سلام
دوستان بنده یک عدد هارد 1.5 ترا مارک وسترن دارم براش یه فن گرفتم ...
از این هارد بصورت پرتابل استفاده میکنم یعنی بیرون کیس روی میز کارم هست ...
فن رو بهش متصل کردم میخواستم بدونم اگر هارد به رو بصورت وارونه راه اندازی کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟ ( طرف برچسبش رو به زمین باشه ؟ )
مانند شکل زیر :
Only the registered members can see the link
و اینکه میخوام چون از تبدیل SATA To USB برای این هارد استفاده میکنم میخوام برق فن رو هم از USB بگیرم دوستان میتونند راهنمائی کنند چطور میتونم برق فن رو از USB بگیرم ؟
R EZ A
01-08-10, 23:34
حیف این هارد نیست که با تبدیل وصل میکنی؟
این تبدیلا پدر هاردو میاره جلوی چشاش و بعد از یه مدت میفرستش اون دنیا
در کل هم برای هارد فرق چندانی نداره که چه طوری کار کنه
برای این هم که فن رو به usb وصل کنی فقط باید برق فن رو به پایه های اولی و چهارمی usb وصل کنی
ولی usb برق 5 ولت میده و این یعنی فن با نصف دورش کار میکنه
nima_hl
01-08-10, 23:37
سلام
دوستان بنده یک عدد هارد 1.5 ترا مارک وسترن دارم براش یه فن گرفتم ...
از این هارد بصورت پرتابل استفاده میکنم یعنی بیرون کیس روی میز کارم هست ...
فن رو بهش متصل کردم میخواستم بدونم اگر هارد به رو بصورت وارونه راه اندازی کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟ ( طرف برچسبش رو به زمین باشه ؟ )
مانند شکل زیر :
Only the registered members can see the link
و اینکه میخوام چون از تبدیل SATA To USB برای این هارد استفاده میکنم میخوام برق فن رو هم از USB بگیرم دوستان میتونند راهنمائی کنند چطور میتونم برق فن رو از USB بگیرم ؟
سلام
طبق داکیومنتهای شرکتهای سازنده بهتره هارد به صورت معکوس یا عمودی نصب نشه ولی خودم چند ساله هاردهام به همین شکل رو میزه و مشکلی برام پیش نیومده :wink:
در مورد فن هم پیشنهاد میکنم اصلا با usb های کامپیوتر شوخی نکنید ، یه آداپتور از وسائلتون بردارید و فن رو بهش وصل کنید ( بسته به ولتاژ مصرفی فن )
این فنها معمولا استاندارد نیستن و ممکنه به مادربرد شما آسیب برسونند
mohsen_star
02-08-10, 08:50
من همین دیروز یه هارد مکستور IDE داشتم خواستم چند اهنگ ازش بردارم هارد رو برعکس رو میز گذاشتم همین که سیستم رو روشن کردم یه جرقه زد و یه دود سیاهی ازش خارج شد
یعنی بخاطر این بود که برعکس روی میز بود
nima_hl
02-08-10, 09:20
من همین دیروز یه هارد مکستور IDE داشتم خواستم چند اهنگ ازش بردارم هارد رو برعکس رو میز گذاشتم همین که سیستم رو روشن کردم یه جرقه زد و یه دود سیاهی ازش خارج شد
یعنی بخاطر این بود که برعکس روی میز بود
خیلی بعید میدونم به این مسئله مربوط باشه
اگر معکوس قرار دادن هارد بخواد باعث خرابی بشه به مرور زمان هد ( یا هدهای ) پائینی با پلاتر تماس پیدا میکنه و این امر باعث بد سکتوری شدن هارد میشه
برق ورودی هارد رو از کیس گرفته بودید یا از آداپتور ؟
mehrdad_ab
02-08-10, 12:39
مشکل شما مربوط به نحوه اتصال کابل برق بوده که اینچنین مشکلی براتون پیش اومده
من با هارد های عمودی و برعکس هم ویندوز نصب کردم و هم هارد به هارد اطلاعات انتقال دادم و هم بر اثر بی احتیاطی مشتری یه تکونی هم خورده ، همیه اینها اگه شدید باشن همونطور که نیما جان گفتن باعث بوجود اومدن بد سکتور میشن نه سوختن هارد !
mohsen_star
03-08-10, 17:13
کابل برق که صحیح زده شده پس چرا اینجوری شد؟
یه جرقه زد (همون حلقه هد هارد ) با یه دود سیاه و بعدش هم به دیار باقی شتافت
علت چی میتونه باشه؟
mehrdad_ab
03-08-10, 18:10
اتصال برق
برق و برق و برق
nima_hl
03-08-10, 18:20
کابل برق که صحیح زده شده پس چرا اینجوری شد؟
یه جرقه زد (همون حلقه هد هارد ) با یه دود سیاه و بعدش هم به دیار باقی شتافت
علت چی میتونه باشه؟
هر قطعه الکتریکی یه موقع به نحوی از کار میافته ، اگر شما کانکتورهای رو درست نصب کردین و سیستم هم خاموش بوده و بعد از نصب روشن فرموده بودید پایان عمر این هارد بوده ، تسلیت میگم :give_rose:
pc_hex
03-08-10, 21:38
حیف این هارد نیست که با تبدیل وصل میکنی؟
این تبدیلا پدر هاردو میاره جلوی چشاش و بعد از یه مدت میفرستش اون دنیا
در کل هم برای هارد فرق چندانی نداره که چه طوری کار کنه
برای این هم که فن رو به usb وصل کنی فقط باید برق فن رو به پایه های اولی و چهارمی usb وصل کنی
ولی usb برق 5 ولت میده و این یعنی فن با نصف دورش کار میکنه