ورود

مشاهده نسخه کامل : فروش SAPPHIRE HD 4850 X2

nima_hl
18-06-10, 10:28
سلام

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

بدون گارانتی

کارت رو یکی از دوستان برای کارهای تدوین خریداری کرده بودند که برای این کار مناسب نبود .

کارت دیگری خریداری فرمودند به همین دلیل کارت بسیار تمیز هستش و گمان نمیکنم بیشتر از چند روز کار کرده باشه

این کارت رو مدتی پیش به دلیل بسته مشکلات فروم در یه فروم دیگه برای فروش گذاشته بودم که متاسفانه برنده حراجی برای تحویل گرفتنش اقدام نکرد

به هر ترتیب قیمت پایه این کارت 200 تومن هستش و زیر این قیمت به فروش نمیره

دوستانی که تمایل به خرید دارند تا امشب لطفا قیمت بدن

mr.slim
18-06-10, 20:31
سلام

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

بدون گارانتی

کارت رو یکی از دوستان برای کارهای تدوین خریداری کرده بودند که برای این کار مناسب نبود .

کارت دیگری خریداری فرمودند به همین دلیل کارت بسیار تمیز هستش و گمان نمیکنم بیشتر از چند روز کار کرده باشه

این کارت رو مدتی پیش به دلیل بسته مشکلات فروم در یه فروم دیگه برای فروش گذاشته بودم که متاسفانه برنده حراجی برای تحویل گرفتنش اقدام نکرد

به هر ترتیب قیمت پایه این کارت 200 تومن هستش و زیر این قیمت به فروش نمیره

دوستانی که تمایل به خرید دارند تا امشب لطفا قیمت بدن
وقتی دوستان در مزایده قیمت رو بطور فضایی یکدفعه بالا می برند معمولا همین اتفاق میافته.

goldberg2000
20-06-10, 15:06
170 هستم اگه مایل بودید خبر بدید

goldberg2000
22-06-10, 17:24
چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبرشو بده
بیا کنار میایم:cool:

pc_hex
22-06-10, 19:35
سلام . دوست عزیز کارت خوبی هستش ولی بدرد کار من نمیخوره . اگه بکارم میامد 205 میخریدم...میکس و مونتاژ...

nima_hl
22-06-10, 23:01
سلام . دوست عزیز کارت خوبی هستش ولی بدرد کار من نمیخوره . اگه بکارم میامد 205 میخریدم...میکس و مونتاژ...

متاسفانه همونطور که فرمودید برای کارهای میکس گرافیکهای ۲ هسته‌ای مناسب نیستند و فقط از یه پردازندشون استفاده میشه