با سلام
اين سيستم در مغازه اسمبل كردن و به ما دادن براي استفاده در اداره . حالا اسم يوزر به صورت فارسي است كه مشكل رو در شبكه و شناسايي اين سيستم بوجود آورده . هر كاري مي كنم كه اسم رو تغيير بدم يا يوزر رو پا ك كنم نميشه
يوزر يا كامپيوتر البرز
Only the registered members can see the link
با تشكر
Computex
07-06-10, 14:52
سلام جواد جان. برای پاک کردن حساب کاربری باید از طریق User Accounts and Family Safety در کنترل پنل اقدام نمایید.
اما برای میان بر زدن شما روی عکس منوی Start کلیک کنید:
در صفحه ی باز شده روی Manage another accounts کلیک کنید:
در صفحه ی باز شده حساب کاربری که قصد پاک کردن اونرو دارید انتخاب نمایید:
صفحه ای تقریبا به شکل زیر برای شما باز می شود که باید گزینه پاک کردن حساب کاربری را کلیک کنید، اما در عکس زیر چون حساب کاربری من مدیر هست، (Administrator) چنین گزینه ای در عکس زیر وجود نداره اما برای حساب های کاربری بجز مدیر این گزینه وجود دارد.
موفق باشید.
K1LOU
08-06-10, 17:41
با سلام و تشكر
حسين جان من اين مراحل و اين قسمتها رو رفتم ولي يوزر مورد نظر در اين قسمت نيست و يوزر خودم به عنوان مدير سيستم وجود داره و يك يوزر مهمان . انگار اين يوزر حالت كالك سيستم رو داره . هر قسمتي كه مي دونستم براي تغيير نام و ... رو رفتم ولي هيچ فايده اي نداشته
با تشكر
Computex
08-06-10, 19:28
سلام. عجیبه! راه حلی رو هم که در ادامه میگم طی کنید ببینید چی میشه:
روی منوی Start کلیک کرده و در قسمت جستجو عبارت cmd رو تایپ کنید. وقتی اومد، روی اون راست کلیک کرده و گزینه Run as Administrator را انتخاب نمایید و فرمان زیر را برای اون بنویسید:
net user administrator /active:yes
به فاصله ها هم توجه داشته باشید و بعد از تایپ دستور Enter را بزنید. سپس سیستم را از نو راه اندازی کرده و مراحل گفته شده در پست قبل رو تکرار کنید و ببینید نام این User در قسمت Manage another account ظاهر می شود یانه!
در هر صورت بعد از اتمام کار حتما یوزر خودتون رو از حالت مدیر در بیارید. برای این کار دستورالعمل گفته شده در بالا را طی کنید با این تفاوت که این بار دستور زیر رو تایپ نمایید:
net user administrator /active:no
و بعد از تایید هم سیستم را از نو راه اندازی نمایید و نتیجه رو گزارش کنید.
موفق باشید.
K1LOU
17-06-10, 17:49
با سلام
حسين جان مشكل حل نشد من دستور رو وارد كردم اما يوزر مدير سيستم كه اضافه شد براي ورود به سيستم حتي با يوزر خود من هم يوزر و پسورد مي خواست در حالي كه من هميشه بدون يوزر وارد سيستم ميشم بالاخره با همون يوزر ادمين وارد شدم و يوزر ادميني كه فعال كرده بودم رو دوباره پاك كردم
دوباره براي يوزر خودم پسورد گذاشتم و دستور رو وارد كردم بعد از ورود به ويندوز در قسمت اكانتها فقط يوزر ادمين اضافه شده بود و خبري از يوزر مورد نظر نبود
با تشكر
eli_tondar66
14-10-12, 23:45
سلام یه سوال من 2 تا adminsto..دارم خوب میخوام یکیشو از این حالت در بیارم تا پاک کنم ولی از راهی که گفتی رفتم بعد تایپ باز دوباره میخواست که تایپ کنی ینی تایید نمیشد بعد اینتر زدن چکار کنم؟:1. (27):
The-Joker
15-10-12, 09:29
سلام یه سوال من 2 تا adminsto..دارم خوب میخوام یکیشو از این حالت در بیارم تا پاک کنم ولی از راهی که گفتی رفتم بعد تایپ باز دوباره میخواست که تایپ کنی ینی تایید نمیشد بعد اینتر زدن چکار کنم؟:1. (27): سلام عزیز . اصلآ این کارا لازم نیست ، اول شما برو تو کنترل پنل ، بعدش به قسمت add or remove user accuonts برو و در آنجا رویه اون یوزری که می خوای یه بار کلیک و بعدش Remove بزن تا پاک بشه ، فقط حواست باشه که اگر قبلآ با این یوزر کار کردی ممکنه که اطلاعاتش از بین بره و قتی که ازت می پرسه که اطلاعاتو نگه دارم شما گزینه ی keep رو انتخاب کن .