ورود

مشاهده نسخه کامل : نوشتن فارسی در فتوشاپ

moh3n_o631
02-07-10, 06:57
سلام دوستان، من قبلا تو وین xp و اگه اشتباه نکنم تو همین win 7 فارسی به راحتی تو فتوشاپ 11 تایپ میکردم، اما الان حروف جدا جدا میشن ، باید چه کار کنم ؟ از فتوشاپ نیست، چون با فتوشاپ 9 هم همین مشکل داره، که قبلا باهاش خیلی پوستر ساختم

moh3n_o631
03-07-10, 04:29
کسی نیست کمک کنه ؟

D J V A H I D
03-07-10, 06:42
ُسلام ... تو این برنامه تایپ کنید ... بعد هر جا خواستید پیست کنید ... راهنماش رو هم بخون :cool:
من خودم امروز دنبالش میگشتم ... اینو گرفتم ... جواب داد راحت ... :yes:

لینک دانلود (Only the registered members can see the link)

M A H R A D
03-07-10, 06:52
احتمالا قبلا از ورژن ME این برنامه استفاده نمی کردید؟

moh3n_o631
03-07-10, 10:14
احتمالا قبلا از ورژن ME این برنامه استفاده نمی کردید؟
از یه ورژن بوده همش !

AMD>INTEL
03-07-10, 10:47
برنامه مريم ساده ترين راه براي فارسي نويسي تو فتوشاپه:great:

Ramin_Zero1818
07-07-10, 13:11
دوست عزیز بهرین راه استفاده از نسخه ME هست...

Labyrinth
07-07-10, 16:36
عزیز جان اگر از نسخه ی ME استفاده میکردید و الان اینجوری شده به این ادرس برید و تنظیمات رو روی پرشین قرار بدهید

Control Panel = > Region & Language = > Administrative Tab => Change System Locale

و سپس از لیست پرشین رو انتخاب کنید

توجه داشته باشید قبلا زبان فارسی را برای کیبورد نصب کرده باشید

موفق باشید

AMD>INTEL
07-07-10, 23:27
اونائي كه من ميشناسم با مريم كار ميكنند.
نرم افزار افرسی نویس مریم FarsiNevisMaryam مخصوص نوشتن فارسی در نرم افزار هایی که در ائن ها امکان فارسی نویسی وجود نداره با نصب این نرم افزار با شیوه ای که درون فایل دانلود ان هم وجود دارد شما میتونید در هر نرم افزار دیگر به خصوص نرم افزار های گرافیکی و فتوشاب سی اس 2 به راحتی فارسی بنویسید با فونت ها زیبا و جدید
Only the registered members can see the link

پسورد فایل Only the registered members can see the link

D J V A H I D
07-07-10, 23:29
ُسلام ... تو این برنامه تایپ کنید ... بعد هر جا خواستید پیست کنید ... راهنماش رو هم بخون :cool:
من خودم امروز دنبالش میگشتم ... اینو گرفتم ... جواب داد راحت ... :yes:

لینک دانلود (Only the registered members can see the link)

آقا شما هر نسخه از فتوشاپ یا فتو ایمپکت ... یا ایلستریتور یا هر چیز دیگه ای رو میخوای نصبکن ... تو این برنامه ای که واست گذاشتم فارسی با هر نمونه فونتی خواستی بنویس و در محل مورد نظر پیست کن ... برو حالشو ببر ... دیگه چی میخوای ؟ :1. (27):

Labyrinth
08-07-10, 11:50
برادران وحید و بهادر امید عزیز ، اگر دقت کنید به نوشته این بنده ی خدا میبینید که ایشون میگه با همین نسخه قبلا توی ویندوز ایکس پی فارسی می نوشته و تازه این مشکل براش پیش اومده !!

راه حل شما درسته ولی ...

با تشکر ، امیر

D J V A H I D
08-07-10, 12:09
برادران وحید و بهادر امید عزیز ، اگر دقت کنید به نوشته این بنده ی خدا میبینید که ایشون میگه با همین نسخه قبلا توی ویندوز ایکس پی فارسی می نوشته و تازه این مشکل براش پیش اومده !!

راه حل شما درسته ولی ...

با تشکر ، امیر

من یه چیز کلی گذاشتم رفیق ... که بقیه نیز استفاده کنن ... :wink: