PDA

مشاهده نسخه کامل : در مورد نرم افزار هاي benchmark ؟

K1LOU
04-08-10, 18:37
با سلام
دوستان در مورد نرم افزارهايي مثل 3dmark vantage و ساير نرم افزارهاي بنچ مارك گيري سئوالي داشتم
چطور در اين نرم افزارها نتايج رو به صورت نمودار نشون ميدن ؟
من در sandra حالت نمودار رو ديدم اما در ساير نرم افزارها همچين حالتي نداره در حاليكه در سايتها يا مجله ها نتايج رو به صورت نمودار نشون ميدن
با تشكر

alborz_k
04-08-10, 22:46
با سلام
دوستان در مورد نرم افزارهايي مثل 3dmark vantage و ساير نرم افزارهاي بنچ مارك گيري سئوالي داشتم
چطور در اين نرم افزارها نتايج رو به صورت نمودار نشون ميدن ؟
من در sandra حالت نمودار رو ديدم اما در ساير نرم افزارها همچين حالتي نداره در حاليكه در سايتها يا مجله ها نتايج رو به صورت نمودار نشون ميدن
با تشكر
نرم افزار ها این قابلیت رو ندارند ولی سایت های تست قطعات ، برای بهتر نشون دادن اختلاف بین چند محصول ،نتایج رو روی نمودار نشون می دن ، برای این کار هم می شه از نرم افزار هایی مثل microsoft exel و .... استفاده کرد .

K1LOU
16-08-10, 17:27
با سلام
خوب يك سئوال ديگه برام پيش اومده . تفاوت امتيازات يا تست هاي دو نرم افزار 3dmark vantage و 3dmark06 كه هر دو از يك خانواده هستند چيه ؟

چطور ميتونم امتيازي كه اين نرم افزاره به سيستم من دادن رو با ساير سيستمها بسنجم . چون وقتي روي سيستم تستها رو انجام ميدم اونجا اينترنت ندارم كه submit كنم

مثلا در 3dmark06 امتياز سيستم من شده 7351 .
سي پي يو :4856

در 3mark vantage
cpu score : 11681

خوب اين امتيازات رو چطور بايد مقايسه كنم
cpu :phenome ii x2 550 be unlocked to phenome ii x4 b50 be
با تشكر

K1LOU
21-08-10, 12:11
با سلام
دوستان متخصص سخت افزار نظری ندارن
با تشکر

Computex
21-08-10, 19:02
سلام. ببینید شما با 3dmark vantage یا 06 وقتی که بنچمارک رو گرفتید در پایین سمت راست گزینه ای وجود داره تحت عنوان Submit Results (عکس زیر).

Only the registered members can see the link

در حالتی که به اینترنت متصل هستید روی آن کلیک کنید تا امتیازات شما آپلود شود. بعد می تونید در سایت سیستم خودتون رو با سایر سیستم ها که کانفیگ آنها نزدیک سیستم شماست مقایسه نمایید.

برای مثال اگر به لینک زیر بروید، در قسمت قرمز رنگ سیستمی رو می توانید ملاحظه کنید که پردازنده شما رو داره اما تا 3.6 اورکلاک شده و در قسمت سبز رنگ هم اطلاعات سیستم شما بعد از آپلود قرار خواهد گرفت که چون هنوز اطلاعاتی وارد نشده قسمت سبز رنگ خالی هست.

لینک: Only the registered members can see the link A53DEE9E3D888E485?cpuModelId=75&chipsetId=393&compareResultId=6173319&compareResultType=10