PDA

مشاهده نسخه کامل : اورولت k9neo v2

f4r80d
28-07-10, 16:06
سلام...
خوب هستین...
من دارم یه+4400 amd اور می کنم فعلا رسیدم به 2.996 ghz با 11* مولتیپایلر ولی مشکلی برام پیشم اومده...
این که مادر بردم بالا1.3 ولتاژ نمی ده که برای بالاترش استیبلش کنم...
دما و.. خوبه الان ولی با بالا بردن یک fsb کرش می کنه ....
راهی هست که بیشتر بتونم ولتاژ بدم به cpu ؟؟؟
ممنون

WORYA_SH
28-07-10, 16:18
اگه روی 2.90 کاملا پایدار هست کافیه چون با افزایش و لتاژ هم با این مین نتیجه بهتری نمی گیرید . در ضمن بالاتر هم اگه برید روی پرفرمنس نتیجه زیاد متفاوتی نداره .

.D3VIL.
28-07-10, 17:05
سلام...
خوب هستین...
من دارم یه+4400 amd اور می کنم فعلا رسیدم به 2.996 ghz با 11* مولتیپایلر ولی مشکلی برام پیشم اومده...
این که مادر بردم بالا1.3 ولتاژ نمی ده که برای بالاترش استیبلش کنم...
دما و.. خوبه الان ولی با بالا بردن یک fsb کرش می کنه ....
راهی هست که بیشتر بتونم ولتاژ بدم به cpu ؟؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز....
میشه لطف کنید بقیه تنظیمات پروفایل رو هم بگید...
امکان این وجود داره که HT Link Frq/DRam Frq/NB Frq موجب Unstable شدن سیستم شما شده باشه...

f4r80d
28-07-10, 22:06
اگه روی 2.90 کاملا پایدار هست کافیه چون با افزایش و لتاژ هم با این مین نتیجه بهتری نمی گیرید . در ضمن بالاتر هم اگه برید روی پرفرمنس نتیجه زیاد متفاوتی نداره .
من برا hwbot می خوام نه برا پرفورمنس...
می خوام اونجا ثبت کنم...

سلام دوست عزیز....
میشه لطف کنید بقیه تنظیمات پروفایل رو هم بگید...
امکان این وجود داره که HT Link Frq/DRam Frq/NB Frq موجب Unstable شدن سیستم شما شده باشه... سیستم الان کاملا استیبل ولی با یک دونه بالا رفتن کرش می کنه...
اونم از اول بالا می آد ولی بعد از دو سه دقیقه تو ویندوز کرش می کنه یعنی موقعی که یکم بار می آرم روش مثلا با سوپر پی...
یعنی مثلا موقعی با 2.275 با این تنظیمات می اومدم هم این اتفاق می افتاد...
تو hwbot هم نگاه کردم اکثرا با ولتاژای بالا نتایج بهتر گرفتن...
اما اگه مهمه بگم:
فرکانس رم: 1140
h/t: 1000 تغریبا
ولی می دونم از این فرکانسا نیست مشکل از روی تجربه قبلی...
راستی یه سوال دیگه هم دارم...
hwbot رو چه اساسی نمره می ده؟
CPU-Z rank: (Only the registered members can see the link) not F4R80D’s best CPU-Z submission, only best is ranked.
CPU-Z Athlon 64 4400+ X2 Brisbane rank: (Only the registered members can see the link) not F4R80D’s best CPU-Z Athlon 64 4400+ X2 Brisbane submission, only best is ranked.
اینو می نویسه

f4r80d
28-07-10, 22:19
hwbot رو چه اساسی نمره می ده؟
CPU-Z rank: (Only the registered members can see the link) not F4R80D’s best CPU-Z submission, only best is ranked.
CPU-Z Athlon 64 4400+ X2 Brisbane rank: (Only the registered members can see the link) not F4R80D’s best CPU-Z Athlon 64 4400+ X2 Brisbane submission, only best is ranked.
اینو می نویسه
این مشکل درست شد رو سوال قبلی ادامه بدیم بحثو لطفا

.D3VIL.
28-07-10, 22:40
خوب...
به طور 100% یکی از دلایل که میتونه سیستم شما رو نا پایدار کنه فرکانس رم هاست..!
فرکانس HT-Link خوبه و نمیتونه باعث ناپایداری بشه...
یک نکته دیگه..
شما BIOS مادربرد رو Update کردین؟! ممکنه این Limitation VCore برای BIOS باشه و با Update حل بشه...

