با سلام
یک سیستم با سی پی یو 4 هسته ای amd و 2 گیگ رم دارم که امتیازش هم در ویندوز 7 5.5 یا 5.9 است ولی الن یه مدتی فکر می کنم خیلی کند داره عمل میکنه
من برنامه word2010 رو در یک سیستم با سی ÷ی یو core 2 dou 7500 با فرکانس نزدیک به 3 خیلی سریعتر از سیستم خودم
با فرکانس 3.5 باز می کنم یا media center
تمام استارت اپ ویندوز رو هم خالی کردم ولی باز انکار زمان بوت و خاموش سدن زیاده . از نظر ویروسی بودن هم چک کردم
به نظر شما مشکل چی میتونه باشه
با تشکر
nima_hl
25-07-10, 00:46
با سلام
یک سیستم با سی پی یو 4 هسته ای amd و 2 گیگ رم دارم که امتیازش هم در ویندوز 7 5.5 یا 5.9 است ولی الن یه مدتی فکر می کنم خیلی کند داره عمل میکنه
من برنامه word2010 رو در یک سیستم با سی ÷ی یو core 2 dou 7500 با فرکانس نزدیک به 3 خیلی سریعتر از سیستم خودم
با فرکانس 3.5 باز می کنم یا media center
تمام استارت اپ ویندوز رو هم خالی کردم ولی باز انکار زمان بوت و خاموش سدن زیاده . از نظر ویروسی بودن هم چک کردم
به نظر شما مشکل چی میتونه باشه
با تشکر
سلام
دو هسته رو خاموش کن ببین از نظر سرعت تفاوتی ایجاد میشه یا نه ( اگر مشکل دما داشته باشی با این کار سرعت سیستم باید بهتر بشه )
K1LOU
25-07-10, 07:10
با سلام
دو هسته رو خاموش کن ببین از نظر سرعت تفاوتی ایجاد میشه یا نه ( اگر مشکل دما داشته باشی با این کار سرعت سیستم باید بهتر بشه )
ممنونم نیما جان . ببینید من چند وقت بود گزینه superfetch رو غیر فعال کرده بودم دیروز فعال کردم الان هم سیستم وقتی حدود 10 دقیقه ای روشن است بعدش سرعت خوبه ( همون مشکلی که قبلا مطرح کرده بودم ) برای دما هم از توی بایوس روی 60 درجه می زارم تا ببینم اصلا به 60 میرسه یا نه
دما ی مورد نظر شما چنده ؟ یا می خواین روی 50 یا 40 بزارم ؟
با تشکر
nima_hl
25-07-10, 09:58
با سلام
ممنونم نیما جان . ببینید من چند وقت بود گزینه superfetch رو غیر فعال کرده بودم دیروز فعال کردم الان هم سیستم وقتی حدود 10 دقیقه ای روشن است بعدش سرعت خوبه ( همون مشکلی که قبلا مطرح کرده بودم ) برای دما هم از توی بایوس روی 60 درجه می زارم تا ببینم اصلا به 60 میرسه یا نه
دما ی مورد نظر شما چنده ؟ یا می خواین روی 50 یا 40 بزارم ؟
با تشکر
سلام
فکر میکنم در حالت آنلاک برنامههای خود مادربرد دقیقترین دما رو بهتون نشون بده ، پیشنهاد میکنم در مادر ازراک از برنامه oc tune و در گیگا بایت easy tune رو اجرا کنید و سیستم رو زیر فشار قرار بدین و ببینید وضعیت به چه صورتی هستش
K1LOU
25-07-10, 10:31
سلام
فکر میکنم در حالت آنلاک برنامههای خود مادربرد دقیقترین دما رو بهتون نشون بده ، پیشنهاد میکنم در مادر ازراک از برنامه oc tune و در گیگا بایت easy tune رو اجرا کنید و سیستم رو زیر فشار قرار بدین و ببینید وضعیت به چه صورتی هستش
با سلام نیما جان
قبلا تست پایداری سیستم رو گرفتم مشکلی نبوده . من فقط فکر کنم در بایوس باید گزینه ای که در صورت بالا رفتن دما اخطار میده رو در دماهای مختلف امتحان کنم چون تا به حال هیچ نرم افزاری نتونسته دمای سی پی یو انلاک شده منو رو نشون بده
حالا در حالتهای مختلف چک کنم نتیجه رو همینجا می زارم
با تشکر
K1LOU
25-07-10, 17:41
سلام
با سلام
نيما جان امروز دوباره امتحان كردم در دماي 60 مشكل دارم يعني مقداردماي اخطار رو در بايوس بر روي 60 گذاشتم با اولين تست اورست بوق مي زد كه دما بالا رفته اما در دماي 70 با فركانس 3.4 تست اورست بدون هيچ اخطاري اجرا ميشه در حدود يك تا دو ساعت هم گذاشتم
حالا به نظرت اين دماي بين 60 تا 70 براي سيستم ضرر داره ؟
البته خوب من هيچوقت در كار معمولي به اين دما نمي رسم
با تشكر
nima_hl
25-07-10, 23:02
با سلام
نيما جان امروز دوباره امتحان كردم در دماي 60 مشكل دارم يعني مقداردماي اخطار رو در بايوس بر روي 60 گذاشتم با اولين تست اورست بوق مي زد كه دما بالا رفته اما در دماي 70 با فركانس 3.4 تست اورست بدون هيچ اخطاري اجرا ميشه در حدود يك تا دو ساعت هم گذاشتم
حالا به نظرت اين دماي بين 60 تا 70 براي سيستم ضرر داره ؟
البته خوب من هيچوقت در كار معمولي به اين دما نمي رسم
با تشكر
سلام
شخصا دمای بالای 50 درجه رو برای پردازنده دوست ندارم
