ورود

مشاهده نسخه کامل : یه مشکل عجیب

amir_alanwake
06-08-10, 16:31
سلام
یه سیستم جدید خریدم..
مشخصاتش:
cpu:
intel e 7500 core 2 duo
m.b:
gigabyte ep41t-ud3l
ram:
2*2gb geil ddr3
vga:
sapphire hd 5850 1gb
power:
green 580 w
hdd:
wd 500gb 32mb

مشکل اول
وقتی ویندوز نصب میکنم ارور های عجیب میده!
برای مثال دیویدی ویندوز 7 رو میذارم توی دیویدی رام تا نصب بشه...
هر بار یک اروری میده!
الان 14 بار ویندوز رو عوض کردم!
هر بار تا اخرای نصبش میره و یک فایلی رو مینویسه که پیدا نشد...هر با یک فایلی رو نمیتونه پیدا کنه و ارور میده!!!!!!!!!!!!!
ولی بعضی وقتها از همون دیویدی بدون مشکل نصب میشه...
مشکل دوم:
ویندوز به هیچ وجه سرعت نداره
مشکل سوم:
برای نصب بازی ها همین مشکل پیش میاد...وسط نصب یهو میگه یک فایلی رو نتوسنت کپی بکنه ولی دوباره بعدش که نصب میکنم نصب میشه
مشکل چهارم:
بعضی وقت ها وسط کار کردن صفحه مرگ میاد
مشکل پنجم:
سرعت نصب بازیها خیلی کمه...برای یک بازیه 1 دیویدی حدود 50 دقیقه صبر کردم...
مشکل ششم:
پیسی اکثر اوقات قفل میکنه(ویندوز رو هزار بار عوض کردم)
مشکل هفتم:
نرم افزار cpu -zرو نصب کردم!باورم نشد!
core clock رو مینویسه 130 و memory clock رو مینویسه 400!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشکل هشتم:
بعضی وقت ها صفحه قفل میکنه و خط خطی و رنگی میشه!!

اینا مشکلای من با این سیستم جدیدم هستند...
نمیدونم از گرافیکه یا از مادربرد...
ولی گرافیکم سرعت فن هاش خیلی کمه.یعنی اصلا کوچیک ترین صدایی نداره و خیلی اروم حرکت میکنه(توی نرم افزار تنظیم سرعت فن هم سرعتش 100 در 100 هست)...

لطفا خواهشا کمک کنید تا من بفهمم عیب از چی هست که این سیستم اینطوری میشه...

در ضمن.ایا این سیستم(سی پی یو و گرافیک) به درد بازیهای چند سال بعد میخوره یا باید سی پی یو رو عوض کنم؟

mehrdad_ab
06-08-10, 17:37
با سلام بر دوست عزیز
اول از همه یک سئوال ؛ هاردتون از کدوم سری وسترنه ؟ ( بلک ، بلو یا گرین ) ؟
سئوال دوم : کابل های دیتا رو عوض کردین که تست کنید ؟
سوم : اپتیک درایو شما از کدوم مارکه ؟ آیا با دی وی دی های دیگه همین مشکل هست ؟
چهار: با وجود چهار گیگ رم آیا سون 64 بیت رو نصب کردین یا نه ؟
پنج : من ضریب مولتی پلیر این cpu رو نمی دونم ؟ تو ستاب ببنید چنده ؟
شش :رم ها رو به صورت تکی و دوآل تست کردین ؟ ( ژیل هر از گاهی ادا میده )

در ضمن با همین هزینه میتونستین یه چهار هسته ای از AMD بگیرین ، به هر حال دیگه نمیشه کاریش کرد . با همین بسازین

amir_alanwake
06-08-10, 20:05
ضریب: 6.0 x
هارد:گرین
دیویدی رام:plaxtor (خیلی وقته دارم و اصلا مشکل نداشت.از وقتی اینو بستم مشکل پیدا شد)
ویندوز هم 32 هست.

عده ای از دوستان در فروم های دیگه فرمودند که این مدل مادربرد اولا خوب نیست و دوما نبایست 4 گیگ رم رو برای این سی پی یو گذاشت و سوما این گرافیک به این سی پی یو ربطی نداره...!
اگه میشه توضیح بدید...

nima_hl
06-08-10, 20:24
ضریب: 6.0 x
هارد:گرین
دیویدی رام:plaxtor (خیلی وقته دارم و اصلا مشکل نداشت.از وقتی اینو بستم مشکل پیدا شد)
ویندوز هم 32 هست.

