با سلام
دوستان در مورد مادربردهای jetway و lanparty اطلاعاتی می خواستم . کیفیتشون چطور هست ؟
ساخت کجا هستند ؟ در بازار ایران فروششون چطور است ؟
با تشکر
AMD>INTEL
13-07-10, 08:27
jetway مادربردهاي خوبي ميزنه از ازراك و الايت خيلي كيفيتش بهتره . شركت با تجربه اي هست . dfi lanparty هم من به شخصه ازش نا اميد شدم در اصل از ماركتينگ مادربرد خارج شده
K1LOU
13-07-10, 09:06
jetway مادربردهاي خوبي ميزنه از ازراك و الايت خيلي كيفيتش بهتره . شركت با تجربه اي هست . dfi lanparty هم من به شخصه ازش نا اميد شدم در اصل از ماركتينگ مادربرد خارج شده
با سلام و تشکر
بازار فروش این دو برند در ایران چطور است ؟
AMD>INTEL
13-07-10, 09:49
هر دو برند تو ماركت ايران سهم كمي دارند . نماينده درستي هم ندارند
AMD>INTEL
13-07-10, 10:04
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
Curtis
13-07-10, 12:30
من dfi lanparty دارم و ازش راضیم بیشتر به درد اورکلاک میخوره ولی درکل کیفتش خوبه ولی به giga , asus نمیرسه.
در مرود jetway هم خیلی کمه تو بازار من فقط تو یه مغازه دیدم.
PUMAOC
13-07-10, 12:37
من هم مارک DFi سری DK رو دارم و واقعا ازش راضی هستم. پا به پای gigabyte P55A-UD6 اور شد. همه چیزش کامل هست. از بازارش خبر ندارم. اما قیمتاش این ور خوب بود!
فقط حیف که دیگه تولید نمی شه .... شایدم فقط اسمش رو عوض کنن!:wink:
AMD>INTEL
13-07-10, 12:38
DFI متاسفانه تصميم گرفته سري لن پارتي رو ديگه توليد نكنه . متاسفانه شركتهايي كه به شريك ايراني خودشون كاملا پايبند نيستند تو بازر ايران شكست ميخورن . اسوس به خاطر نداشن يك نماينده انحصاري هميشه نتونسته با گيگابايت مقابله كنه . MSI هم همينطور خيلي شركت عوض كرد تا به سرمايه ماتريكس رسيد و تطميع شد . JETWAY اگر يك نماينده حرفه اي داشت موفق بود از نظر همه چيز از بايوستار و ازراك و الايت بهتره
JEskandari
13-07-10, 23:43
یک سوال ؟
درست یادم هست که Sapphire بعضی مادربردهاش همون DFI Lanparty بود فقط یک برچسب
Sapphire رو جعبه اش زده بودند .
---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
DFI متاسفانه تصميم گرفته سري لن پارتي رو ديگه توليد نكنه . متاسفانه شركتهايي كه به شريك ايراني خودشون كاملا پايبند نيستند تو بازر ايران شكست ميخورن . اسوس به خاطر نداشن يك نماينده انحصاري هميشه نتونسته با گيگابايت مقابله كنه . MSI هم همينطور خيلي شركت عوض كرد تا به سرمايه ماتريكس رسيد و تطميع شد . JETWAY اگر يك نماينده حرفه اي داشت موفق بود از نظر همه چيز از بايوستار و ازراك و الايت بهتره