سلام
من بازی کرایسی وارهد رو می خواستم نصب کنم برای اینکه گرافیکم رو تست کنم نصب نشد به همین دلیل مترو رو نصب کردم گفتم شاید بعد از کرایسیس مترو بیشتر فشار بیاره
الان هم با بالاترین تنظیمات بازی رو اجرا کردم با رزولوشن 1920*1080 کامل روان اجرا نشد
حالا از کجا بفهمم حتما از گرافیک هست؟
از کجا معلوم میشه مال cpu نیست؟
سیستم:
cpu=e5200 2.50 ~ 3.50oc
main board=gigabyte p945-s3p
ram=1gb rendition 667
ram=2gb rendition 667
hard=320gb sata samsung
hard=320gb sata maxtor
pci=tv&capture leadtek
pci=sata&ide
pci=modem d-link 56kb
drive=cd rom ide
drive=cd rw ide sony
drive=cd rw ide nec
drive=dvd rw ide
drive=ram reader alfex
vga=galaxy 9800gt 1gb ddr3
fan=9(باحساب فن سی پی یو و پاور)
power=785b green
فک کنم یکم زیادی سیستم رو کامل نوشتم :love:
:give_rose:
N0m@d
09-08-10, 18:31
خب دوست عزیز اول خدمتت عرض کنم که موتور گرافیک Metro 2033 اگر از Cryengine قوی تر و سنگین تر نباشه پایین تر نیست!:give_rose:
در مورد کم آوردن CPU یا کارت گرافیک نمی دونم منظورت چقدر کم آوردنه ولی من با i7 920 @ 4.00Ghz و دوتا 5850 روی 950/1300 هم نتونستم اونطور که خودم روون میدونم روی آخرین جزئیات اجراش کنم (رم هم 6GB 1600 6-8-6-20 بود) پس بدون یه جورایی همه سیستمت واسه اون بازی کم آورده:lol:
حالا شما برای تست، اورکلاک CPU رو پایین بیار و دوباره تست کن یا اگر میتونی بالاتر ببر و باز بازی رو اجرا کن اگر دیدی تفاوتی کرد یعنی با یه CPU بهتر مثلا C2D E8x00 هم میتونی بیشتر فریم بگیری...البته به نظر من بیشتر مشکل از رم هست!:yes:
amirpcp30
09-08-10, 19:36
ممنون
نمی دونم چرا رمم کم شده با اور شایدم زیاد شده
تایمینگش بوده 5-5-5-15 با باس 667
الان کردم 3-3-3-5 با باس 420
اور شده ؟ یا کمتر شده؟
N0m@d
09-08-10, 20:13
ممنون
اور شده ؟ یا کمتر شده؟
خب الان شما تایمینگ رو کم کردید و فرکانس رو هم کم!
به نظر من بهتره بذارید روی همون تایمینگ 5-5-5-15 و بجاش فرکانس رو اگر میتونید به 1066 یا حداقل 800 برسونید:wink:
nima_hl
09-08-10, 20:14
ممنون
اور شده ؟ یا کمتر شده؟
سلام عزیز
والا برای اون رزولیشن بنظرم مینیمم به یه 4 هسته ( q8400 یا athlon x4 ) و یک گرافیک 5850 و همینطور 4 گیگ رم 1066 به بالا نیاز دارید
این سیستم شما ماکزیمم در رزولیشن 1360 بتونه بزور فریم ریت مناسب بازی رو ایجاد کنه
f4r80d
10-08-10, 00:05
از نظر من کل سیستمتون در حدی نیست که این بازی رو با موتور فیزیکی و.. تو آخرین تنظیمات با فیم مناسب اجرا کنه...
اما باس رم واقعا یه نقطه عطفی هست بر ضعف چون واقعا پایینه برا این بازی...
amirpcp30
10-08-10, 07:27
سلام
خب الان شما تایمینگ رو کم کردید و فرکانس رو هم کم!
به نظر من بهتره بذارید روی همون تایمینگ 5-5-5-15 و بجاش فرکانس رو اگر میتونید به 1066 یا حداقل 800 برسونی
پنیشه که اگه بخواهم اینطوری کنم باید اور سی پی یو رو خیلی کمتر کنم
سلام عزیز
والا برای اون رزولیشن بنظرم مینیمم به یه 4 هسته ( q8400 یا athlon x4 ) و یک گرافیک 5850 و همینطور 4 گیگ رم 1066 به بالا نیاز دارید
این سیستم شما ماکزیمم در رزولیشن 1360 بتونه بزور فریم ریت مناسب بازی رو ایجاد کنه
من که خوب بازی می کنم اما باید مثلا anti as رو بزارم روی aaa نه x4 (دقیق یادم نیست)
با همین کار دیگه روان میشه
از نظر من کل سیستمتون در حدی نیست که این بازی رو با موتور فیزیکی و.. تو آخرین تنظیمات با فیم مناسب اجرا کنه...