عده ای از دوستان در فروم های دیگه فرمودند که این مدل مادربرد اولا خوب نیست و دوما نبایست 4 گیگ رم رو برای این سی پی یو گذاشت و سوما این گرافیک به این سی پی یو ربطی نداره...!
اگه میشه توضیح بدید...

به احتمال بالای 90% این مشکلات رو وسترن گرین داره ایجاد میکنه ، مورد مشابه زیاد داشتم

فقط خواهشا اگر هارد رو عوض کردید نتیجه رو هم اینجا بنویسید :give_rose:

amir_alanwake
06-08-10, 20:41
به احتمال بالای 90% این مشکلات رو وسترن گرین داره ایجاد میکنه ، مورد مشابه زیاد داشتم

فقط خواهشا اگر هارد رو عوض کردید نتیجه رو هم اینجا بنویسید :give_rose:

نه.قبل از عوض کردن این هارد قبلا سامسونگ داشتم.دیدم با سامسونگ این مشکل رو دارم.هاردم صدا میکرد.گفتم شاید از اونه اشکال...هارد رو عوض کردم...ولی مشکل حل نشد...

kakihot
07-08-10, 01:26
مشکل از رم شماست اون رمهای جدید ژل تقلبی هستن و مادربورد شما از نا سازگارترین مادر بورد ها با رم هست

WORYA_SH
07-08-10, 09:58
مشکل شما مربوط به رم هست .

mehrdad_ab
07-08-10, 10:00
نه.قبل از عوض کردن این هارد قبلا سامسونگ داشتم.دیدم با سامسونگ این مشکل رو دارم.هاردم صدا میکرد.گفتم شاید از اونه اشکال...هارد رو عوض کردم...ولی مشکل حل نشد...
رم هاتون رو برای تست تعویض کنید . اگه مشکلی داشت ببرین برای گارانتی . در ضمن هارد گرینی که شما خریدین خودش میتونه مشکل ساز باشه واستون . در صورت امکان ویندوزتون رو روی همون هارد سامسونگ بریزید

mohamad70
07-08-10, 13:25
در ضمن.ایا این سیستم(سی پی یو و گرافیک) به درد بازیهای چند سال بعد میخوره یا باید سی پی یو رو عوض کنم؟[/QUOTE]

سلام
این cpu به درد بازی نمی خوره الان بازی ها دیگه کم کم دارن 4 هسته ای ها رو هم پشتیبانی می کنند !!!!

در ضمن باید شما ببینید که یه gamer حرفه ای هستید یا نه یعنی می خوایید جدیدترین بازی ها رو با max detail روی 50 60 فریم بازی کنید اگه اینطوری نیستید همین سیستم هم برای بازی خوبه

aadam
08-08-10, 02:27
سلام
یه سیستم جدید خریدم..
مشخصاتش:
cpu:
intel e 7500 core 2 duo
m.b:
gigabyte ep41t-ud3l
ram:
2*2gb geil ddr3
vga:
sapphire hd 5850 1gb
power:
green 580 w
hdd:
wd 500gb 32mb

مشکل اول
وقتی ویندوز نصب میکنم ارور های عجیب میده!
برای مثال دیویدی ویندوز 7 رو میذارم توی دیویدی رام تا نصب بشه...
هر بار یک اروری میده!
الان 14 بار ویندوز رو عوض کردم!
هر بار تا اخرای نصبش میره و یک فایلی رو مینویسه که پیدا نشد...هر با یک فایلی رو نمیتونه پیدا کنه و ارور میده!!!!!!!!!!!!!
ولی بعضی وقتها از همون دیویدی بدون مشکل نصب میشه...
مشکل دوم:
ویندوز به هیچ وجه سرعت نداره
مشکل سوم:
برای نصب بازی ها همین مشکل پیش میاد...وسط نصب یهو میگه یک فایلی رو نتوسنت کپی بکنه ولی دوباره بعدش که نصب میکنم نصب میشه
مشکل چهارم:
بعضی وقت ها وسط کار کردن صفحه مرگ میاد
مشکل پنجم:
سرعت نصب بازیها خیلی کمه...برای یک بازیه 1 دیویدی حدود 50 دقیقه صبر کردم...
مشکل ششم:
پیسی اکثر اوقات قفل میکنه(ویندوز رو هزار بار عوض کردم)
مشکل هفتم:
نرم افزار cpu -zرو نصب کردم!باورم نشد!
core clock رو مینویسه 130 و memory clock رو مینویسه 400!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشکل هشتم:
بعضی وقت ها صفحه قفل میکنه و خط خطی و رنگی میشه!!

