ورود

مشاهده نسخه کامل : آیا رم های trancend ,king max قابلیت اور رو داره

david071
04-08-10, 14:45
سلام
آیا رم های trancend ,king max قابلیت اور رو داره
من دو رم 1gb trancend باس 800
ویک رم king max 1 gb باس 800
cpu من 50% اور شده برای اور بیشتر حتما باید فرکانس رم بره بالا چون در تنظیمات مادر برد من به صورت دستی نمیشه فرکانس رم رو کم و زیاد کرد

مادر برد
gigabyte p31-ds3l
cpu
e7200 2.53/over to 3.8

ram 3*1 باس 800

گرافیک gt240 ddr 3 1 gb gigabyte
پاور green 535 a

alborz_k
04-08-10, 16:03
سلام. مدل دقیق رم های treancend شما چی هست؟
البته رم کینگ مکس شما قابلیت اورکلاک خیلی بالایی نداره و باحتمالأ بالاترین فرکانسی که بهش می رسین ، حدود 900 خواهد بود .
قابلیت تنطیم فرکانس رم در بایوس تمام مادربرد ها وجود داره و شما با کمی دقت ، می تونید اون رو در داخل بایوس پیدا کنید . دنبال اسمی مثل memory multipier ... باشین .
البته یک نکته ی دیگه هم هست ، شما با 50% اورکلاک ، fsb رو تا 400 زیاد کردین و با توجه به این که کمترین میزان برای فرکانس موثر رم ، دو برابر فرکانس مسیر هست ، پس در هر صورت باید رم ها در فرکانسی بالای 800 کار کنند .

david071
04-08-10, 16:49
File 1 : Only the registered members can see the link
File 2 : Only the registered members can see the link
File 3 : Only the registered members can see the link

alborz_k
04-08-10, 16:59
خب رم های trancend شما هم برای کار در فرکانس های بالا ساخته نشدن .
در کل 90% رم های ddr2 800 قابلیت کار در فرکانس حدود 900 رو دارند . پس شما می تونید فرکانس مسیر رو تا حدود 450 زیاد کنید (پیشنهاد می کنم برای بدست آوردن بالاترین فرکانس پایداری ، اون رو 10 تا 10 تا زیاد کنید و هر بار 10 دقیقه occt تست بگیرید . تا به بالاترین فرکانس پایدار برسین .)
البته برای اطینان از پیاداری کامل ؛حداقل 1 ساعت تست پایداری واجب هست .

david071
04-08-10, 17:18
Only the registered members can see the linkاین از memory multipier که تا آخرین حد پایین گذاشتمش
من نمیخوام رم رو تنها اور کنم
میخوام cpu رو از 3.8 بگذارم روی 4
که در این حالت فرکانس رم میره 844
و اگر cpu بره روی 4.2 فرکانس رم میشه 890
در این حالت مشکلی نیست ؟
فکر کنم باید به رم ولتاژ بدم
نظر شما چیه ولتاژ برای رم خطرناک نیست

alborz_k
04-08-10, 17:41
فرکانس زیر 900-950 و 0.1 ولت ، ولتاژ برای هیچ رمی خطرناک نیست ، چیزی که باید نگرانش باشین ، ناپایداری ای هست که ممکنه به دلیل محدودیت رم به وجود بیاد . البته به احتمال خیلی زیاد در فرکانس 850 کاملأ پایدار خواهد بود حتی می توندی به 900 هم برسین .

mamehdi
05-08-10, 11:08
فرکانس زیر 900-950 و 0.1 ولت ، ولتاژ برای هیچ رمی خطرناک نیست ، چیزی که باید نگرانش باشین ، ناپایداری ای هست که ممکنه به دلیل محدودیت رم به وجود بیاد . البته به احتمال خیلی زیاد در فرکانس 850 کاملأ پایدار خواهد بود حتی می توندی به 900 هم برسین .

ولتاژ براي cpu - ram - mb خطرناك نيست بشرطي كه دماي حاصل از ولتاژ اضافه شده تحت كنترل باشه

david071
05-08-10, 13:48
یک سوال دیگه من cpu رو اگر تا 4.2 اور کنم ودما در فول لود بیاد زیر 70 میتونم این تغییرات رو برای همیشه نگه دارم آیا خطری سیستم رو تحدید نمیکنه
برای این cpu فرکانس 4.2 زیاد نیست؟

alborz_k
05-08-10, 14:31
یک سوال دیگه من cpu رو اگر تا 4.2 اور کنم ودما در فول لود بیاد زیر 70 میتونم این تغییرات رو برای همیشه نگه دارم آیا خطری سیستم رو تحدید نمیکنه
برای این cpu فرکانس 4.2 زیاد نیست؟
این یک فرکانس بیار بالا محسوب می شه و در این حالت دما ، ولتاژ و مصرف قطعه بیش از حالت استاندارد خواهد بود و این امر باعث می شه که به پردازنده و همچنین مادربرد فشار زیادی بیاد و می تونه طول عمر قطعات رو کم کنه .
برای استفاده ی طولانی مدت فرکانس بالای 3600 رو توصیه نمی کنم .

