انواع تست هارو اعمال کردم ولی نفهمیدم مشکل از کجاست توی سایت های دیگه این سوال رو کردم ولی به نتیجه نرسیدم
خودم فکر میکنم مشکل از رمم باشه که با سیستمم به هر دلیلی مچ نیست چون قبلا یدونه رم 2گیگ کینکستون داشتم باس 800 مشکلی اصلا نداشتم اما از وقتی پاور و رمم رو عوض کردم این مشکل به وجود اومد
در رابطه با اروری که روی صفحه آبی میده هم بگم هر سری یه ارور میده و نمیشه دقیق گفت از چیه
الاعم اومد صفحه آبی :
وقتی میخواد صفحه آبی بیاد یکی از الاعم اون کند شدن سیستم ، پر پر زدن موس ، ارور کرش در برنامه ی فایرفاکس یا اپرا یا گوگل کروم چون مدام تو اینترنتم
بعد این الاعم بوم.... صفحه آبی و بلافاصله سیستم ریستارت میشه
چجوری برای مدت کوتاه ار این ارور خلاص شم :
خوب حالا چجوری باید با این سیستم کار کرد چون من حدود یکی 2سالی هست این مشکل رو دارم یکسری تجربه دارم که میگم
بعضی مواقع پشت هم صفحه آبی میاد یعنی هی ریستارت میشه تا ویندوز میخواد لود شه صفحه آبی میاد برای این از این مشکل رهایی پیدا کنید
1- ابتدا خونسردی رو حفظ کرده
2- سیستم روخاموش کرده
3- کلید پشت پاور رو بزنید
4- یبار سیستم رو روشن کنید تا برق سیستم خالی شه
5- 5دقیقه صبر کرده سیستم رو روشن میکنید
حالا شما میتونید 15 ربع با سیستم کار کنید اگر ویندوزتون نپکیده باشه ....
حالا توی این همه مواردی که گفتم سیستم در حالت تک رم بهتر کار میکنه اما بازم میاد چون رمهام 2تا ماژول 2گیگ هست و از این 2تا یکیشون بهتر کار میکنه نسبت به اون یکی دوامش بیشتره
این توضیحاتی بود که بهش رسیده بودم
Curtis
06-08-10, 11:50
این مشکل میتونه از هر قطعه ای باشه و لی بیشتر موارد از رم هست
با یه رم دیگه تست کنید .
pooryadevil
06-08-10, 12:01
این مشکل میتونه از هر قطعه ای باشه و لی بیشتر موارد از رم هست
با یه رم دیگه تست کنید .
میبخشید وقتی من رمی ندارم باهاش تست کنم چیکار کنم ؟
من باید یه رم 120تومنی پیدا کنم ببینم مشکل از کجاست ؟؟!!
من باید یه رم 120تومنی پیدا کنم ببینم مشکل از کجاست ؟؟!!
شما این کارهائی که عرض میکنم انجام بدین و خبرش رو بدین
1- رمها رو روی پائینترین کلاک ممکنه قرار بدین با زمان تاخیر بالا ( مثلا 800 cl6-6-6 )
2- درب کیس رو باز کنید و یک پنکه رو در مقابلش جوری قرار بدین که باد رو بر روی مادربرد و قطعات بزنه
ripek
06-08-10, 12:27
از اونجایی که می گید قبلش سیستم بال بال می زنه و فایرفاکس کرش می کنه من شکم به پاور هست.
D J V A H I D
06-08-10, 12:31
خودم فکر میکنم مشکل از رمم باشه که با سیستمم به هر دلیلی مچ نیست چون قبلا یدونه رم 2گیگ کینکستون داشتم باس 800 مشکلی اصلا نداشتم اما از وقتی پاور و رمم رو عوض کردم این مشکل به وجود اومد
خب عزیز من چرا خودت رو به دردسر میندازی یا چرا به قول خودت 2000 بار بایوس آپدیت میکنی وقتی میدونی مشکل از کجاست ...
pooryadevil
06-08-10, 12:56
شما این کارهائی که عرض میکنم انجام بدین و خبرش رو بدین
1- رمها رو روی پائینترین کلاک ممکنه قرار بدین با زمان تاخیر بالا ( مثلا 800 cl6-6-6 )
2- درب کیس رو باز کنید و یک پنکه رو در مقابلش جوری قرار بدین که باد رو بر روی مادربرد و قطعات بزنه
میشه راهنمایی کنید چجوری این کار رو بکنم؟
pooryadevil
06-08-10, 12:58
از اونجایی که می گید قبلش سیستم بال بال می زنه و فایرفاکس کرش می کنه من شکم به پاور هست.
نمیدونم شاید باشه من یه محاسبه توی سایت گیرین کردم و دیدم توان مصرفی 650وات هست برای سیستمم ولی جای دیگه تست زدم زد 400وات باز نمیدونم
یه نکته ی دیگه هم هست شاید من خیلی حساس شدم به این موضوع اونم اینه که صدای فن سی پی یو احساس میکنم کم و زیاد میشه یعنی سرعتش حالا نمیدونم مسعله ایی هست یا نه
اینم بگم معلوم نمیکنه صفحه آبی کی میاد یموقع میبینی 1 هفته نمیاد یه موقع میبینی هر روز میاد
pooryadevil
06-08-10, 13:00
خب عزیز من چرا خودت رو به دردسر میندازی یا چرا به قول خودت 2000 بار بایوس آپدیت میکنی وقتی میدونی مشکل از کجاست ...
