PDA

مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن سیستم در ویندوز 7

bill geits
06-08-10, 23:00
سلام
سیستم من که حدود 11 ماهی میشه که بستمش جدیدا گه گاه هنگ می کنه ! اونم از وقتی که ویندوز 7 ریختم روش . فک نمی کنم علتش ویروس باشه چون من از آنتی ویروس نود 32 استفاده می کنم و همیشه آپدیت هست و همین امروز یه سری کامل سیستم رو اسکن کرد اما ویروسی یافت نشد . از نظر سخت افزاری هم سیستم نسبتا قوی هست :
رم دو گیگ ژل باس 800 هیت سینک دار
سی پی یو e5300
هارد 500 گیگ وسترن سبز

دوستان لطفا کمک کنید
ضمنا موقع هنگ صفحه آبی ظاهر نمی شه ! فقط همه چیز قفل میشه و حتی کرسر روی مانیتور حرکت نمی کنه

nima_hl
06-08-10, 23:15
سلام
سیستم من که حدود 11 ماهی میشه که بستمش جدیدا گه گاه هنگ می کنه ! اونم از وقتی که ویندوز 7 ریختم روش . فک نمی کنم علتش ویروس باشه چون من از آنتی ویروس نود 32 استفاده می کنم و همیشه آپدیت هست و همین امروز یه سری کامل سیستم رو اسکن کرد اما ویروسی یافت نشد . از نظر سخت افزاری هم سیستم نسبتا قوی هست :
رم دو گیگ ژل باس 800 هیت سینک دار
سی پی یو e5300
هارد 500 گیگ وسترن سبز

دوستان لطفا کمک کنید
ضمنا موقع هنگ صفحه آبی ظاهر نمی شه ! فقط همه چیز قفل میشه و حتی کرسر روی مانیتور حرکت نمی کنه

سلام

عزیز الان من باید چیکار کنم؟ :1. (12)::1041::1. (9)::1~@$S (5):

حداقل 10 بار بصورت کامل مشکل هاردهای وسترن سبز رو توضیح دادم که یکی از اولین نشونه هاش هنگ کردن بی مورد سیستم هستش

شما درب کیست رو باز کن جوری که صدای هارد رو راحت بشنوی بعد برین داخل ستاپ که هیچ برنامه ای با هارد کاری نداشته باشه و سیستم رو رها کن

هر 40 ثانیه یک مرتبه صدای خود درگیری هارد رو میشنوید

در این یک سال هزاران مرتبه هارد شما پارک شده و مجددا استارت شده خیلی خوب هاردی بوده تا حالا دوام آورده

اگر اطلاعات مهمی روی هارد دارید همین امشب بکاپ بگیرید و هارد رو در اولین زمان ممکنه با یه مدل بلک ، سیگیت و یا سامسونگ عوض کنید

bill geits
07-08-10, 15:19
نیما جان یه کم منطقی باش ! از این هاردها تا دلت بخواد ریخته تو بازار و ملت می خرن و اگه واقعا قرار بود به مشکل اساسی بخورن که تا الان شرکت گارانتی کننده اونا کچل شده بود ! ببین در مورد صدا موافقم ، در کیس بازه و صدای هارد که گاهی واقعا زیاد میشه رو بارها شنیدم اما این دلیل چیزی که میگه نمی شه به نظرم ! این مشکل هنگ کردن رو اولایی که سیستم رو خریده بودم هم داشتم ، اما علتش هارد نبود ! ویروس بود که با نصب آنتی ویروس خوب و آپدیت شده مشکل کامل حل شد ! دیگه مشکل هنگ خاصی نداشتم تا الان که علتش باز فک کنم یاهو مسنجره ! هروقت با اون کار می کردم سیستم هنگ می کرد که الان آنیستالش کردم تا ببینم رفع میشه یا نه ؟ که اگه رفع شه پس هنگ های سیستم اصلا به هارد ربطی نداشته ! در مورد بک آپ من نزدیک 200 300 گیگ اطلاعات دارم که شاید 40 50 گیگش خیلی مهم باشه ! چه طوری بک آپ بگیرم و بعدش این هارد رو چه طور رد کنم ؟

bill geits
08-08-10, 23:11
Up...............

aallii2
29-08-10, 14:55
به نظرمن بهتره اول پاورو عوض کنی

mehrdad_ab
29-08-10, 16:29
نیما جان یه کم منطقی باش ! از این هاردها تا دلت بخواد ریخته تو بازار و ملت می خرن و اگه واقعا قرار بود به مشکل اساسی بخورن که تا الان شرکت گارانتی کننده اونا کچل شده بود ! ببین در مورد صدا موافقم ، در کیس بازه و صدای هارد که گاهی واقعا زیاد میشه رو بارها شنیدم اما این دلیل چیزی که میگه نمی شه به نظرم ! این مشکل هنگ کردن رو اولایی که سیستم رو خریده بودم هم داشتم ، اما علتش هارد نبود ! ویروس بود که با نصب آنتی ویروس خوب و آپدیت شده مشکل کامل حل شد ! دیگه مشکل هنگ خاصی نداشتم تا الان که علتش باز فک کنم یاهو مسنجره ! هروقت با اون کار می کردم سیستم هنگ می کرد که الان آنیستالش کردم تا ببینم رفع میشه یا نه ؟ که اگه رفع شه پس هنگ های سیستم اصلا به هارد ربطی نداشته ! در مورد بک آپ من نزدیک 200 300 گیگ اطلاعات دارم که شاید 40 50 گیگش خیلی مهم باشه ! چه طوری بک آپ بگیرم و بعدش این هارد رو چه طور رد کنم ؟
با سلام ؛
دوست عزیز شما یه هارد از دوستات امانت بگیر و امتحان کن ( به شرطی که اونم گرین نباشه ) ، اگه مشکلت حل نشد این دلایل رو بیار !
اول تحلیل ، تحقیق ، آزمایش و در آخر تصمیم گیری
اسمش خب روشه ( گرین ) بهینه شده برای سیو برق سیستم ؛ چطوری ؟ با استندبای شدن یا همونطور که نیما گفتش با پارک کردن هد ها !

mehrdad_ab
29-08-10, 16:32
به نظرمن بهتره اول پاورو عوض کنی

پاور هم میتونه علت این امر باشه ، بد سکتور هارد ، رم ، دمای سی پی یو ، مشکلات مادربرد ، مشکلات نرم افزاری ( یاهو مسنجری که ذکر شد ) و ...

bill geits
31-08-10, 20:11
با آنیستال یاهو مسنجر ، مشکل حل شد !

xxsoh
03-04-11, 12:23
منم فکر میکنم از ورژن 11 مسنجر باشه آخه من 3 تا سیستم دارم با یه لبتاپ هر سه تاشونم از وقتی یاهوی 11 و نصب میکنم یه موقع ها هنگ میکنه فریز میشه طوری که باید با ریست کارکنم باز

d2020
27-08-16, 09:37
منم هاردم گرین هستش و با همین مشکل بر خوردم بد سکنورم ندارم چی کار کنم ؟

AMD>INTEL
27-08-16, 09:39
منم هاردم گرین هستش و با همین مشکل بر خوردم بد سکنورم ندارم چی کار کنم ؟

برای مشکلتون تاپیک بزنید .