ورود

مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز 7 روی لپ تاپ اپل

rezaaghili
26-07-10, 00:17
سلام دوستان عزیز
یه مشکل اساسی داشتم و سریع نیاز به راهنمایی دارم
من لپ تاپ اپل مدل
MC373LL/A
خریدم
حالا نمیدونم چطور وارد setup بشم
اصلا setup داره؟
حالا حتما میخام ویندوز 7 روش نصب کنم
درایور های ویندور 7 مال این مدل از کجا گیر بیارم؟
بعد برای پارتیشن بندی چیکار کنم؟(کدوم برنامه)
من توی سایت اپل دیدم که گفته باید bootcamp رو نصب کنم
این برنامه مثل vmware هست ؟

ممنون میشم راهنمایی کامل کنید

feryfrt
27-07-10, 12:23
سلام ببین نرم افزار BootCamp روی خودش داره . تو فقط تو گزینه (بالا سمت راست )Search Mac بزن Bootcamp نرم افزارش میاد
بعد که بیاد خیلی راحت یه سی دی Win7 درست حسابی و Bootable میزاری داخلش شروع میکنه به نصب (دقت داشته باش که تو الان یه پارتیشن داری برا مک،
و میاد یه پارتیشن دیگه میسازه برا نصب Win7 و تبدیل میکنه به درایو C: (Bootcamp) اگه بخوای داخل ویندوز که میشی 2 تا داشته باشی تو تقسیم بندی بیشتر دقت کن.
که بعداً بتونی باز یکی دیگه بسازی . این برای موقعی هست که هم Mac رو بخوای هم Win7 رو یا XP یا Vista
اگه Mac رو نخوای که باید به کل نابودش کنی که اینکارو نکن ، نرم افزارش حیفه

موقعی که cd bootable Windows 7 رو اجرا کردی رفت برا نصب ویندوز یه پارتیشن های عجیب غریب میبینی که به اونا کاری نداشته باش بزار ویندوزت رو بریزه توی BOOTCAMP درایوی که خودت ساختیش
مثلاً 400 گیگه . حواست باشه
فکر کنم هاردت 500 گیگ باشه
100 GB برا MAC بزار اگه ویندوز بازی بقیه رو بزار برا Win7 که بتونی دوباره درایو D بسازی

(درمورده درایور ، خوده Mac گفته درایور Vista رو بریزین ولی درست و حسابی نصب نمیشه مجبوری سرچ کنی، درایورهاش هم تو سی دی های Mac هست تو جعبه)

امیدوارم حرفام رو فهمیده باشی ،

راستی نکته مهم : اگه میتونی و مشکلی نداری با نرم افزارای شخصیت ، حتماً حتماً WINDOWS 7 64 Bit بریزی خیلی روتین و بهتر کار میکنه و اصلاً مشکلی نداری باهاش
32 بیت یه خورده کلاً با MAC راحت نیست ،