ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید سرور

dezireh
10-07-10, 15:41
من میخواهم یک سرور برای کافینت با 15 سیستم بخرم راهنمائی بفرمائید کیفیت و کمیتهای انرا در صورت امکان جمع بندی قیمتش را

nima_hl
10-07-10, 18:04
من میخواهم یک سرور برای کافینت با 15 سیستم بخرم راهنمائی بفرمائید کیفیت و کمیتهای انرا در صورت امکان جمع بندی قیمتش را

برای اینکه سرعت اینترنت داخلی شما بالا باشه بهتره یک سری سرور مثل squid , file و .... روی سرورتون اجرا کنید

اسکویید باعث میشه صفحات روی سیستم سرور شما ضخیره بشه و مرتبه بعد با سرعت هر سیستمی که اون پیج رو خواست از روی هارد بهش تحویل بشه ( در صورتی که اون صفحه در سایت اصلی تغییری نداشته باشه )

برای 15 سیستم یه سرور با این کانفیگ جوابگوی کار شما هستش

asrock m3a785gxh/128 98

phenom ii x6 1055t 215

2*2 ddr3 1333 ~120

3*500gb segate barracuda 144

power green 435 / tonb 400 ~42

case golf 20

dvd r/w liteon 24

dlink lan card ~10

key+mouse 15

monitor 15 lg/samsung/aoc ~115

برای 15 سیستم کلاینت هم پیشنهادم اینه

asrock n68-s3 ~54

sempron 140 37

2 ddr3 1333 ~60

500gb segate barracuda 47

viera power 12

case golf 20

key+mouse 15

monitor 15 lg/samsung/aoc ~115

که کل سیستمها با کابل - سویچ - مودم و .... یه چیزی حدود 6.2 در میاد

mehrdad_ab
10-07-10, 18:52
برای یک گیم نت با 8 تا کلاینت و یم سرور چه پیشنهادی دارین ؟

nima_hl
10-07-10, 20:42
برای یک گیم نت با 8 تا کلاینت و یم سرور چه پیشنهادی دارین ؟

میتونید پردازنده سرور رو به phenom ii x4 945 به قیمت حدود 155 تومن پایین بیارید و یدونه از هاردهای سرور رو حذف کنید بقیه موارد تفاوتی نداره

اگر باز سوالی بود ممنون میشم یه تاپیک جدا ایجاد بفرمایید تا با مطالب دوستمون مخلوط نشه :give_rose:

mehrdad_ab
10-07-10, 20:51
ممنون از پاسخت
ولی به نظز من سیستم بالایی واسه سرور دوستمون در نظر گرفتی ( البته از لحاظ هزینه اینو میگم که اگه احیاناً مشکل بودجه داشتن بتونن برسن )
واسه کلاینت هام همینطور ( درسته که باید آینده رو در نظر گرفت ، منظورم قدیمی تر شدن سیستم های فعلی و به روز شدن سیستم های جدید تر ) ولی برای یک کافینت این سیستم ها ( باز هم میگم از لحاظ بودجه برای صاحب کافینت که اگه مشکلی نداشته باشه حرفی نیست ) زیادی هزینه برداشتن . چرا ؟ چون یک کافینت مگه چقدر درآمد داره که بیاد هزینه این سیستم ها رو پر کنه و بعدش به ادمینش سود بده
برای گیم نت هم مسئله گرافیک رو در نظر نگرفتید و بالا بودن هارد سرور خیلی مهمتر از کافینت هست
من خودم یه گیم نت کوچیک دارم و بنا بر تجربه این حرفو میزنم ! بازم مونده به نظر و تجربه صاحب نظران !

