سلام
هنوز فرووم سوت و کوره کسی نیست:1. (12)::ange::cry:
میخاستم یه قاب هارد(تبدیل ساتا به usb با محفظه قاب:whistle:) بخرم تا 15 تومن
چه مدلای تو بازار هست جنس بدنشون چیه در ضمن هاردم 160 ساتا هست
سرعت این قاب هاردها با usb چقدره یه جازده بود 480mBS:1. (2):
ممنون میشم جواب بدید خصوصا آقا نیما
:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:
D J V A H I D
29-07-10, 17:30
سلام ... اینجا یه مدل هست 24-30 تومن ... جنس بدنش آلومینیومه ... هم ide و هم stata رو ساپورت میکنه ... اسمش V-Pro هست ... من خودمیه دونشو داشتم باهاش هارد 200 سامسونگ ide وصل میکردم ... خب بعد از چند بار کار کردن هارد به مرور صداش دراومد و در نهایت دار فانی رو وداع گفت ... من مقصر رو همین باکس هارد دونستم ... دیگه بدم اومده بود ازش ... دادمش به دوستم ... چون ازش استفاده نمیکردم ... منم همه جریان رو گفته بودم بهش ... قبول نکرد... تااینکه اون هم بعد از مدتی همین بلا روی هارد 320 ش اومد ... اون موقع بود که دیگه باکس رو شکستیم و واسه همیشه نابودش کردیم ... منم طبق تجربه قبلی پیشنهاد میکنم از خرید این باکس کذایی منصرف شو ...
nima_hl
29-07-10, 17:45
سلام
هنوز فرووم سوت و کوره کسی نیست:1. (12)::ange::cry:
میخاستم یه قاب هارد(تبدیل ساتا به usb با محفظه قاب:whistle:) بخرم تا 15 تومن
چه مدلای تو بازار هست جنس بدنشون چیه در ضمن هاردم 160 ساتا هست
سرعت این قاب هاردها با usb چقدره یه جازده بود 480mBS:1. (2):
ممنون میشم جواب بدید خصوصا آقا نیما
:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:
سلام
مدلهای ارزون قیمت معمولا آداپتورهای خوبی نداره برای همین اگر گرفتید حتما برق رو از کیس به یه طریقی بهش برسونید :wink:
اما چند مدل حدود 30-40 تومن چند ماه پیش گرفتم که مشکلی نداشتن
ولی خودم از این استفاده میکنم که اسمش رو باکس نمیشه گذاشت ولی کار رو حل میکنه
4465
قیمتش حدود 10 تومنه ، البته همونطور که گفتم اون آداپتورش رو انداختم دور و از کیس بهش برق میدم ( گمون نمیگنم با 15 تومن باکس کامل بتونید بگیرید )
اون سرعت هم که مینویسند سرعت اسمی usb2 هستش
armin.bomber
29-07-10, 22:32
دوستان منم استفاده از این باکس ها رو امتحان کردم
نه تنها من بلکه خیلی از همکارام و متاسفانه.....:1. (8):
mzz
30-07-10, 00:34
سلام
مدلهای ارزون قیمت معمولا آداپتورهای خوبی نداره برای همین اگر گرفتید حتما برق رو از کیس به یه طریقی بهش برسونید :wink:
اما چند مدل حدود 30-40 تومن چند ماه پیش گرفتم که مشکلی نداشتن
ولی خودم از این استفاده میکنم که اسمش رو باکس نمیشه گذاشت ولی کار رو حل میکنه
4465
قیمتش حدود 10 تومنه ، البته همونطور که گفتم اون آداپتورش رو انداختم دور و از کیس بهش برق میدم ( گمون نمیگنم با 15 تومن باکس کامل بتونید بگیرید )
اون سرعت هم که مینویسند سرعت اسمی usb2 هستش
منم از این تبدیلا دارم ولی پدر هارد رو درآورد گرفته بودم 12 تون دو سال پیش کنار آریانا
من دنبال چیزیم که عمری باشه با این تعاریفی که دوستان گفتن باید 40 رو قیمت قاب بزارم یه هارد اکسترنال بگیرم بهتره
معوملا هم از پاور کامپیوتر یرا برقش استفاده میکنم چون 5 تا سیم داره و لی آدابتوری که گرفتم 4 تا سیم داره کسی میدونه دلیل کمتر داشتنش چیه
armin.bomber
30-07-10, 21:35
دوستان
من تازه یک سری از این تبدیل هارو پیدا کردم که امکان خرابی هارد در اونها به حداقل رسیده
( کاملا تست شده )
فردا مدل این تبدیل رو با تمام مشخصاتش واستون مینویسم
ata.royalfalcon
31-07-10, 09:50
سلام براي من قراره چهار تا هارد اينترنال آرشيو بفرستند تو كيسم نميخوام بذارم
حالا جعبه اي قابي چيزي هست كه چهار پنج تا هارد بذارم توش و با usb يا ساتا وصلش كنم به كامپيوترم
ضمنا برقش هم مستقل از كامپيوتر باشه
nima_hl
31-07-10, 10:24
سلام براي من قراره چهار تا هارد اينترنال آرشيو بفرستند تو كيسم نميخوام بذارم
حالا جعبه اي قابي چيزي هست كه چهار پنج تا هارد بذارم توش و با usb يا ساتا وصلش كنم به كامپيوترم
ضمنا برقش هم مستقل از كامپيوتر باشه
سلام
یه همچین باکسی در بازار وجود داره ولی قیمتش از 150 تومن به بالاهستش
دلیل گرونی هم به کنترلل رید داخلی این باکسها بر میگرده
armin.bomber
31-07-10, 10:51
سلام دوستان
هاد باکسی که من پیدا کردم هیچ اثری از مارک . مدل و یا اسمی از کارخونه سازنده نداره
که من در اختیار شما بزارم
چه راهی پیشنهاد میکنید که من بتوونم مارکشو پیدا کنم
؟؟؟