hamid3pnn
07-06-10, 20:47
سلام
من امروز یه asus dvdwriter 22x sata گرفتم که چون قبلی ide یود کابلهای تبدیل پاور رو هم گرفتم
و اینکه چند کابلی که از توی پاور دراومده که دوتاش که یکی کلفت هست و یکی نازک هست که اینا رفتن توی مادربورد و
دوتای دیگه که یکیش دوتا سر داره و دیگری سه تا سر داره ,
اونی که سه تا سر داره سر کوچیک رفته به فلاپی و سر دیگه به هارد و سر دیگه با تبدیل به dvdwriter ,
و کابل دیگه که دوتا سر داره سر اولش رفته به cdwriter و سر وسطی بلااستفاده هست.و جریان master و slave رو
لطفا یگید چیه البته می دونم به انتهایی میگن master و به وسطی slave ,
مثلا بین dvdwriter و cdwriter کدوم باید مستر و اسلیو باشه؟ یا بین فلاپی و dvdwriter و هارد چی؟
لطفا بگید این نحوه چینش درسته یا باید چطوری باشه ؟
ومن تو چند سایت سیم ارت رو خوندم ولی یا گفتن به لوله آب یا زمین باید کنده بشه
, می خوام بپرسم که نمیشه سر یه سیم مسی رو به یکی از پیچهای کیس و سر دیگرش رو همینطوری رو زمین مثلا
سرامیک یا کاشی ول کرد ؟
اگه اینطوری نمیشه چرا؟ و چکار کنم چون نه لوله آب نزدیکه نه میشه زمین یا دیوار رو سوراخ کرد.
لطفا هر کمکی می تونید بکنید اگه مقاله مفیدی هم سراغ دارین معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون
من امروز یه asus dvdwriter 22x sata گرفتم که چون قبلی ide یود کابلهای تبدیل پاور رو هم گرفتم
و اینکه چند کابلی که از توی پاور دراومده که دوتاش که یکی کلفت هست و یکی نازک هست که اینا رفتن توی مادربورد و
دوتای دیگه که یکیش دوتا سر داره و دیگری سه تا سر داره ,
اونی که سه تا سر داره سر کوچیک رفته به فلاپی و سر دیگه به هارد و سر دیگه با تبدیل به dvdwriter ,
و کابل دیگه که دوتا سر داره سر اولش رفته به cdwriter و سر وسطی بلااستفاده هست.و جریان master و slave رو
لطفا یگید چیه البته می دونم به انتهایی میگن master و به وسطی slave ,
مثلا بین dvdwriter و cdwriter کدوم باید مستر و اسلیو باشه؟ یا بین فلاپی و dvdwriter و هارد چی؟
لطفا بگید این نحوه چینش درسته یا باید چطوری باشه ؟
ومن تو چند سایت سیم ارت رو خوندم ولی یا گفتن به لوله آب یا زمین باید کنده بشه
, می خوام بپرسم که نمیشه سر یه سیم مسی رو به یکی از پیچهای کیس و سر دیگرش رو همینطوری رو زمین مثلا
سرامیک یا کاشی ول کرد ؟
اگه اینطوری نمیشه چرا؟ و چکار کنم چون نه لوله آب نزدیکه نه میشه زمین یا دیوار رو سوراخ کرد.
لطفا هر کمکی می تونید بکنید اگه مقاله مفیدی هم سراغ دارین معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون