PDA

مشاهده نسخه کامل : نصب مکینتاش Mac OS X iAtkos v7

sanecity
31-07-10, 11:19
به نام خدا
سلام به همه ی دوستان
بچه ها من اخیرا یه DVD iAtkos v7 رو از تهران سفارش دادم و رسید دستم
که می خوام روی سیستمم نصبش کنم مشکل اینجاست که من خیلی عشق
مکینتاشم ولی هیچی از نصبش بلد نیستم و اینجا از شما برو بچه های گل
ایران زمین کمک می خوام.

بچه ها مشخصات سیستم من به شرح زیره:
=========================
MB:Gigabyte M52 S3
CPU:AMD Athelon x2 x64
VGA:nVidia GeForce 7300 GT 256MB 128Bit
RAM:Kingston 1Gig b:667
HDD:Sigate 500Gig Sata
نکته:من اطلاعاتم خیلی برام مهمه و هاردم فقط 20 گیگش خالیه که اونم
درایو D منه که برای iMac خالیش کردم

و همچنیی عین کاری که از اول اجام دادم هم به شرح زیره:
DVD رو گذاشتم
FirstBoot سیستم رو به DVD تغییر دادم
سیستم رو ریستارت کردم
از DVD بالا اومد و اینتر رو زدم،یه صحفه با آرم اپل اومد و یه لودینگ دایره شکل
هم زیرش بود،بعد از چند ده ثانیه روی تصویر سیب یه علات مثل Stop با ورود ممنوع اومد و دیگه به همون حالت موند
الان نمیدونم مشکل از چیه ؟؟؟ باید چی کار کنم ؟؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کاملی
داشته باشین آخه من خیلی ...
(مثلا اصطلاحPath،من اصلا نمیدونم Path یعنی چی)

Jagvar
31-07-10, 12:27
سلام دوست عزیز
راستش عزیز جان من یه خورده اموزش کوچیک دارم نمی دونم تا چه اندازه کمکتون بکنه
اول از همه برنامه زیر رو دانلود کنید
ACRONIS DISK DIRECTOR 10 ( تو گوگل زود پیدا میشه به شرطی که اولش دانلود به فارسی اضافه کنید)
تدارکات:
لطفا اول فایل های مهم خودتون را باک آپ کنید!

1) acronis disk director 10 را نصب کنید!
بعد از اینستال این برنامه acrosnis os selector را نصب کنید!
4469
بعد از نصب OS Selector کامپیوتر باید رستارت بشه!
برای اینستال کردن mac os x شما به دو پارتیشن نیاز دارید، یکی برای ویندوز و یکی دیگر برای mac os x ( فرقی نمیکنه اگه شما بیشتر از 2 پارتیشن داشتید ) اما باید پارتیشن mac os ، از سیستم FAT 32 کار ببره! شما می تونید از acronis disk director استفاده کنید! mac os x ممکن است از 6 تا 7 گیگابیت جا بگیره پس بهتره پارتیشن که درست می کنید حد اقل 10 گیگا بیت باشه!

حالا دی وی دی mac os x را تویه دی وی دی روم گداشته و رستارت کنید (متوجه باشید که برای بوت از دی وی دی، bios را باید تنظیم کرد روی بوت از cd rom)
بعد از اینکه رستارت کردید، و دی وی دی بالا اومد، شما لوگو آپل که خاکستری رنگ است مشاهده خواهید کرد! بعد از آن تا 5 دقیقه ای صبر کنید تا کامپیوتر فایل های دی وی دی را بخواند!

مراحل زیر رو انجام بدین
44704471447244734474

تبدیل سیستم پارتیشن برای OS X:
حالا شما باید که "select destination" را ببینید، اما خالیه!!!، حالا بالای صفحه Utilities->Disk Utility
(این رو داشته باش تا بیام ادامه بدم)

K1LOU
01-08-10, 09:06
با سلام
محمد علی جان ممنون
راستش منابع زیادی الان رو نت برای نصب مکینتاش وجود داره ولی برای pcnetwork قرار بود یکی از مدیران (که دقیق خاطرم نیست فکر کنم sasan.k و یا جناب king )یک نسخه اختصاصی قرار بدن که حالا شما دارین زحمتش می کشید
نصب مک بر روی سیستمهای amd کمی سخت است سیستم من که اصلا نمیشه روش نصب کردم با پردازنده انلاک شده
برای این جور سیستمها نسخه خاصی رو سراغ ندارین فکر می کنم نسخه های ideneb برای amd باشن ولی من یک نسخه از سافت گذر گرفتم که اصلا نصب نشد
منتظر تکمیل شدن آموزش هستیم
با تشکر

K1LOU
01-08-10, 18:26
با سلام
خوب براي آشنايي بيشتر اين مقاله رو هم بخونيد بهتون كمك ميكنه
Only the registered members can see the link

Jagvar
02-08-10, 19:52
شرمنده من همون روز می خواستم کاملش کنم ولی سیستم آپلود عکس مشکل داره با من و وقتی بیشتر از 5 تا 6 عدد تصویر اپلود می کنم دیگه درست کار نمی کنه
ولی در اسرع وقت حتما در خدمتم

Microsofth
08-02-11, 08:42
دوستان من مکینتاش رو نصب کردم ببین iAktos 3 هستش کامل نصب میشه وقتی میخواد بیاد بالا یهو سیستم ریستارت میشه نمیشه قضیه چیه میتونید کمکی بکنید

mstar
05-05-11, 14:32
دوستان عزیز سلام
همه ما یک درد مشترک داریم
آن هم اینکه دیوونه مکینتاش هستیم
البته باید بگم دیوونه "هکینتاش"
چون نسخه هایی که ما در تلاش برای استفاده هستیم نسخه های هک شده ای است که تلاش دارد مکینتاش را دور بزند و سخت افزار های اینتل و amd را به جای سخت افزار های apple معرفی کند.
در مورد دوست عزیزی که فرموده بود سخت افزارش amd است باید بگویم که نصب هکینتاش ها بسیار سخت است به خصوص بر روی amd
حتی نسخه هایی مانند snow leopard و مانند اینها هم که وارد بازار شده است تاکید دارد که بر روی سخت افزار intel نصب می شود. که البته همان هم نشد
خلاصه باید بگویم که این کار بیشتر نیاز به شانس دارد و تازه اینکه بعد از نصب آیا سیستم بالا بیاید یا نه (من تا مرحله نصب پیش رفته ام) و اینکه اگر سیستم بالا آمد آیا سیتسم عامل می تواند ارتباط خوبی با سرعت و گرافیک رایانه برقرار کند که مکینتاش برای شما جذاب شود یا نه
و ............
به هر حال این تجربیات من تا اینجا بود اگر به نتیجه ای رسیدید خواهشا به من هم اطلاع دهید
یا علی
m.amirkhani2008@gmail.com