PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای upgrade سیستم (خیلی فوریه)

hamid3pnn
16-06-10, 19:16
سلام
من سیستمی به مشخصات زیر دارم:

MB: ASRock 775Dual-VSTA
CPU: INTEL Pentium 4 630, 3000mhz
RAM: 2gig Kingston 667 DDR2
HDD: Maxtor 6Y080L0 80GB
VGA: NVIDIA XFX 9500 GT 512 DDR3
CASE: viera
PS: GP200aTX 400w peak
dvdwriter:asus 22b2st
cdwriter:sony
TVCARD
modem adsl external
monitor: samsung mb17830
البته رم 667 هست ولی به صورت اپتیمال تو قسمت بوت روی 533 نمی دونم چرا تنظیم شده؟
و من این سیستم رو تقریبا 3.5 سال پیش گرفتم و کارت گرفیک رو 1.5 سال پیش عوض کردم
فکر می کردم پاور 400 وات هست ولی پایینش نوشته 200 وات ریل و برای این سیستم کمه.
البته اون آدم بیشعوری که اینو میبست باید فکر پاور هم بود چون من
تازه اینها رو دیدم و کیس هم فقط اسم روش نوشته شده و
چون یه سال قبل از گرفتن این سیستم یه سیستم پایینتر از این با همین کیس
و پاور خریده بودم و کیس و پاور از سیستم قبلی روش مونده و نمی دونم تا حالا چطور شده نسوخته؟
می خواستم حداکثر تا 300 هزار تومان این سیستم رو ارتقا بدم و استفاده
اصلی برنامه نویسی و گیم و اینترنت و تبدیل و ویرایش فیلم هست که
با همین سیستم بازی بایوشک2 و اساسین کرید2 تموم کردم و
همه این کارها رو هم کردم و
با اینکه خمیر کارت گرافیک رو عوض کردم نمی دونم چرا از 50 پایینتر نمیاد و
با عوض کردن خمیر پردازنده تا 8 درجه دما پایین اومد
ببخشید زیاد حرف زدم کلا می خواستم مادربورد اگه لازمه و cpu
و پاور و کیس (چون غیر از فن پاور و فن کارت گرافیک و فن پردازنده) خنک
کننده دیگه ای نداره و یکی از درهاش رو باز گذاشتم چون وقتی می بندم گرم میشه
جلوش هم فکر کنم جای فن نداره و هارد هم گرم میشه البته یه هارد 320گیگ
یا 500 گیگ هم می خوام و
و نمیدونم چطوری این دوتا رو با هم هماهنگ کنم؟
واقعا هارد و کارت گرافیک گرم میشن.اگه فکر می کنید رم رو هم عوض کنم لطفا پیشنهاد بدید

لطفا با این بودجه کم بهترین پیشنهاد رو بدید و اگه هم بخوام مانیتور رو
هم عوض کنم غیر از 300 هزار تومان که برای قطعات دیگه کنار گذاشتم چی پیشنهاد می کنید چون دیدم مدل های 175 هزار تومانی و 19 یا 20 اینچ برای lcd هم پیدا میشه.
کارت گرافیک رو به این علت عوض نمی کنم چون شهریور 87 به قیمت 108 هزار
تومان گرفتم و فکر کنم
کارت خوبیه و بخوام عوض کنم ضرره.
البته جاهای دیگه به من گفتن کارت گرافیکت از رده خارجه ولی بازیهای روز رو بدون مشکل اجرا می کنه.

از هر دو برند
amd و intel
پیشنهاد کنید و لطفا بگید کدوم بیشتر به دردم می خوره؟

دوتا عکس هم که از نرم افزار everest گرفتم می ذارم و لطفا یه توضیح هم در مورد ولتاژها بدید.
با تشکر

Only the registered members can see the link image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 747x615 and weights 31KB.
Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link
---------------------

nima_hl
17-06-10, 00:44
سلام

الان هارد 320 حدود 40 هزار تومن قیمت داره که با توجه به قیمت 46 تومنی هارد سیگیت 500 که سرعت بالاتری داره به نظرم ارزش خرید نداره