اما باس رم واقعا یه نقطه عطفی هست بر ضعف چون واقعا پایینه برا این بازی...
الان باز من نفهمیدم رمم با اور بهتر شده یا نه
nima_hl
10-08-10, 07:55
سلام
پنیشه که اگه بخواهم اینطوری کنم باید اور سی پی یو رو خیلی کمتر کنم
من که خوب بازی می کنم اما باید مثلا anti as رو بزارم روی aaa نه x4 (دقیق یادم نیست)
با همین کار دیگه روان میشه
الان باز من نفهمیدم رمم با اور بهتر شده یا نه
سلام
شما چند تا زحمت بکشید
برنامه everest رو از تاپیک زیر دانلود کنید
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
زمانی که تنظیمات رمهاتون رو تغییر میدین با این برنامه میتونید سرعتش رو تست کنید
با این روش میتونید متوجه بشین که در حال پیشرفت هستید با پسرفت :wink:
سپس با برنامه fraps میتونید فریم ریت بازی رو ببینید
Only the registered members can see the link ps&p=160815#post160815 (Only the registered members can see the link ps&p=160815#post160815)
بدون این ابزار عملا مقیاسی برای سنجش و بیان وضعیت فعلی سیستمتون در اختیار ندارید
زمانی که فریم ریت بازی زیر 20 نیاد شما میتونید اون بازی رو تقریبا به راحتی انجام بدین
پینوشت : لینکهای بالا مشکل دارند که دارم مشکل رو پیگیری میکنم شما fraps و everest را در فروم جستجو کنید تاپیکهای مربوطه رو پیدا میکنید :give_rose:
amirpcp30
10-08-10, 09:03
با اورست فک کنم یکم کمتر شد اما با perfomanc test خیلی خیلی بهتر شد
با fraps بازی هایی مثل pes رو امتحان کردم که فریم 54 کامل میگیره (بار هر رزولوشنی همینه فک کنم کلا بازیش همین طوریه البته خیلی وقته امتحان کردم)
با مترو تا حالا امتحان نکردم ببینم چنده حالا خونه رفتم امتحان می کنم
نرم افزاری هست که بگه چقدر سی پی یو و رم و گرافیک برای یک بازی کار می کنند و حداکثر توانشون رو می زارند؟کلا هیچ راهی هست بشه فهمید کمبود فریم از چی هست؟
سپاس
nima_hl
10-08-10, 09:21
با اورست فک کنم یکم کمتر شد اما با perfomanc test خیلی خیلی بهتر شد
با fraps بازی هایی مثل pes رو امتحان کردم که فریم 54 کامل میگیره (بار هر رزولوشنی همینه فک کنم کلا بازیش همین طوریه البته خیلی وقته امتحان کردم)
با مترو تا حالا امتحان نکردم ببینم چنده حالا خونه رفتم امتحان می کنم
نرم افزاری هست که بگه چقدر سی پی یو و رم و گرافیک برای یک بازی کار می کنند و حداکثر توانشون رو می زارند؟کلا هیچ راهی هست بشه فهمید کمبود فریم از چی هست؟
سپاس
معمولا در این جور مواقع یکی از قطعات گلوگاه میشم که با داون کلاک یا آورکلاک قطعات میتونید متوجه بشید کدوم قطعه در ماکزیمم بازده خودش گیر کرده
شما تست رو انجام بدین مثلا به فریم ریت 20 میرسید ، بعد ضریب پردازنده رو 1-2 پله کم کنید بعد مجددا تست کنید ، اگر گلوگاه پردازنده باشه فریم ریت شما پائین میاد ولی اگر گرافیک گلوگاه شده باشه شما باز همون 20 فریم رو خواهید داشت
justice
10-08-10, 09:55
FRAPS
Only the registered members can see the link
amirpcp30
10-08-10, 10:20
معمولا در این جور مواقع یکی از قطعات گلوگاه میشم که با داون کلاک یا آورکلاک قطعات میتونید متوجه بشید کدوم قطعه در ماکزیمم بازده خودش گیر کرده
