PDA

مشاهده نسخه کامل : ارور مرگ صفحه آبی ...

D J V A H I D
31-07-10, 23:26
بچه ها کسی میدونه راه حل این ارور چیه ؟ ضمنا تاپیک های قبلی رو در این مورد پیدا نکردم ... :give_rose:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Labyrinth
31-07-10, 23:37
اگر سیستم اورکلاک هست برای همونه اگر هم نیست احتمالا رم با مین یا ناسازگاره یا ولتاژش کمه

mehrdad_ab
02-08-10, 16:39
علل مختلفی میتونه داشته باشه
مشکل رم ( به هر دلیلی ) ، دمای بیش از حد cpu ، خرابی ویندوز ، پاور خراب ، اضافه کردن یک دیوایس جدید ، اورکلاک نادرست ، ست نبودن تنظیمات بایوس

mohamad70
04-08-10, 10:59
بچه ها کسی میدونه راه حل این ارور چیه ؟ ضمنا تاپیک های قبلی رو در این مورد پیدا نکردم ... :give_rose:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

من خودم به شخصه هر بار با این error روبه رو شدم یا از اپدیت یه درایور بود یا از نصب نرم افزار جدید شما اخیرا اگه نرم افزار یا درایور جدیدی نصب کردی پاکش کن ببین چی می شه علل سخت افزاری هم داره ولی خیلی ها علل نرم افزاریو دسته کم می گیرن

alborz_k
04-08-10, 22:42

سلام . مشخصات کامل سیستمتون رو بگین .خطای صفحه ی آبی از کی شروع شد؟(بعد نصب نرم افزار ، تعویض شخت افزار ، اورکلاک .....)
اگه یک شات از cpu- z هم بزارین خیلی خوبه .

amirj_ir
02-05-11, 07:52
سلام خسته نباشین من هم تازگی با همین ارور مواجه شدم البته نمی تونم ویندوز نصب کنم تا چند درصدی پیش میره بعد خطا میگیره تمام ویندوزها رو چک کردم رم ها را چک کردم جواب نداد البته سیستم لپ تاپ دل 1525 هست لطفا راهنمایی کنید با تشکر

Moein
02-05-11, 11:11
سلام

این ایراد اصولا می تونه دلیل های مختلفی داشته باشه و برای اینکه پی برده بشه باید یک سری چیز ها تست بشه در اولین حالت باید ویندوز عوض بشه تا ایراد نرم افزاری نباشه

بعد از اون توجه کردن به ایراد های ظاهری که ممکن بوجود اومده باشه در رابطه با مادربورد و یا هارد یا ....

بعد از اون چک کردن تک تک رم ها و بعد از اون تعویض هارد

البته می تونید با گرفتن هاردور مانیتور از داخل بایوس اول از دما ها مطمعن بشید که دما و ولتاژ ها مشکل نداشته باشه به طور مثال من دیروز با این ایراد مواجه شدم و وقتی که پی گیر شدم فهمیدم که فن سی پی یو کار نمی کنه دما شده 75 درجه و سیستم شروع کرده به صفحه ابی دادن !