آخه نمیشه گفت 100% من 3بار رمم رو بردم گارانتی گفتن چیزیش نیست
بعدشم 120 تومن پول رمهارو دادم نمیدونم چند از من میخرن و بعد از اون باید یه رم دیگه بگیرم بعد اگر بازم مشکل داشته باشم چی ؟!؟!؟
goldberg2000
06-08-10, 13:59
خودتون گفتین که قبلا یه رم دو گیگ رو سیستم بوده و مشکلی نداشتین خوب خودتون جواب خودتونو دادید
مطمعن باشید که رمها با مینبرد و قطعات دیگر مچ نیست
رم هاتونو عوض کنید درست میشه
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:29 ----------
از نظر پاور هم مشکلی ندارید چون برای این سیستم کافیه
hapalii
06-08-10, 14:20
راحت ترین کار این که یه دوستی پیدا کنید که برای مدتی بتونید رم های PC رو با هم عوض کنید این طوری شما مطمئن میشید که ایراد از رم نیست بطور 100 % چون اینطور که شما میگید 2 سال دارید با این مشکل سر می کنید ممکن ایراد از یک قطعه نباشه کل کامپیوتر به مشکل خورده باشه اگر شما الان رم تهیه کنید و باز به این مشکل بخورید دلیل این نمیشه که رم های شما سالمند فقط می فهمید که سایر قطعات هم مورد داره اما اگر بتونید رم رو عوض کنید برای مدتی هم رم های شما روی اون سیستم تست میشه هم سیستم شما با رم های سالم دوست تون تست میشه .
در ضمن وقتی مشکل صفحه آبی پیش میاد معمولا لازم که ویندوز عوض بشه حالا نمی دونم شما هم ویندوز رو مجبورید دائما عوض کنید یا نه اگر این کار رو می کنید و همیشه هم از یک ویندوز استفاده می کیند بهتر ویندوز دیگه ای برزید چون این مشکل اول از همه به رم مربوط اما بعضی مواقع هم از ویندوز های معیوب سرچشمه میگره
pooryadevil
06-08-10, 14:38
خودتون گفتین که قبلا یه رم دو گیگ رو سیستم بوده و مشکلی نداشتین خوب خودتون جواب خودتونو دادید
مطمعن باشید که رمها با مینبرد و قطعات دیگر مچ نیست
رم هاتونو عوض کنید درست میشه
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:29 ----------
از نظر پاور هم مشکلی ندارید چون برای این سیستم کافیه
در رابطه با پاور من یه کارت DVB دارم که در جایی دیدم 140 وات میخواد آیا با حساب این بازم پاور کافیه ؟
pooryadevil
06-08-10, 14:44
راحت ترین کار این که یه دوستی پیدا کنید که برای مدتی بتونید رم های PC رو با هم عوض کنید این طوری شما مطمئن میشید که ایراد از رم نیست بطور 100 % چون اینطور که شما میگید 2 سال دارید با این مشکل سر می کنید ممکن ایراد از یک قطعه نباشه کل کامپیوتر به مشکل خورده باشه اگر شما الان رم تهیه کنید و باز به این مشکل بخورید دلیل این نمیشه که رم های شما سالمند فقط می فهمید که سایر قطعات هم مورد داره اما اگر بتونید رم رو عوض کنید برای مدتی هم رم های شما روی اون سیستم تست میشه هم سیستم شما با رم های سالم دوست تون تست میشه .
در ضمن وقتی مشکل صفحه آبی پیش میاد معمولا لازم که ویندوز عوض بشه حالا نمی دونم شما هم ویندوز رو مجبورید دائما عوض کنید یا نه اگر این کار رو می کنید و همیشه هم از یک ویندوز استفاده می کیند بهتر ویندوز دیگه ای برزید چون این مشکل اول از همه به رم مربوط اما بعضی مواقع هم از ویندوز های معیوب سرچشمه میگره
آخه مسعله اینجاست رمم به سیستم کسی نمیخوره باسش بالاست به سیستم داییم میخوره که اون ddr3 هست و به سیستم من نمیخوره ...:1. (29):
در رابطه با ویندوز باید بگم که انواع ویندوز ها آخرین ورژن درایورها رو نصب کردم در حال حاضر از ویندوز 7 استفاده میکنم xp هم دارم که زیاد استفاده نمیکنم مشکل باید سخت افزاری باشه
mehrdad_ab
06-08-10, 17:41
در رابطه با پاور من یه کارت DVB دارم که در جایی دیدم 140 وات میخواد آیا با حساب این بازم پاور کافیه ؟
در رابطه با کارت های دی وی بی و کپچر با تی وی اینرو بگم که هر از گاهی پیش میاد که با برد ناسازری میتونن داشته باشن و بلو اسکرین ایجاد کنن. اون دیوایس رو جدا کنید و باز هم امتحان کنید
esyoo
06-08-10, 19:58
سلام
اگر کارت شما کیو باکس 8920 هست ممکنه به این مشکل بر بخورید(البته این مشکل برای ورژن های اولیه اون بود که بعدا درست شد و الان اصلا همچین مشکلی نداره!.اگر اشتباه نکنم ورژن 18یا19 مشکل داره و الان ورژن ها 20 یا 22 موجود در بازار هست که اصلا مشکلی نداره)
از نوع و مدلی و چیپی که توی دفترچه ماربرد ذکر شده استفاده کنید.(منظور رم هست)
واقعا تاثیر گذار هست.