تا اینجا حدود 100 تومن از بودجتون مصرف میشه

با توجه به کاربری متنوعی که شما دارید مینیمم رمی که بهتون پیشنهاد میکنم 4 گیگ هستش ، که حدود 120 تومن از بودجتون رو میگیره

یه پاور 430 هم حدود 40 تومن حساب میکنم

اگر قطعاتتون رو هم حدود 80 تومن بفروشید یه مبلغی حدود 120 تومن برای مین ، cpu باقی میمونه که مبلغ مناسبی برای این دو قطعه نیست

البته این در صورتیه که نخواهید کیستون رو عوض کنید و همونطور دربش باز بمونه :wink:

در هر صورت اگر بخوام با 120 تومن مین و cpu پیشنهاد بدم asrock m3n78d یه قیمت 64 و athlon ii x2 250 به قیمت 60 تومن پیشنهاد میکنم

hamid3pnn
17-06-10, 01:31
خیلی ممنون به خاطر راهنمایی

هارد 500 سیگیت که 46 تومنه چرا 100 تومن بودجه مصرف میشه؟ و انگلیسی اسم این هارد چطوریه؟ maxtor و samsung بهتر نیستند؟

لطفا مشخصات رم و پاور و... رو هم بگید.

البته بیشترین استفاده من برنامه نویسی و بازی هست و به نظر شما این کارت گرافیک چطوره؟ البته تمام بازیهای روز رو اجرا می کنه.

46(هارد)+120(رم)+40 (پاور)=206 میمونه 100 تومن ( البته برای رم نمی خواستم این همه هزینه کنم)

و اگه به قول شما 80 تومن بفروشم میشه 180 تومن که حالا 20 تومن هم بذارم روش میشه 200 تومن

30-40 تومن هم واسه کیس , جدا می ذارم کنار.

لطفا برای مانیتور تا سقف 180 تومن هم پیشنهاد بدید.

خیلی ممنون

nima_hl
17-06-10, 09:29
خیلی ممنون به خاطر راهنمایی

هارد 500 سیگیت که 46 تومنه چرا 100 تومن بودجه مصرف میشه؟ و انگلیسی اسم این هارد چطوریه؟ maxtor و samsung بهتر نیستند؟

لطفا مشخصات رم و پاور و... رو هم بگید.

البته بیشترین استفاده من برنامه نویسی و بازی هست و به نظر شما این کارت گرافیک چطوره؟ البته تمام بازیهای روز رو اجرا می کنه.

46(هارد)+120(رم)+40 (پاور)=206 میمونه 100 تومن ( البته برای رم نمی خواستم این همه هزینه کنم)

و اگه به قول شما 80 تومن بفروشم میشه 180 تومن که حالا 20 تومن هم بذارم روش میشه 200 تومن

30-40 تومن هم واسه کیس , جدا می ذارم کنار.

لطفا برای مانیتور تا سقف 180 تومن هم پیشنهاد بدید.

خیلی ممنون

سلام

گمان کردم ۲ عدد هارد نیاز دارید

segate barracuda 7200.12 500gb

بنظرم سیگیت به دلیل دما و نویز کمتر گزینه خوبیه ( البته سرعت سامسونگ f3 اندکی بیشتر از سیگیت هستش ولی چند مورد تست کردم صدا و لرزش زیادی داره )

کارت گرافیک شما برای رزولیشنهای پائین خوبه ( مثلا 1024 ) ولی اگر رزولیشن رو بالا ببرید در اجرای بازیها کم میاره

به عبارت ساده برای مونیتور فعلیتون خوبه ولی اگر مونیتور رو عوض کنید . بخواهید در رزولیشن ماکزیمم با کیفیت بالا بازی کنید باید گرافیک قویتری انتخاب کنید

یا 200 تومن athlon ii x4 630 به قیمت حدود 110 تومن و asrock m3a770de به قیمت 75 تومن رو پیشنهاد میدم

پاور گرین یا تونب 400 وات و رم apogee رو پیشنهاد میکنم

در مورد مونیتور نظر بخصوصی ندارم