سلام
یک مادربرد خوب برای AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz (Only the registered members can see the link) معرفی کنید
مادربرد فعلی این هستGIGABYTE - 770T- USB3 (Only the registered members can see the link)
ولی خیلی اذیت میکنه
موقع نصب ویندوز قاطی میکنه
بایوس رو بعضی وقت ها نشون میده و بعضی وقت های دیگه نشون نمیده
بعضی وقت ها تو ویندوز دهنگ میکنه
پاور680 رد مکث هست.
4 گیگ دی دی 3 کینگ استون هست
گرافیک220 Gt هست
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
K1LOU
02-08-10, 12:02
سلام
یک مادربرد خوب برای AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz (Only the registered members can see the link) معرفی کنید
مادربرد فعلی این هستGIGABYTE - 770T- USB3 (Only the registered members can see the link)
ولی خیلی اذیت میکنه
پاور680 رد مکث هست.
گرافیک220 Gt هست
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
با سلام
خوب شما مطمئن هستید مشکل از مادربرد است ؟
قیمت ؟
من جدیدا یک asrock extreme 3 با چیبست 870 گرفتم تا به امروز خوب کار کرده و امکانات زیادی در بایوس داره با قیمت حدود 115 تومن
توان مصرفی بالایی رو هم تامین میکنه برای پردازنده من که یک سی پی یو انلاک شده است توان مصرفی 140 یا 150 وات روهم که توی نرم افزارها مینویسه تامین کرده . البته شاید توان مصرفی واقعی این نباشه
موفق باشید
nima_hl
02-08-10, 12:52
سلام
ولی خیلی اذیت میکنه
پاور680 رد مکث هست.
گرافیک220 Gt هست
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
سلام
به احتمال 60% مشکلتون از رم هستش 20% از پاور و 10% از مین ( 10% دیگه هم ممکنه مشکلات دیگه مثل دما باشه )
بنظرم اول رمها رو داون کلاک یا تعویض کنید بعد به فکر تعویض مین باشید
esyoo
03-08-10, 08:08
سلام مجدد و تشکر از نیما دوست عزیز و همچنین شما کیوان دوست خوب(البته اگه اشتباه نکنم)
4 نوع رم عوض کردم(الگزیر-ژل-کینگ مکث-کینگستون)
3 نوع پاور بالای 530 عوض کردم(رد مکث گرین کولر مستر)
مین رو عوض نکردم
دما 35 هست برای سی پیو
مادربرد تا 150 تومان خوبه
Asrok میگن خوب نیست!(یعنی طرف دهن منو سرویس کرد و گفت اصلا کیفیت گیگا رو نداره و برام نیاورد)
حالا چکار کنم
با تشکر
K1LOU
03-08-10, 08:36
با سلام
شما کیوان دوست خوب(البته اگه اشتباه نکنم)
خواهش می کنم
در مورد ازراک همیشه این بحث بوده و هست و خوب خیلی ها هم گرفتن و تست کردن و راضی بودن و یک سری هم ناراضی . توی همین انجمن چند بار بحث شده می تونید ببینید
البته همونطور که گفتم من تازه این مین رو گرفتم برای یکی از فامیلها . بنابر این نمی تونم نظر قطعی بدم . در طرف دیگه قضیه هم خوب خودتون دارید از گیگا استفاده می کنید و حالا این مشکل براتون پیش اومده . پس نمیشه گفت یک برند هیچ مشکلی نداره . الان نیما داره با همین مادربردهای ازراک phenom ii x6 1090t رو تست عملی میگیره . میتونید صبر کنید ازمایشاتش تموم بشه بعد یک پرس و جویی از خودش در مورد استقامت مادربردهای استفاده شده بکنید
مادربرد خودتون هم مادربرد خوبی است حالا چرا این مشکل ÷یش اومده نمی دونم
من خودم نمونه کمی قدیمی تر از این مادربرد رو هم دارم giga .ma770t.ud3p . با 10 فاز . که خیلی خوب توان مصرفی 130 تا 140 واتی پردازنده انلاک شده phenom ii x4 b50 رو تامین میکنه و جالب اینه که همین پردازنده دوباره روی مادربرد ازراک با همون قیمت ولی چیبست جدید تر . و کلی امکانات دیگه هم داره کار میکنه . چند تا تست سنگین هم باهاش گرفتم . البته باز هم می گم چون تازه گرفتم تا تستها کامل نشه و کاراییش ثابت نشه روی انجمن قرار نمی دم