nima_hl
10-07-10, 21:20
ممنون از پاسخت
ولی به نظز من سیستم بالایی واسه سرور دوستمون در نظر گرفتی ( البته از لحاظ هزینه اینو میگم که اگه احیاناً مشکل بودجه داشتن بتونن برسن )
واسه کلاینت هام همینطور ( درسته که باید آینده رو در نظر گرفت ، منظورم قدیمی تر شدن سیستم های فعلی و به روز شدن سیستم های جدید تر ) ولی برای یک کافینت این سیستم ها ( باز هم میگم از لحاظ بودجه برای صاحب کافینت که اگه مشکلی نداشته باشه حرفی نیست ) زیادی هزینه برداشتن . چرا ؟ چون یک کافینت مگه چقدر درآمد داره که بیاد هزینه این سیستم ها رو پر کنه و بعدش به ادمینش سود بده
برای گیم نت هم مسئله گرافیک رو در نظر نگرفتید و بالا بودن هارد سرور خیلی مهمتر از کافینت هست
من خودم یه گیم نت کوچیک دارم و بنا بر تجربه این حرفو میزنم ! بازم مونده به نظر و تجربه صاحب نظران !

ممنون از اینکه در بحث شرکت کردید :give_rose:

دوست گرامی گمان نمیکنم کانفیگ سرور رو خیلی بالا ( از نظر قیمت ) در نظر گرفته باشم

ماکزیمم 50 تومن میشه در پردازنده و 47 تومن در یک عدد سرفه جویی کرد که بنظرم ارزش نداره

قیمت هر کلاینت بدون در نظر گرفتن مانیتور ماوس و کیبرد 230 تومن شده با کمتر از این مبلغ شما سیستم معرفی بفرمایید

باز هم از اینکه وقت میگذارید و در تجربیاتتون ما رو سهیم میکنید تشکر میکنم

MARINE
10-07-10, 21:50
نیما جان ببخشید این سیستمی پیشنهاد دادی برای گیم نت خوبه نه کافی نت ی Sempron هم جواب میده

یا Athloen XP بارم DDR 333 هم جواب میده.

موفق باشید.

nima_hl
10-07-10, 22:12
نیما جان ببخشید این سیستمی پیشنهاد دادی برای گیم نت خوبه نه کافی نت ی Sempron هم جواب میده

یا Athloen XP بارم DDR 333 هم جواب میده.

موفق باشید.

عزیز جان بخدا منم sempron 140 پیشنهاد دادم :lol:

اون سیستم اول یدونه برای سرور هستش و سیستم دوم برای 15 تا کلاینت :wink:

mehrdad_ab
11-07-10, 12:22
ممنون از اینکه در بحث شرکت کردید :give_rose:

دوست گرامی گمان نمیکنم کانفیگ سرور رو خیلی بالا ( از نظر قیمت ) در نظر گرفته باشم

ماکزیمم 50 تومن میشه در پردازنده و 47 تومن در یک عدد سرفه جویی کرد که بنظرم ارزش نداره

قیمت هر کلاینت بدون در نظر گرفتن مانیتور ماوس و کیبرد 230 تومن شده با کمتر از این مبلغ شما سیستم معرفی بفرمایید

باز هم از اینکه وقت میگذارید و در تجربیاتتون ما رو سهیم میکنید تشکر میکنم

این دیگه مونده به نظر دوستمون ، که اگه قیمت پایین تر بخواد بگه تا بریم سراغ LGA 775 پین اینتل که اگه قیمت و مدل خواستین میزارم

ولی توصیم اینکه اگه مانیتور می خواد بخره حتماً LCD بگیره ، چون الان مشتریا بیشتر به ظاهر اهمیت میدن ...

nima_hl
11-07-10, 13:46
این دیگه مونده به نظر دوستمون ، که اگه قیمت پایین تر بخواد بگه تا بریم سراغ LGA 775 پین اینتل که اگه قیمت و مدل خواستین میزارم

ولی توصیم اینکه اگه مانیتور می خواد بخره حتماً LCD بگیره ، چون الان مشتریا بیشتر به ظاهر اهمیت میدن ...

