ورود

مشاهده نسخه کامل : اين ويروس رو چطور پاك كنم؟

K1LOU
06-07-10, 17:33
با سلام
اين دو فايلي كه در عمس مي بيند توي سيستم وجود دارند هر كاري مي كنم پاك نمي شن . از combofix استفاده كردم خود نرم افزار پاك شد اني ويروس ابديت هست eset smart security 4.421. با ابديت 5236
توي فلش ويروس انلاين گيم وجود داره كه با همين انتي ويروس و همينشماره ابديت شناسايي ميشه .
با rrt entrprise هم ايلهاي مخفي رو به حالت show در ميارم همه فايلها رو از ريشه درايوها پاك مي كنم بعد از ري استارت باز وجود دارن

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
با تشكر

amir.45
07-07-10, 01:54
دوست من چیزی که شکل نشون میده اینه که شما ویروس اتوران دارید

برنامه autorun virus remover رو دانلود و نصب کنید حتما مشکلتون حل میشه

ضمنا نود32 اصلا برنامه قابل اطمینانی نیست من کسپر2011 رو پیشنهاد میکنم

موفق باشید.

AMD>INTEL
07-07-10, 08:13
این برنامه معجزه میکنه
Only the registered members can see the link
-------------------------------------------
قبلش رجیستری رو اصلاح کن

K1LOU
07-07-10, 11:34
دوست من چیزی که شکل نشون میده اینه که شما ویروس اتوران دارید

ضمنا نود32 اصلا برنامه قابل اطمینانی نیست من کسپر2011 رو پیشنهاد میکنم

موفق باشید.

در مورد ناد 32 که با نظر شما موافق نیستم . ویروس اتوران رو ناد32 با ابدیتهای خیلی قدیمی تر هم میشناسه . من فکر می کنم اینها اثار ویروس انلاین گیم هستند چون این ویروس روی فلش بود
حالا نرم افزار های اقای امید رو امتحان کنم بعدش دوباره اطلاع رسانی می کنم
با تشکر

K1LOU
08-07-10, 12:16
این برنامه معجزه میکنه
-------------------------------------------
قبلش رجیستری رو اصلاح کن

با سلام و تشکر
امید جان حجمش بالاست و نمی تونم دانلود کنم نرم افزار دیگه ای سراغ ندارین همون combofix نسخه جدیدش یا یک نرم افزار کم حجم تر
با تشکر

Ramin_Zero1818
08-07-10, 15:57
من هم همین ویروس مزخرف رو دارم...
ناد میشناسه...
ولی پاک نمیکنه...
بازم هست...
و یه مشکل جدید اینکه تو فلش مموری هر چی کپی میکنم یه فایل دیگه دقیقد مثل همین فایل ایجاد میشه ولی به صورت هیدن...
راهنمایی پلیز...

javadshahvand
08-07-10, 16:12
با سلام
اين دو فايلي كه در عمس مي بيند توي سيستم وجود دارند هر كاري مي كنم پاك نمي شن . از combofix استفاده كردم خود نرم افزار پاك شد اني ويروس ابديت هست eset smart security 4.421. با ابديت 5236
توي فلش ويروس انلاين گيم وجود داره كه با همين انتي ويروس و همينشماره ابديت شناسايي ميشه .
با rrt entrprise هم ايلهاي مخفي رو به حالت show در ميارم همه فايلها رو از ريشه درايوها پاك مي كنم بعد از ري استارت باز وجود دارن

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
با تشكر

حتماً باید ویندوز رو عوض کنی بعد avg نسخه free (Only the registered members can see the link) رو نصب کن بزار سرچ کن پاک میکنه

R EZ A
08-07-10, 19:36
من هم همین ویروس مزخرف رو دارم...
ناد میشناسه...
ولی پاک نمیکنه...
بازم هست...
و یه مشکل جدید اینکه تو فلش مموری هر چی کپی میکنم یه فایل دیگه دقیقد مثل همین فایل ایجاد میشه ولی به صورت هیدن...
راهنمایی پلیز...

موقعی که nod ویروس رو میشناسه اونو از توی Quarantine پاک میکنی؟
nod مشکلش همینه که ویریس رو قرنطینه میکنه ولی باید خودمون پاکش کنیم

AMD>INTEL
08-07-10, 23:40
از جائي بگير . قبلش system restore ويندوزش رو خاموش كن .

K1LOU
24-07-10, 09:05
حتماً باید ویندوز رو عوض کنی بعد avg نسخه free (Only the registered members can see the link) رو نصب کن بزار سرچ کن پاک میکنه

با سلام
دوستان هنوز نتونستم این ویروس رو پاک کنم
جواد جان حتما باید ویندوز عوض بشه ؟ چون سیستم روش برنامه های کاری نصب است و نمیشه ویندوز رو عوض کرد
از طریق شبکه این ویروس به سیستمهای دیگه هم نفوذ میکنه یا نه ؟ می ترسم بقیه سیستمها هم ویروسی بشن
با تشکر

hamed_m2
17-01-11, 09:45
سلام
دوست عزیز برای نگرفتن اینگونه ویروس ها اگه شما در ریشه درایو پوشه ای با نام autorun.inf ایجاد بکنی، فایل اتوران در درایو شما کپی نمیشه و اگه ویروس اجرا هم بشه فقط فایل ویروس تو درایو شما ریخته میشه و اون رو هم دستی میشه پاک کرد یا با یه بار عوض کردن ویندوز و سرچ نام فایل ویروس تو درایو هاتون میشه راحت ازبین برد ولی داشتن یک آنتی ویروس آپدیت از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری میکنه. فکر کنم اگه explorer.exe رو هم از task Manager ببندی با dos بشه فایل ویروس رو پاک کرد

designme
17-01-11, 11:56
سلام عزیز
این فایلی که داری آسون تر از اونی که فکر کنی پاک میشه
اول از همه نرم افزار USB Disk Security رو پیشنها میکنم همیشه رو سیستمت داشته باشی
با amir.45 هم موافقم، nod اصلا قابل اطمینان نیست این همه آنتی ویروس خوب(BitDefender,Avira,kasper,Panda,...) با صرف نظر از قواعد سازمانیش هم جایی برای nod نیست
با هرکدوم از آنتی ویروسای بالا ویروست پاک میشه
میتونی این کارو دستی هم انجام بدی:
سیستمتو restart کن وارد ویندوز شو فقط درایو ویروس دار رو با دابل کلیک باز نکن(روش راست کلیک کن و Explore رو بزن)
بعدشم مثل یه فایل معمولی دلتش کن
اگر دستی نتونستی حتما آنتی ویروست رو عوض کن و با اون پاکش کن
اصلاح کنم که به روشhamed_m2 هم به آسونی میشه پاکش کرد