PDA

مشاهده نسخه کامل : چطور يكي از دو ويندوز نصب شده روي ويندوز رو در داخل خود ويندوز حذف كنيم

K1LOU
27-06-10, 18:53
با سلام
دوستان اگه دو ويندوز يكي در درايو c ويكي در درايو d داشته باشيم و بخواهيم يكي رو پاك كنيم چطور مي تونيم از داخل يكي از ويندوز ها ويندوز ديگه رو پاك كنيم ون در حات عادي فكر كنم نميشه درايو d رو كه ويندوز در اون هست رو فرمت كرد و بايد با بوت سي دي ويندوز اين كار رو كرد
حالا در حالت عادي نميشه اين كار رو انجام داد
با تشكر

Saeed-Milan
27-06-10, 19:56
با سلام
دوستان اگه دو ويندوز يكي در درايو c ويكي در درايو d داشته باشيم و بخواهيم يكي رو پاك كنيم چطور مي تونيم از داخل يكي از ويندوز ها ويندوز ديگه رو پاك كنيم ون در حات عادي فكر كنم نميشه درايو d رو كه ويندوز در اون هست رو فرمت كرد و بايد با بوت سي دي ويندوز اين كار رو كرد
حالا در حالت عادي نميشه اين كار رو انجام داد
با تشكر

اگر اشتباه نکنم میشه راحت اون رو فرمت کرد اگر در حالت گرافیکی نشد می تونی از خط فرمان استفاده کنی

K1LOU
28-06-10, 07:56
با سلام

اگر اشتباه نکنم میشه راحت اون رو فرمت کرد
نميشه فرمت کرد چون فايل هاي سيستمي در درايو هستند فکر کنم بايد تغييراتي در فايل متني boot بدم ولي نمي دون چطور ؟

اگر در حالت گرافیکی نشد می تونی از خط فرمان استفاده کنی
در اين مورد هم که خودتون ميدونيد سخت است چون cmd کارکردن اونم توي ويندوز زجر اور است خط فرمانهارو بايد توي لينوکس و مخصوصا اوبونتو10.04 باهاش کار کرد :give_rose:. راستي در اوبونتو چقدر پيشرفت داشتي ؟
با تشکر

Saeed-Milan
28-06-10, 10:01
با سلام

نميشه فرمت کرد چون فايل هاي سيستمي در درايو هستند فکر کنم بايد تغييراتي در فايل متني boot بدم ولي نمي دون چطور ؟

در اين مورد هم که خودتون ميدونيد سخت است چون cmd کارکردن اونم توي ويندوز زجر اور است خط فرمانهارو بايد توي لينوکس و مخصوصا اوبونتو10.04 باهاش کار کرد :give_rose:. راستي در اوبونتو چقدر پيشرفت داشتي ؟
با تشکر

باور کن من از راه گرافیکی فرمت کردم و از طریق خط فرمان هم می تونی با درستور : Format C راحت هر درایوی رو فرمت کنی فقط توجه کن که باید خط فرمان رو از طریق ادمین اجرا کنی یعنی روش کلیک راست کنی و Run as Administrator رو بزنی تا بهت اجازه فرمت بده.
اگر هم این کار ها سخته یک CD ویندوز XP بنداز تو درایو نوری و از محیط اون راحت درایوت رو فرمت کن که کار راحتی هم هست.
برای لینوکس هم بدک نیست دارم کار می کنم خیلی جالبه ولی هنوز زمان میخواد که کارکشته بشم:whistle: