من برای برادرم می خواستم یه سیستم جمع کنم که برای کار با نرم افزارهای پیشرفته گرافیکی و مدل سازی سه بعدی مثل 3dmax studio و مهندسی عمران و معماری و شاید هم بازی استفاده کنه و بودجه هم تقریبا حداکثر 750 تومن هست بدون مانیتور.
البته با کیس و موس و کیبورد و مودم و هارد و dvdwriter بشه 750 تومن
یعنی یه کیس کامل.
خودش دوست داره مثلا کارت گرافیکش 2 گیگ باشه چون اطلاعات زیادی هم در مورد قطعات نداره و به گفته های دوستاش گوش میده.
لطفا حداقل دو سیستم که یکی بر مبنای amd و دیگری بر مبنای intel جمع شده باشه معرفی کنید
و کدومش بهتر هست؟ و من خودم جایی رو میشناسم که خیلی معتبره ولی کلا بر مبنای gigabyte می بنده و یه کم فکر کنم گرونتر دربیاد ولی خیلی درست حسابیه, اگه بر مبنای gigabyte بسته بشه بهتره یا هرچی صلاحه که قیمتش با توجه به کارایی مناسب باشه.
و یه سوال هم داشتم چرا محصولات گیگابایت اینقدر گرونه؟
منتظرم با تشکر
nima_hl
05-08-10, 01:44
سلام
من برای برادرم می خواستم یه سیستم جمع کنم که برای کار با نرم افزارهای پیشرفته گرافیکی و مدل سازی سه بعدی مثل 3dmax studio و مهندسی عمران و معماری و شاید هم بازی استفاده کنه و بودجه هم تقریبا حداکثر 750 تومن هست بدون مانیتور.
البته با کیس و موس و کیبورد و مودم و هارد و dvdwriter بشه 750 تومن
یعنی یه کیس کامل.
خودش دوست داره مثلا کارت گرافیکش 2 گیگ باشه چون اطلاعات زیادی هم در مورد قطعات نداره و به گفته های دوستاش گوش میده.
لطفا حداقل دو سیستم که یکی بر مبنای amd و دیگری بر مبنای intel جمع شده باشه معرفی کنید
و کدومش بهتر هست؟ و من خودم جایی رو میشناسم که خیلی معتبره ولی کلا بر مبنای gigabyte می بنده و یه کم فکر کنم گرونتر دربیاد ولی خیلی درست حسابیه, اگه بر مبنای gigabyte بسته بشه بهتره یا هرچی صلاحه که قیمتش با توجه به کارایی مناسب باشه.
و یه سوال هم داشتم چرا محصولات گیگابایت اینقدر گرونه؟
منتظرم با تشکر
سلام
سیستم AMD AM3
KEY+MOUSE+MODEM 50
ASROCK 870 EXTRME3 130
PHENOM II X6 1055T 210
2*2 ELIXIR 1600 112
ATI 4670 90
ASUS DVD R/W 27
CASE GOLF 25
GREEN 535/TONB 500 55
SEGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 46
پیشنهاد نمیکنم با این کاربری و بودجه سیستم INTEL تهیه کنید چون مجبور میشید یا از پردازنده I5 و 775 استفاده کنید که پرفورمنس پائینتری نسبت به سیستم بالا دارند یا اینکه از گرافیک و رم بزنید که بازهم بازده سیستم شما رو کم میکنند
hamid3pnn
05-08-10, 02:15
سوالی که داشتم این بود که چرا مادربورد ASROCK ؟ چون اکثر مغازه ها گیگابایت یا ایسوس رو توصیه می کنن
لطفا یه مادربورد از گیگا معرفی کنید و من می خواستم 4گیگ رم 1333 استفاده کنم که فکر کنم کاملا جوابگو باشه چون 1600 زمان تاخیرش بالاست و از نظر کارایی تفاوت آنچنانی نداره و فقط
قیمت رو بالاتر میبره و کارت گرافیک 4670 برای کار سه بعدی خیلی ضعیفه,
شما چطور این رو پیشنهاد میدید؟ من تو فکر 5750 یا 5770 ati بودم البته quardo خیلی بهتره ولی گرونه و فکر کنم برای استفاده شخصی و شرکت کوچیک 5770 هم جوابگو باشه و
پردازنده هم core i5 750 بهتر از PHENOM II X6 1055T نیست؟ و ارزانترین مادربوردی که با این پردازنده کار کنه و خوب باشه قیمتش چقدر هست؟
صمیمانه سپاسگذارم.
nima_hl
05-08-10, 08:48
سوالی که داشتم این بود که چرا مادربورد ASROCK ؟ چون اکثر مغازه ها گیگابایت یا ایسوس رو توصیه می کنن
لطفا یه مادربورد از گیگا معرفی کنید و من می خواستم 4گیگ رم 1333 استفاده کنم که فکر کنم کاملا جوابگو باشه چون 1600 زمان تاخیرش بالاست و از نظر کارایی تفاوت آنچنانی نداره و فقط
قیمت رو بالاتر میبره و کارت گرافیک 4670 برای کار سه بعدی خیلی ضعیفه,
شما چطور این رو پیشنهاد میدید؟ من تو فکر 5750 یا 5770 ati بودم البته quardo خیلی بهتره ولی گرونه و فکر کنم برای استفاده شخصی و شرکت کوچیک 5770 هم جوابگو باشه و
پردازنده هم core i5 750 بهتر از PHENOM II X6 1055T نیست؟ و ارزانترین مادربوردی که با این پردازنده کار کنه و خوب باشه قیمتش چقدر هست؟
صمیمانه سپاسگذارم.
ببین دوست من در این حدود قیمت شما میتونید این مادربرد گیگا رو تهیه کنید
4483
Only the registered members can see the link
اینم مادربرد ازراکی که معرفی شد
4484
Only the registered members can see the link
از محاسن ازراک نسبت به گیگا میشه به این موارد اشاره کرد :
چیپستهای نسل جدید 870 و sb850
هیت سینک بر روی ماسفتها
2 عدد سوکت pci-e2
دیباگر و کلیدهای مخصوص مادربردهای آورکلاک
پشتیبانی از sata 3 و همینظور خروجی esata برای هاردهای حرفه ای
حالا تصمیم با شماست هر کدوم که مایل هستید خرید بفرمائید
شما با مبلغ 56 تومن در بازار بعید میدونم بتونید رم 1333 cl7 خوب و بی آزار تهیه کنید ، ولی این رمها روی 1333 cl7 بدون مشکل کار میکنند . البته رم نوسان قیمت زیادی این مدت داشته شما موقع تهیه اگر رم 1333 با زمان تاخیر پائین گیرتون اومد خرید بفرمائید ( البته ماکزیمم این تفاوت 2-3 تومن هستش که در کانفیگ کلی سیستمتون گمان نمیکنم تاثیری داشته باشه )
در کار 3 بعدی و رندر نهائی به اون اندازه که پردازنده مهمه گرافیک اهمیت نداره ، مسلما 5770 بهتر از 4670 هستش ولی شما نمیتونید با این بودجه هم یک پردازنده قوی مانند 750 یا 1055 داشته باشید و هم گرافیک رو 5770 انتخاب کنید که بنده نظرم روی پردازنده قوی هستش
4485
برای 750 ارزانترین مادربرد h55 هستش که قیمتی حدود 130 تومن داره ( برند گیگا )
یک سئوال در خصوص گران بودن قیمت مادربردهای گیگا بایت در ایران در پست اولتون بی پاسخ موند که اینجا جواب میدم
دلیل گرانی قطعات این برند اشخاصی هستند که قبل از اینکه به مشخصات یک محصول توجه کنند به برند توجه میکنند
البته این گرانی مخصوص گیگا نیست ، در حال حاضر اختلاف قیمت بردهای ازراک نسبت به قیمت جهانی هم افزایش پیدا کرده ( که بارها نارضایتی خودم در این مورد رو به دوستانم در شرکت شاب اعلام کردم )
hamid3pnn
05-08-10, 19:39
ممنون به خاطر راهنمایی
مادربورد خود من الان 4 ساله asrock هست و من خیلی راضیم و مشکلی تا حالا باهاش نداشتم ,
و چون برای خودم نمیگیرم نمی خوام بعدا مشکلی بوجود بیاد کیفیت مادربورد ازراک بهتره یا گیگا؟
و خیلی جالبه از esata پشتیبانی می کنه و دو سوال که چون توی اکثر مادربوردهای گیگا از خازنهای جامد استفاده شده و مدیریت توان مصرفی رو دارن , و تکنولوژیهای خاص گیگابایت.
این خصلتها تو ازراک هم هستند؟ و فکر کنم باید 100 تومان برای تهیه کارت گرافیک بهتر رو بودجه گذاشته بشه و سوال آخر اینکه با همین امکاناتی که برای asrock هست
از مدل های گیگا که این مشخصات رو هم دارن قیمتشون چقدر هست؟:1. (23):
nima_hl
05-08-10, 20:58
ممنون به خاطر راهنمایی
مادربورد خود من الان 4 ساله asrock هست و من خیلی راضیم و مشکلی تا حالا باهاش نداشتم ,
و چون برای خودم نمیگیرم نمی خوام بعدا مشکلی بوجود بیاد کیفیت مادربورد ازراک بهتره یا گیگا؟
و خیلی جالبه از esata پشتیبانی می کنه و دو سوال که چون توی اکثر مادربوردهای گیگا از خازنهای جامد استفاده شده و مدیریت توان مصرفی رو دارن , و تکنولوژیهای خاص گیگابایت.
این خصلتها تو ازراک هم هستند؟ و فکر کنم باید 100 تومان برای تهیه کارت گرافیک بهتر رو بودجه گذاشته بشه و سوال آخر اینکه با همین امکاناتی که برای asrock هست
از مدل های گیگا که این مشخصات رو هم دارن قیمتشون چقدر هست؟:1. (23):
در این دو برد کیفیت ازراک بهتر از گیگابایت هستش
کلیه خازنها حالت جامد ژاپنی هستش و یه برد نیمه حرفه ای آورکلاک محسوب میشه
به علاوه به دلیل طراحی جدیدتر ازراک ، قطعا بازده ، کیفیت ، کارکرد و همینطور طول عمر ازراک بایستی از اون برد گیگا بیشتر باشه
با این امکانات برد گیگا در بازار ندیدم اگر هم باشه گمان نمیکنم قیمتش زیر 170 تومن باشه