البته بعید میدونم مشکل شما دما باشه ولی بهتره با اون کولینگتون به پردازنده فشار نیارید
در لینوکس هم این مشکل کند شدن رو دارید ؟
K1LOU
26-07-10, 07:06
سلام
شخصا دمای بالای 50 درجه رو برای پردازنده دوست ندارم
البته بعید میدونم مشکل شما دما باشه ولی بهتره با اون کولینگتون به پردازنده فشار نیارید
در لینوکس هم این مشکل کند شدن رو دارید ؟
با سلام
نیما جان در لینوکس سرعت خوبه و من هم فکر نمی کنم مشکل از دما باشه البته الان توی ویندوز هم سرعت خوبه فقط هم 7 یا هشت دقیقه اول ورود سرعت پایینه
پس باید به فکر یک فن قوی تر باشم ؟
چون منم دوست ندارم توی این دما سی پی یو اسیب ببینه
با تشکر
nima_hl
26-07-10, 10:38
با سلام
نیما جان در لینوکس سرعت خوبه و من هم فکر نمی کنم مشکل از دما باشه البته الان توی ویندوز هم سرعت خوبه فقط هم 7 یا هشت دقیقه اول ورود سرعت پایینه
پس باید به فکر یک فن قوی تر باشم ؟
چون منم دوست ندارم توی این دما سی پی یو اسیب ببینه
با تشکر
سلام
کیوان جان شما آلارم رو بزار روی 60 و با سیستمت کار کن ( نه اینکه با برنامه های تست پدرش رو در بیاری :lol: کارهای نرمال رو انجام بده)
اگر آلارم مین رو شنیدی 2 راه داری : پائین آوردن ولتاژ و فرکانس یا تعویض فن
من گمان میکنم شما مشکل نرم افزاری دارید و این مشکل باعث شده زوم کنی روی برنامه های تست و شرایطی رو برای سیستم ایجاد کنی که هیچ موقع در کار عادی ایجاد نمیشه ( تستهای سنگین روی پردازنده )
اگر شما روی هر فرکانسی و با هر ولتاژی بعد از 2-3 روز آلارم رو نشنیدی سیستمت خوبه و زیاد نمیخواد نگران باشی :wink:
K1LOU
26-07-10, 11:06
سلام
کیوان جان شما آلارم رو بزار روی 60 و با سیستمت کار کن ( نه اینکه با برنامه های تست پدرش رو در بیاری :lol: کارهای نرمال رو انجام بده)
اگر آلارم مین رو شنیدی 2 راه داری : پائین آوردن ولتاژ و فرکانس یا تعویض فن
من گمان میکنم شما مشکل نرم افزاری دارید و این مشکل باعث شده زوم کنی روی برنامه های تست و شرایطی رو برای سیستم ایجاد کنی که هیچ موقع در کار عادی ایجاد نمیشه ( تستهای سنگین روی پردازنده )
اگر شما روی هر فرکانسی و با هر ولتاژی بعد از 2-3 روز آلارم رو نشنیدی سیستمت خوبه و زیاد نمیخواد نگران باشی :wink:
با سلام نیما جان
من در کارهای روزمره و عادی هیچوقت الارم رو ندارم فقط در تستهای سنگین اورست الارم دارم باشه باز هم دردمای 60 امتحان می کنم و در شرایط ایده ال
بهتون خبر می دم
با تشکر
K1LOU
26-07-10, 18:03
با سلام
نيما جان امروز حدود سه يا چهار ساعت در حالت بودن الارم در دماي 60 امتحان كردم كارهاي معمولي رو انجام دادم بعدش در حالت تبديل يك فيلم رو هم امتحان كردم كه حدو 70 درصد از سي پي يو كار مي كشيد و با اين حال هم الارم نداشتم فكر مي كنم در حالت لود 100 درصد و سنگين دما به 60 ميرسه كه من اصلا همچين كاربردي از سيستم ندارم
پس با اين اوصاف نبايد مشكلي براي پردازنده پيش بياد ؟
با تشكر
nima_hl
26-07-10, 21:51
با سلام
نيما جان امروز حدود سه يا چهار ساعت در حالت بودن الارم در دماي 60 امتحان كردم كارهاي معمولي رو انجام دادم بعدش در حالت تبديل يك فيلم رو هم امتحان كردم كه حدو 70 درصد از سي پي يو كار مي كشيد و با اين حال هم الارم نداشتم فكر مي كنم در حالت لود 100 درصد و سنگين دما به 60 ميرسه كه من اصلا همچين كاربردي از سيستم ندارم
پس با اين اوصاف نبايد مشكلي براي پردازنده پيش بياد ؟
با تشكر
سلام
اون برنامه های تست برای منفجر کردن قطعات طراحی شدن و بدترین شرایط رو برای سیستم ایجاد میکنند
با این اوصاف که فرمودید فکر نمیکنم با سیستم مشکلی داشته باشید :give_rose:
armin.bomber
27-07-10, 17:58
سلام
منم اگه اجازه بدید یه اضحار نظر کنم
سی پی یو های AMD
در برابر فشار زیادی که بهش بیاد بسیار مقاومن ممکنه اشکال سیستم شما از کند چرخیدن فن سی پی یو باشه
و یا یه احتمال دیگه رو باید در نظر گرفت :
شما گفتید که بعد از گذشت حدود ده دقیقه سرعت سیستم به حالت اولیه بر میگرده
خوب یه نگاهی بندازید ببینید قبل از اینکه اینطوری بشه نرم افزار جدیدی نصب کردی یا نه .
بعضی وقتا این مشکل به خاطر سازگار نبودن آنتی ویروس با ویندوز شما هم پیش میاد
امیدوارم هر چند کم ولی کمکی کرده باشم
:Love-PCN~!: