PDA

مشاهده نسخه کامل : به نظر شما کدوم آنتی ویروس خوبه

mmey3am
28-08-10, 01:01
کدوم آنتی ویروس بهتره؟

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید !

david071
28-08-10, 01:18
mcafee بهترین انتخاب (نظر شخصی)

mohamad70
28-08-10, 12:33
کددوم بهتره

avira

kaspersky

dr .web

avast:party:

NOD32 !!!!!!!!!!

K1LOU
28-08-10, 17:38
کددوم بهتره

avira

kaspersky

dr .web

avast:party:

با سلام
چرا اسمي از eset smart security 4 نيست
بهترين به دليل سرعت بالا . عدم اشغال زياد حافظه و درگير كردن سيستم . قدرت بالا در شناسايي ويروسها . مهمترين دليل ابديت خوب و اسان و كم حجم براي ملت دايل آپ اينترنت زغالي اين مرز و بوم
قبلا يك تايپيك با همين عنوان وجود داشت يك دلي هم به پستتون اضافه كنيد

Khornaf
28-08-10, 18:07
Kaspersky Internet Security هم فایروا داره و هم آنتی ویروس من سالهاست دارم استفاده می کنم و مشکلی نداشتم باهاش.
یه سوال این eset دو نسخه داره antivirus edition و smart security edition امکانش هست که هر دو رو با هم استفاده کرد یا فقط میشه از یکیش استفاده کرد و کدوم نسخه به درد یه سیستم میخوره که هم وب گردی میکنه و هم با انواع حافظه ها که سی دی ... که ویروسی هستن سروکار داره

K1LOU
28-08-10, 18:18
Kaspersky Internet Security هم فایروا داره و هم آنتی ویروس من سالهاست دارم استفاده می کنم و مشکلی نداشتم باهاش.
یه سوال این eset دو نسخه داره antivirus edition و smart security edition امکانش هست که هر دو رو با هم استفاده کرد یا فقط میشه از یکیش استفاده کرد و کدوم نسخه به درد یه سیستم میخوره که هم وب گردی میکنه و هم با انواع حافظه ها که سی دی ... که ویروسی هستن سروکار داره

با سلام
نسخه eset smart security نسخه اي است كه داراي فايروال است و به درد سيستمي ميخوره كه در اينترنت زياد وبگردي ميكنه و به انواع سايتها سر ميزنه
فكر مي كنم يكي رو ميتوني نصب كني . البته نيازي هم به نصب دو تا با هم نيست چون نسخه eset smart security تمام امكانات نسخه قبلي رو داره و يك سري امكانات اضافه تر

D J V A H I D
28-08-10, 19:08
پیشنهاد ما esset smart security به دلایل فراوان ... :yes:

mehrdad_ab
28-08-10, 19:30
esset smart security تا الان خوب جواب داده واسه من ( البته با آپدیت به روز )
اما بعضی وقتام کسپر ، بعضی وقتا اِی ویرا ، و به ندرت اِی وی جی

mohammad1985
28-08-10, 23:22
Norton Internet Security 2010

mmey3am
30-08-10, 00:43
برای همیر nod30 را ننوشتم من خودم nod32 داشتم

یه روز تصمیم گرفتم avira بریزم آپدیت هم کردم وقتی اسکن کرد 13ترجان 2اسپایور 6 ویروس پیدا کرد