PDA

مشاهده نسخه کامل : مصب mac os

Khornaf
08-08-10, 03:38
سلام بر همه
من قصد دارم mac os رو روی سیستمم نصب کنم ولی تا اینجا که متوجه شدم باید از نسخه های کرک شده استفاده کرد.
میخواستم بدونم الان بهترین ورژن کرک شده کدوم ورژن هست و چه گروهی اونو کرک کرده iDenb , iAtkos .....
و یه سوال دیگه اینکه اگر از این نسخه کرک شده استفاده کرد میشه مثل ویندوزی که جینیون شده خودشو آپدیت کنه یا که هر build و نصب کرد نمیشه آپدیتش کرد؟

K1LOU
08-08-10, 11:59
سلام بر همه
من قصد دارم mac os رو روی سیستمم نصب کنم ولی تا اینجا که متوجه شدم باید از نسخه های کرک شده استفاده کرد.
میخواستم بدونم الان بهترین ورژن کرک شده کدوم ورژن هست و چه گروهی اونو کرک کرده iDenb , iAtkos .....

با سلام
در مورد بهترین ورژن فکر می کنم که باید با توجه به سیستمتون اونو انتخاب کنید مثلا نسخه های کرک شده ideneb فکر کنم برای سیستمهای amd هستند . چون به طور کلی مکینتاش بهتر روی سیستمهای مبتنی بر پردازنده های اینتل نصب میشه . البته کارت گرافیک رو هم نباید نادیده بگیرید

Khornaf
08-08-10, 14:45
خوب من سیستمم اینتل هست i7 860 و گرافکمم 4670 حالا به نظر شما از کدام نسخه استفاده کنم
چون من میخوام سیستم عامل و دانلود کنم گفتم بپرسم کدوم نسخه با سیستم من بیشتر هماهنگی داره که بیخودی چند گیگ و دانلود نکنم:love:

K1LOU
10-08-10, 10:53
با سلام
دوست من اگه میخواین به نتایج بهتری برسین این (Only the registered members can see the link) مطالب رو پیگیری کنید و یا همینجا مطرح کنید