شما تست رو انجام بدین مثلا به فریم ریت 20 میرسید ، بعد ضریب پردازنده رو 1-2 پله کم کنید بعد مجددا تست کنید ، اگر گلوگاه پردازنده باشه فریم ریت شما پائین میاد ولی اگر گرافیک گلوگاه شده باشه شما باز همون 20 فریم رو خواهید داشت
درسته میشه این کار رو کرد اما باز هم سی پی یو موثر هست خب
مگه سی پی یو نباید چند تا کار رو انجام بده گرافیک همین چند کار
خب وقتی سی پی یو کارشو سریع تر انجام بده باز دهی باز بالاتر میره
بازیی مثل gta iv خودش داخل تنظیمات می نویسه کدوم رو زیاد کنی گرافیک بهش فشار میاد کدوم سی پی یو کدوم هر دو یا مثلا چه فضایی میگیره
nima_hl
10-08-10, 10:44
درسته میشه این کار رو کرد اما باز هم سی پی یو موثر هست خب
مگه سی پی یو نباید چند تا کار رو انجام بده گرافیک همین چند کار
خب وقتی سی پی یو کارشو سریع تر انجام بده باز دهی باز بالاتر میره
بازیی مثل gta iv خودش داخل تنظیمات می نویسه کدوم رو زیاد کنی گرافیک بهش فشار میاد کدوم سی پی یو کدوم هر دو یا مثلا چه فضایی میگیره
همونطور که فرمودید در بازیهای مختلف این فشار روی قطعات گوناگون میافته
ولی در کل شما میخواهید به یه سفر لذت بخش برید ، با یک پیکان 49 اگر مسافرت رو شروع کنید قطعا در سر بالائیها نمیتونید با سرعت یک زانتیا حرکت کنید ولی در سراشیبیها ممکنه تفاوتی احساس نکنید :wink:
اگر براتون امکان داره سیستمتون رو آپگرید کنید و اگر تمایلی به این کار ندارید هر جا که سیستمتون کم آورد آپشنها یا رزولیشن رو پائین بیارید و حالشو ببرید :11():
N0m@d
10-08-10, 10:57
برای مانیتور GPU Usage می تونید از نرم افزارهایی مثل MSIAfterburner و Riva Tuner استفاده کنید...CPU,Ram Usage رو هم که خود Task Manager نمایش میده
اینهارو اجرا کنید و داخل بازی برید و بعد از چند دقیقه بازی خارج بشید می تونید ببینید هر کدوم از قطعات چقدر تحت لود بودند:wink:
amirpcp30
10-08-10, 11:14
همونطور که فرمودید در بازیهای مختلف این فشار روی قطعات گوناگون میافته
ولی در کل شما میخواهید به یه سفر لذت بخش برید ، با یک پیکان 49 اگر مسافرت رو شروع کنید قطعا در سر بالائیها نمیتونید با سرعت یک زانتیا حرکت کنید ولی در سراشیبیها ممکنه تفاوتی احساس نکنید
اگر براتون امکان داره سیستمتون رو آپگرید کنید و اگر تمایلی به این کار ندارید هر جا که سیستمتون کم آورد آپشنها یا رزولیشن رو پائین بیارید و حالشو ببرید
من با این سیستم مشکلی ندارم بازی هم خوب اجرا میشه فقط anti as رو نباید 4 بزارم روی 3 روانه با بالاترین تنظیمات
سیستمم رو فعلا نه چو خیلی خوبه فقط وقتی سی پی یو یا رم و یا مینم بسوزه این 3 تا رو با هم عوض می کنم کلا i7 میگیرم بقیه ی سیستمم هم فک کنم خوبه
برای مانیتور GPU Usage می تونید از نرم افزارهایی مثل MSIAfterburner و Riva Tuner استفاده کنید...CPU,Ram Usage رو هم که خود Task Manager نمایش میده
اینهارو اجرا کنید و داخل بازی برید و بعد از چند دقیقه بازی خارج بشید می تونید ببینید هر کدوم از قطعات چقدر تحت لود بودند
سی پی یو و رم رو می دونستم ولی gpu رو نه
ممنون
فقط من کدوم قسمت ریوا تیونر باید برم ببینم؟
N0m@d
10-08-10, 12:58
فکر می کنم اگر MSIAfterburner دانلود می کردید کارتون راحتتر بود بهرحال توی Riva قسمت Customize و Hardware Monitor رو بیارید...البته GPU Usage بطور دیفالت توی گراف نیست و باید از Setup اضافه کنید
