم بد نیست قیمتش هم حدود 34000 تومنه

اگه پیشنهاد خوبی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید .

فکر میکنم لاجیتک در این ضمینه همیشه پیشتاز بوده مثلا این کیبرد انحنای خیلی کمی داره که بنظرم به زیبائیش افزوده

4571

حدود 42 تومن قیمت داره ، تو بازار بگردید مدلهای نسبتا متنوعی از این برند میبینید

MVP
02-09-10, 00:05
لاجیتک کیفیت خوبی داره اما قیمتهاش خیلی بالاست این مدلی که معرفی کردید میشه مدل دقیقش رو بگین چیه و لینک بدید ؟
ماکروسافت هم مثل لاجیتک هم کیفیت بالا هم قیمت بالا !

نظرتون در مورد A4tech چیه ؟ خداییش موسهای خیلی خوبی داره با توجه به قیمت اما کیفیت کیبردهاش رو نمیدونم چطوریه

ممنون از شما

nima_hl
02-09-10, 00:39
لاجیتک کیفیت خوبی داره اما قیمتهاش خیلی بالاست این مدلی که معرفی کردید میشه مدل دقیقش رو بگین چیه و لینک بدید ؟
ماکروسافت هم مثل لاجیتک هم کیفیت بالا هم قیمت بالا !

نظرتون در مورد A4tech چیه ؟ خداییش موسهای خیلی خوبی داره با توجه به قیمت اما کیفیت کیبردهاش رو نمیدونم چطوریه

ممنون از شما

از شما پوزش میخوام :give_rose:

Logitech Cordless Desktop EX 100

Only the registered members can see the link

a4tech هم کمپانی قدیمی و خوبیه ولی اخیرا محصولاتش کیفیت قدیم رو ندارند

mehrdad_ab
02-09-10, 11:12
با سلام ؛
یه توصیه یا تجربه از A4tech
Only the registered members can see the link

amir.45
02-09-10, 13:05