PDA

مشاهده نسخه کامل : چرا cpuz نمي تونه fsb اين سيستم رو تشخيص بده ؟

K1LOU
25-08-10, 17:01
با سلام
دوستان روي اين سيستم دو نسخه از cpuz جديترين نسخه رو هم امتحان كردم ولي نمي تونه باس رو تشخيص بده و نشون بده
اولين ارور

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

دومين پيام

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

صفحه cpuz

اصلا م نتونستم اور هم كنم

به نظر شما مشكل سخت افزاري است يا نرم افزاري ؟

با تشكر

Computex
25-08-10, 18:53
سلام. ورژن cpu-z که در عکس گذاشتید چندان جدید نیست. آخرین ورژن این نرم افزار 1.55 هست که می تونید از لینک رو به رو دانلود کنید: ( برای 32 بیتی (Only the registered members can see the link) برای 64 بیتی (Only the registered members can see the link))

اما از اونجایی که گفتید نمیتونید اور هم کنید ممکنه از بایوس هم باشه. اگر با دانلود ورژن جدید نرم افزار باز هم مشکل پابرجا بود، بایوس رو آپدیت کنید. (البته نگفتید مادربورد چی هست.)

K1LOU
26-08-10, 08:46
با سلام
حسین جان من ورژن 1.55 رو هم قبلا امتحان کردم ولی جواب نمی داد
مادربرد giga.ep 41ud3l است
با تشکر

shahab_blaster
26-08-10, 13:04
با سلام دوست خوبم
احتمالا مشكلي كه هست مربوط به بايوس ميشه جديدترين ورژن بايوس مادربوردتو بگير و بايوس رو آپديت كن مشكلت حل ميشه انشاا...

K1LOU
28-08-10, 08:49
با سلام
به صورت اتفاقی من cpuz رو از روی فلش هم اجرا کردم . وقتی از روی فلش اجرا می کنم هیچ مشکلی نداره و به راحتی اجرا میشه . اما وقتی از روی هارد اجرا می کنم همون مشکل پیش میاد
خوب حالا با این موضوع نظرتون چیه ؟
با تشکر

mamehdi
28-08-10, 09:31
با سلام
به صورت اتفاقی من cpuz رو از روی فلش هم اجرا کردم . وقتی از روی فلش اجرا می کنم هیچ مشکلی نداره و به راحتی اجرا میشه . اما وقتی از روی هارد اجرا می کنم همون مشکل پیش میاد
خوب حالا با این موضوع نظرتون چیه ؟
با تشکر

سلام دوست عزيز
با توجه به تصوير ارائه شده احتمال ميدم چون در مسير حروف فارسي وجود دارد اين مشكل براي شما پيش آمده يا اسم فولدر رو عوض كنيد يا در مسير ديگري قرارش بديد و از اونجا shortcul بزنيد

K1LOU
29-08-10, 11:48
سلام دوست عزيز
با توجه به تصوير ارائه شده احتمال ميدم چون در مسير حروف فارسي وجود دارد اين مشكل براي شما پيش آمده يا اسم فولدر رو عوض كنيد يا در مسير ديگري قرارش بديد و از اونجا shortcul بزنيد

با سلام و تشکر
فکر کنم شما درست حدس زدید چون نرم افزار رو به داخل یک درایو بردم و از اونجا امتحان کردم بدون هیچ مشکلی اجرا شد قبلا روی دسکتاپ بود که قاعدتا از مسیر همون یوزر فارسی اجرا می شد
با تشکر