اینا مشکلای من با این سیستم جدیدم هستند...
نمیدونم از گرافیکه یا از مادربرد...
ولی گرافیکم سرعت فن هاش خیلی کمه.یعنی اصلا کوچیک ترین صدایی نداره و خیلی اروم حرکت میکنه(توی نرم افزار تنظیم سرعت فن هم سرعتش 100 در 100 هست)...

لطفا خواهشا کمک کنید تا من بفهمم عیب از چی هست که این سیستم اینطوری میشه...

در ضمن.ایا این سیستم(سی پی یو و گرافیک) به درد بازیهای چند سال بعد میخوره یا باید سی پی یو رو عوض کنم؟

دوست عزیز در حال حاظر به طور دقیق نمیشه گفت مشکل سیستم شما چیه اما اگر من بجای باشم این کارها رو انجام میدم :

اولایه ویندوزxp روان تهیه میکنم و این بار سیستم رو با xp تست می کنم . در حین نصب تمامی پارتیشن ها رو پاک می کنم و ومجددا هارد رو پارتیشن بندی می کنم.بعد از نصب سیستم بررسی می کنم که ایا مشکل حل شده یا نه؟ چون احتمالش هست که مشکل از ویندوز 7 نصب شده شما باشه ویا مشکلی تو هارد وجود داشته باشه که با پارتیشن بندی مرتفع شه

اگر بعد از پارتیشن بندی و نصب xpهمچنان سیستم مشکل داشت سیستم رو به یه مرکزخدمات کامپیوتری می بردم و ازش می خواستم که یه با با عوض کردن رم و استفاده از رم ddr2 نه ddr3 سیستم رو بررسی کنه که اگر با تعویض رم مشکل حل شد مسلما مشکل از رم های شماست واگر باز هم مشکل حل نشد با تعویض هارد اگر هیچ کدوم مشکل رو حل نکرد نهایتا مین رو هم تعویض و سیستم رو چک کنه تا قطعه معیوب شناسایی بشه.

در مورد مشکل کارت گرافیک نمی تونم کمکی کنم

اما در مورد سیستمتون :

کارت گرافیک شما به حق بهترین کارت ممکن تو این رنج قیمته و شما از نظر کارت گرافیک (فقط خود کارت) هیچ مشکلی برای اجرای سنگین ترین و جدیدترین بازیها در بالاترین میزان جزییات حداقل تا 2سال اینده ندارید اما!!
اما مشکل سیستم شما به خاطر سی پی یو ضعیف شماست .دوران سوکت 775 دیگه گذشته و همون طور که دوستای دیگمون هم در بالا گفتن الان بازیهای جدید برای سی پی یو های 4 هسته ای طراحی می شن. البته شما در صورتی که ایشالا مشکل فعلی سیستمت حل بشه اکثر این بازیهای فعلی رو می تونی حتی با بالاترین جزییات هم بازی کنی اما برای اجرای بازی های جدید مشکل پیدا می کنی.شما با این بودجه براحتی میتونستی یه cpuا ی ام دی اتلون 630 4 هسته ای بخری که قدرتش فوق العاده بیشتر از این سی پی یو فعلی بود

justice
08-08-10, 08:51
بايوس رو اپ ديت كنيد . آخرين نسخه اش بگير حتي اگر بتا بود . ram geil هم همانطور كه توسط بعضي از دوستان گفته شد فقط اسم دارند .

w910
08-08-10, 19:46
دی وی دی رام شما ide است یا sata.اگر ide است آن را جدا کرده یا با یک sata عوض کن . چون مادربردهای جدید کلاً با اپتیک های ide مشکل دارند و باعث میشه که سیستم کند باشه یا ارور بده.