ولتاژ براي cpu - ram - mb خطرناك نيست بشرطي كه دماي حاصل از ولتاژ اضافه شده تحت كنترل باشه
کلأ حرفتون درسته ولی همه چیز به همین سادگی نیست ...
ظرفیت تحمل ولتاژ برای قطعات مختلف فرق می کنه و خود ولتاژ هم (حتی اگه دما مناسب باشه ) می تونه در دراز مدت به قطعات آسیب بزنه .
مثلأ همین رم کینگ مکس رو اگه کاملأ خنک نگه داریم و حتی تا 2.3 ولت بهش ولتاژ بدیم ، می شه فرکاسنش رو به بیش از 1000 رسوند؟!!

mehrdad_ab
05-08-10, 14:52

ولتاژ اضافی و محاسبه نشده میتونه قطعه رو بسوزونه ( قبل از اینکه بتونین دمای اون رو کنترل کنید )

mamehdi
07-08-10, 12:14
ولتاژ اضافی و محاسبه نشده میتونه قطعه رو بسوزونه ( قبل از اینکه بتونین دمای اون رو کنترل کنید )

بله درسته ولتاژ اضافي و محاسبه نشده موقعي پيش مياد كه شما يكدفعه ولتاژ رو زياد كنيد و دما به سرعت بالا بره وقتي ولتاژ كم كم اضافه شده و شما دما رو چك كنيد وقتي به مرحله اي رسيديد كه دماي قطعه به مرحله اي رسيد كه خطرناك داره ميشه خوب يعني ديگه ولتاژ را نبايد زيادكنيد حتي يكي دو پله بياد پائين

من اون جواب را بخاطر اين جمله شما گفتم "ولتاژ برای هیچ رمی خطرناک نیست" خوب از اين جمله شما اين مفهوم برداشت ميشود كه ولتاژ را با خيال راحت زياد كنيد و براي رم شما مشكلي پيش نمياد و خوب اين جمله شما نياز به اصلاح داشت در مورد دوم سوال من با king max كار نكردم
ولي 800 kingstone رو تا 2.2 ولت به 1133 رسوندم

در كل به نظر من براي كارهاي سنگيني مثل كارهاي ويديويي بايد از پروفايل مطمئن اوركلاك استفاده كرد و لزومي نداره هميشه سيستم روي اور كار كنه

alborz_k
07-08-10, 14:42
من اون جواب را بخاطر اين جمله شما گفتم "ولتاژ برای هیچ رمی خطرناک نیست" خوب از اين جمله شما اين مفهوم برداشت ميشود كه ولتاژ را با خيال راحت زياد كنيد و براي رم شما مشكلي پيش نمياد و خوب اين جمله شما نياز به اصلاح داشت در مورد دوم سوال من با king max كار نكردم
ولي 800 kingstone رو تا 2.2 ولت به 1133 رسوندم
فکر کنم شما پست من رو بد خوندین ، من گفتم : 0.1 ولت ، ولتاژ برای هیچ رمی خطرناک نیست ، و مطمئنأ نمی شه از ولتاژ رو به هر مقداری که می خوایم زیاد کنیم . مگر این که از اون قطعه خسته شده باشیم و بخوایم از شرش راحت شیم . :دی
شما همین kingston های معمولی رو به 1133 رسوندین؟! یا نمونه های مرغوب مثل hyperx رو؟! منم بالیستیکس رو به 2.36 در cl5 به 1333 رسوندم! :دی
این هم ولیدش:
Only the registered members can see the link
مطمئنأ با هر رمی و با هر سیستم خنک کننده ای نمی شه این کار رو کرد و البته هر کسی این کار رو می کنه ، ریسک آسیب دیدن قطعه رو کاملأ می پذیره .
ولی باز هم می گم که ولتاژ 1.9 ولت و فرکانس حدود 900 کاملأ فرق می کنه و جای نگرانی نیست .

mamehdi
07-08-10, 15:04
فکر کنم شما پست من رو بد خوندین ، من گفتم : 0.1 ولت ، ولتاژ برای هیچ رمی خطرناک نیست ، و مطمئنأ نمی شه از ولتاژ رو به هر مقداری که می خوایم زیاد کنیم . مگر این که از اون قطعه خسته شده باشیم و بخوایم از شرش راحت شیم . :دی
شما همین kingston های معمولی رو به 1133 رسوندین؟! یا نمونه های مرغوب مثل hyperx رو؟! منم بالیستیکس رو به 2.36 در cl5 به 1333 رسوندم! :دی
این هم ولیدش:
مطمئنأ با هر رمی و با هر سیستم خنک کننده ای نمی شه این کار رو کرد و البته هر کسی این کار رو می کنه ، ریسک آسیب دیدن قطعه رو کاملأ می پذیره .
ولی باز هم می گم که ولتاژ 1.9 ولت و فرکانس حدود 900 کاملأ فرق می کنه و جای نگرانی نیست .

خب پس منظور شما اينطوري بوده " 0.1 ولت اين ولتاژ براي هيچ رمي خطرناك نيست
بله دوست عزيز king معمولي با مادر بردي كه امكان تنظيم تايمينگ ندارد اين هم لينك وليدش:

alborz_k
07-08-10, 16:01
خب پس منظور شما اينطوري بوده " 0.1 ولت اين ولتاژ براي هيچ رمي خطرناك نيست
بله دوست عزيز king معمولي با مادر بردي كه امكان تنظيم تايمينگ ندارد اين هم لينك وليدش:
البته بهتر بود می نوشتم افزایش 0.1 ولتی در ولتاژ رم خطرناک نیست .:1. (38):
اورکلاک رمتون هم impresive بود ، حتی در تایمینگ 9-9-6 :Love-ssa~! (1):

mamehdi
07-08-10, 16:16
البته بهتر بود می نوشتم افزایش 0.1 ولتی در ولتاژ رم خطرناک نیست .:1. (38):
اورکلاک رمتون هم impresive بود ، حتی در تایمینگ 9-9-6 :Love-ssa~! (1):

خواهش ميكنم موفق باشيد