amirpcp30
10-08-10, 14:31
ممنون
اینو دیده بودم اما این که فرکانس فقط نشون میده من فک کردم جای دیگه ای هست که یوزیج رو نشون میده مثل همون درصد کار سی پی یو
باید فعالش کنم؟
کجای setup ؟
amirpcp30
14-08-10, 08:48
سلام
من بازی مترو رو با نرم افزار fraps اچرا کردم برای دیدن فریم
به صورت نرمال و بدون اورکلاک در شروع بازی و دمو ی بالا آمدن بازی30 فریم می داد در قسمت شروع بازی که میشه گفت منو هست 20 فریم داد
با اور رم یعنی کم کردن باس و کم کردن تایمینگ همین بود باز
و اور سی پی یو و رم هم کردم باز هم همین بود 1 فریم هم فرق نکرد
حالا یعنی چی؟ بلد نیستم اور کنم؟اورم اشتباه بوده؟ برای اجرای بازی گرافیک کم میاره؟
سپاس
f4r80d
14-08-10, 13:20
سلام
من بازی مترو رو با نرم افزار fraps اچرا کردم برای دیدن فریم
به صورت نرمال و بدون اورکلاک در شروع بازی و دمو ی بالا آمدن بازی30 فریم می داد در قسمت شروع بازی که میشه گفت منو هست 20 فریم داد
با اور رم یعنی کم کردن باس و کم کردن تایمینگ همین بود باز
و اور سی پی یو و رم هم کردم باز هم همین بود 1 فریم هم فرق نکرد
حالا یعنی چی؟ بلد نیستم اور کنم؟اورم اشتباه بوده؟ برای اجرای بازی گرافیک کم میاره؟
سپاس
چند درصد اور می کنید؟
ضمنا باید باس رم رو زیاد کنید نه کم:lol:
اور کارت گرافیکی رو تست کردید؟
amirpcp30
14-08-10, 13:43
چند درصد اور می کنید؟
39 درصد
2.50 میشه 3.60
ضمنا باید باس رم رو زیاد کنید نه کم
عزیز می دونم ولی برای اینکه بشه سی پ یو رو زیاد اور کرد باید همین کار رو بکنم
باس معمولی رم = 667 و تایمینگ 5.5.5.15
باس اور 420 . تایمینگ 3.3.3.5
اور کارت گرافیکی رو تست کردید؟
اره ولی ریاد تاثیر نداره در حد 2 فریم (ولی بهتر از رم و سی پی یو هست چون با اور اینا هیچ فرقی نکرد)
f4r80d
15-08-10, 11:11
39 درصد
2.50 میشه 3.60
عزیز می دونم ولی برای اینکه بشه سی پ یو رو زیاد اور کرد باید همین کار رو بکنم
باس معمولی رم = 667 و تایمینگ 5.5.5.15
باس اور 420 . تایمینگ 3.3.3.5
اره ولی ریاد تاثیر نداره در حد 2 فریم (ولی بهتر از رم و سی پی یو هست چون با اور اینا هیچ فرقی نکرد)
تبدیل 2.5 به 360 مقداری هست که نمی تونه بی تاثیر باشه وعلت تفاوت نکردن فریم اینه که شما فرکانس رم رو پایین میارید...
ما ضریب رم رو کم می کنیمتا بیشتر از مقدار عادی اون نشه و نسوزه...
شما باتایمینگ عادی و در باس حدود 800 هم می تونین استیبل باشین و نسوزه رمتون (کولینگ خوب شرطه)...
من الان دارن رم باس 800 رو رو تایمینگ عادیش و روی باس 1200 استفاده می کنم...
شما بد نیست یه عکس cpu z هم بذاری (از صفحه رم و صفحه اول)...
راستی شما کولینگتون چیه اینم بگین...
چون از 2.5 به 3.6 برا استیبل باید نیاز به ولتاژ زیادی هم باشه که کرش نکنه...
کرش که نمی کنه ؟؟؟
amirpcp30
15-08-10, 11:20
کرش نمی کنه وکامل پایداره ولتاژ سی پی یو از 1.15 به 1.25 ولتاژ رم هم +0.1
من نمی توانم ضریب بالا تری برای رم بزارم حتما باید 1.5 باشه مثلا اگه بزارم 2 حتی اگر تایمینگ رو 6 هم بزارم بازم تصویر نمیده
فک کنم مشکل از مینمه
من با کم کردن باس و کم کردن تایمینگ نسبت به نرمال در نرم افزار perfomance test خیلی امتیاز بهتری گرفتم