لینک Valid رو هم که دیدم مقدار HT-Link هم مقداری بالا بود....

به این لینک نگاه کنید...
مادربرد شما به همراه Vcore 1.35V حدودا روی پردازنده AMD Athlon X2 5200 .....پس مادربرد شما قطعا میتونه ولتاژ بالاتر حتی تا 1.5V رو بده....

Only the registered members can see the link hz?tab=more

موفق باشید...

f4r80d
29-07-10, 11:49
الان بایوس آخرین ورژن ارائه شده از msi هست...
یه چیزایی در مورد بایوس آلتیمت شندم یه فرم خارجی...
اطلاعاتی دارین در این مورد؟؟؟
ضمنا فرکانس رم رو تغرابا رو 850 امتحان کردم همون اتفاق افتاد...
h/t هم کم کردم اثر نداشت...
منم موافقم بایوس لیمیت می ذاره ولی بایوس دیگه ای هست یا یه بایوس مد شده؟

.D3VIL.
29-07-10, 12:55
نه دوست عزیز...
اصلا بایوس شما باید در همین حالت هم بتونه ولتاژ نسبتا بالاتری به سیستم شما ارائه بده...من هم تا حالا با این مادربرد یا هم خانواده این مادربرد کار نکرم که بتونم راهنمایی کنم...من حدس میزنم که مادربرد شما یک گزینه مثل Amatur یا Advanced داره که BIOS شما روی گزینه اولی هست و همه ولتاژ ها به علت اینکه نا خوساته به سیستم صدمه نزنید محدود هستند....
بقیه گزینه های BIOS رو یک چک بکنید.....
اگر هم تونستید همون BIOS Ultimate که خودتون گفتید رو بریزید ....(البته با ریسک خودتون)

موفق باشید..

f4r80d
29-07-10, 15:27
خوب بایوس آلیتیمیت نمی دونم چیه کسی هست بدونه؟

.D3VIL.
29-07-10, 15:39
این لیست تمام BIOS ها عرضه شده برای این مادربرد...
باز هم میگم گزینه های BIOS رو چک کنید برای Limtation های Voltage ....

Only the registered members can see the link

WORYA_SH
29-07-10, 17:05
این مین برای اور سنگین طراحی نشده . بیشتر از این ادامه بدی از دستش می دی.

.D3VIL.
29-07-10, 20:04
این مین برای اور سنگین طراحی نشده . بیشتر از این ادامه بدی از دستش می دی.
به نظر شما اورکلاک کردن یک Athlon X2 4400 به این برد فشار میاره؟! چون مدار تغذیه این برد قابلیت تامین مصرف Ahtlon X2 6000 3.2GHZ رو هم داره پس فکر نمیکنم به مدار تغذیه فشار خواصی وارد بشه که بخواد Mosfet ها یا PMW های مادربرد کاهش عمر پیدا کنه یا بسوزه...

+

معمولا هیج بردی در اورکلاک ها لحظه ای آسیب نمیبینی و همینطور که ایشون گفتند این رکورد هارو برای Hwbot.Org لازم دارند و برای مصرف 24/7 لازم ندارند که برد دائما زیر فشار و Voltage باشه...

و فقط یک برد در صورت دریافت ولتاژ نا معقول و غیر عادی آسیب میبینه که معمولا برد های Middle قابلیت افزایش ولتاژ هارو تا این حد ندارند ...

موفق باشید.

f4r80d
29-07-10, 20:48
یه سوال دیگه:
F4R80D does not participate in the hwbot rankings. No awards, points or ranks will be assigned. The only ranking he or she will appear in is the WORLD RECORDS (Only the registered members can see the link) page.
تو hwbot برام می نویسه..
چه کار کنم درست شه؟
در مورد بایوس هم آخری اونجارو دارم تو فروم یکی همین مشکل رو داشت فقط بهش گفته بودن بایوس اولتیمت نصب کن لینک یا چیز دیگه ای نگفته بودن...

f4r80d
29-07-10, 20:55
یه سوال دیگه:
F4R80D does not participate in the hwbot rankings. No awards, points or ranks will be assigned. The only ranking he or she will appear in is the WORLD RECORDS (Only the registered members can see the link) page.
تو hwbot برام می نویسه..
چه کار کنم درست شه؟

اینو خودم درست کردم...
در مورد بایوس آلتیمت کسی چیزی نمی دونه؟