اگر منظور شما سلرون هستش که به هیچ عنوان توصیه نمیکنم برای اختلاف 3-4 تومنی این تغییر انجام بشه . سرعت بسیار پایینی داره و حتی در اجرا ویندوز 7 به مشکل بر میخوره

مادربرد هم ممکنه با اختلاف حدود 10 تومن سری g31 بشه انتخاب کرد که به دلیل گرافیک ضعیف و رم ddr2 توصیه نمیکنم

در مجموه شاید بشه 10-15 تومن از این سیستم کم کرد ولی سیستم خوب و سریعی نخواهد شد

اگر شما کانفیگی در نظر دارید بفرمایید تا مقایسه کنیم

pascal2010
19-12-10, 15:26
با سلام
آبا برای یک شبکه Lan با 10 کاربر سرور پیشنهادی با مشخصات زیر مناسب است؟ همچنین فرق مدل به مشخصات ذیل با DL380 G6 SFF CTO Chassis چیست و کدام بهتر است؟اگر در آن موردی برای بهتر شدن وجود دارد لطفاً راهنمایی بفرمایید.(در آخرین ساعات کسب اطلاعات برای خرید وب سایت شما را دیدم و امیدوارم تا فرداصبح جواب نهایی رو از شما دریافت کنم.)

HP SERVER PROLIANT DL380 G6 LFF(RACKMOUNT 2U)
PROCESSOR: 1*INTEL XEON E5630/2.53GHz/ 1066FSB/ 12MB CACHE
MEMORY: HP 8GB DDR3 1333 ECC REGISTERED MEMORY(4*2GB)
MEDIA BAY: DVD-RW EXTERNAL USB
HARD DRIVE: HP 3*300 GB HOT-PLUG SAS 15K HDD
STORAGE CONTROLLER: HP SMART ARRAY P410I/256MB
NETWORKING: 2*NC3821 DUAL PORT MULTIFUNCTION GIGABIT SERVER
ADAPTERS
POWER SUPPLY: HP 750W HOT-PLUG POWER SUPPLY(TOTAL=2)
FANS: REDUNDANT FAN KIT

با تشکر فراوان

nima_hl
20-12-10, 00:43
با سلام
آبا برای یک شبکه Lan با 10 کاربر سرور پیشنهادی با مشخصات زیر مناسب است؟ همچنین فرق مدل به مشخصات ذیل با DL380 G6 SFF CTO Chassis چیست و کدام بهتر است؟اگر در آن موردی برای بهتر شدن وجود دارد لطفاً راهنمایی بفرمایید.(در آخرین ساعات کسب اطلاعات برای خرید وب سایت شما را دیدم و امیدوارم تا فرداصبح جواب نهایی رو از شما دریافت کنم.)

HP SERVER PROLIANT DL380 G6 LFF(RACKMOUNT 2U)
PROCESSOR: 1*INTEL XEON E5630/2.53GHz/ 1066FSB/ 12MB CACHE
MEMORY: HP 8GB DDR3 1333 ECC REGISTERED MEMORY(4*2GB)
MEDIA BAY: DVD-RW EXTERNAL USB
HARD DRIVE: HP 3*300 GB HOT-PLUG SAS 15K HDD
STORAGE CONTROLLER: HP SMART ARRAY P410I/256MB
NETWORKING: 2*NC3821 DUAL PORT MULTIFUNCTION GIGABIT SERVER
ADAPTERS
POWER SUPPLY: HP 750W HOT-PLUG POWER SUPPLY(TOTAL=2)
FANS: REDUNDANT FAN KIT

با تشکر فراوان

سلام و خوش آمدید :give_rose:

گرامی این سرور قراره چه کاری انجام بده ؟

بنظر بنده این سرور یک هزینه بی مورد هستش و ارزش خرید رو نداره ( مگر اینکه قیمت پائینی داشته باشه که خیلی بعید میدونم )

پردازنده xeon 5630 از نظر قدرت پردازش ، از i7 950 حدود 25% ضعیفتر عمل میکنه

شما هم که ظاهرا نه نیاز و نه قصد استفاده از دوال cpu رو دارید

هارد sas هم که با اومدن هاردهای ssd به هیچ عنوان توجیه نداره

به هر ترتیب با هزینه پائینتر میتونید سیستم قویتر از این تهیه بفرمائید که اگر در انتخاب قطعات یکم دقت یا مشاوره بفرمائید در هیچ موردی ( طول عمر ، کارائی و .... ) از این سیستم کمتر نخواهد بود

feryfrt
20-12-10, 07:54
فکر کنم یه کیس بگیری بهتر باشه هزینه کمتری پرداخت میکنی !
G7 حدوداً 5.200 میلیون هست و G6 فکر کنم یه کم قیمتش پایینتر باشه !