من هم مشکل مشابه مثل شما با ایسوس داشتم .با تعویض مادربرد همه چیز حل شد.
pooryadevil
06-08-10, 20:28
سلام
اگر کارت شما کیو باکس 8920 هست ممکنه به این مشکل بر بخورید(البته این مشکل برای ورژن های اولیه اون بود که بعدا درست شد و الان اصلا همچین مشکلی نداره!.اگر اشتباه نکنم ورژن 18یا19 مشکل داره و الان ورژن ها 20 یا 22 موجود در بازار هست که اصلا مشکلی نداره)
از نوع و مدلی و چیپی که توی دفترچه ماربرد ذکر شده استفاده کنید.(منظور رم هست)
واقعا تاثیر گذار هست.
من هم مشکل مشابه مثل شما با ایسوس داشتم .با تعویض مادربرد همه چیز حل شد.
ممنون من کارتم Skystar HD2 هست و آلمانیه و مشکلی ندارم باهاش گفتم شاید برق زیاد میخواد که اینجوری میشه
توی دفترچه مادربوردم همین رم رو تایید کرده ولی نمیدونم مشکل کجاست...
Curtis
06-08-10, 21:43
ربطی به مدل رم نداره که تایید شده باشه یا نه
شما با یه رم دیگه تست کن
البته مشکل میتونه از هارد هم باشه من خودم خیلی وقت پیش همچین مشکلی داشتم که هاردم سوخت و وقتی که تعویضش کردم مشکلم بر طرف شد.
Curtis
06-08-10, 21:53
الان که پستهای قبلی رو خوندم بیشتر شک کردم که از هارد باشه
چون اون موقع که من این مشکل رو داشتم دقیقا همون مواردی رو که گفتید منم داشتم
بعضی مواقع پشت هم صفحه آبی میاد یعنی هی ریستارت میشه تا ویندوز میخواد لود شه صفحه آبی میاد برای این از این مشکل رهایی پیدا کنید
اگه متونی هارد رو عوض کن
WORYA_SH
07-08-10, 10:06
مشکل مریوط به ناهماهنگی بین قطعات هست با تعویض رم به نتیجه می رسید. از رم kingston یا twinmos با باس 800 استفاده کنید.
و در ضمن برای اینکه کامپیوتر ریست نشه این راه هست :
My Computer> Properties> Advanced > Startup and Recovery >Settings > Automatically Restart
Automatically Restart رو Uncheck کنید یعنی تیکش رو بردارید.
pooryadevil
07-08-10, 17:40
خوب دوستان من امروز رفتم گارانتی و رمهارو عو کردم و با برنامه ی مموری تستر تک تک تست کردم و بدون مشکل بود خدارو شکر
حالا یه مسعله ایی هست من میخوام به صورت دستی رمم رو روی مادربوردم ست کنم میخواستم راهنماییم کنید چه مقدارهایی توی این قسمتها وارد کنم
Only the registered members can see the link
این هم عکس از یکی از ماژولهای رمم که مشخصاتش معلومه
یه نکته که باید بگم اینه که من وقتی مادربورد رو روی دیفالت میزارم تنظیم رمم روی 5-5-5-18 میره آیا این مشکلی به وجود نمیاره ؟
چون روی رم زده 5-5-5-15
alborz_k
07-08-10, 18:24
سلام. چه طوری؟ پس بالاخره رم ها رو عوض کردن؟! فکر کنم چند وقت پیش ست کردن تایمینگ رو بهت گفته بودم ، اگه سادت مونده باشه! :دی:
dram frequency رو روی 1066 بزار .
ولتاژ و تایمینگ ها رو هم درست ست کردی.
امیدوارم که دیگه این مشکل براتون پیش نیاد .
5-5-5-15 و 5-5-5-18 تفاوتی با هم ندارند و نیازی به نگرانی نیست .
pooryadevil
07-08-10, 20:06
ممنون از دوستان که کمک کردن
یه موضوعی هست اونم اینه که العان شماره ی سریالی که روی رم هست رو من رفتم توی سایت corsair ولی رمی با همچین سریالی پیدا نکردم
آیا تقلبیه ؟...
WORYA_SH
08-08-10, 16:56
دوست عزیز قبل از اینکه اینهمه خودت رو اذیت کنی با رم یکی از دوستات تست کن ( احتیاجی به خرید نیست ) اگه مشکل از نا هماهنگی رمها بود می تونی تعویض کنی.