PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید DVDWriter (فوری)

hamid3pnn
04-06-10, 19:35
سلام می خوام تا یکشنبه یه dvdwriter جدید بخرم
سه سال پیش dvdwriter sony گرفتم که دو ماه نشده کلا خراب شد و با توجه به اینکه گارانتی داشت یکی دیگشو برام فرستادند و این یکی که مارکش همونه و فکر کنم dru 830a بود نزدیک دو سال برام کار کرد و چند هفته بود که خوب رایت نمی کرد و dvd ها میسوختند که فکر کردم مشکل از dvd یا نرم افزاره که چند روز پیش درش دیگه باز نشد که بردم پیش فروشگاه که گفت چون گارانتی یه ساله هست شامل نمیشه و گفت موتور درش سوخته و دیگه پیدا نمیشه ولی جای دیگه ای بردم پسره فکر کنم مهندس برق بود با چند تا دستگاه امتحان کرد و گفت برد ( board ) هم کاملا سوخته و .....

خلاصه اصلا راضی نبودم و چندین جا که سر زدم مارک plextor رو گفتند و من در حد 40 تومن می خوام و اکثر جاها asus و pioneer رو گفتن البته بعضی جاها هم گفتن که asus اپتیکش ضعیفه حالا موندم بین این دو تا کدومش بهتره؟ لطفا راهنمایی کامل با ذکر مدل بگید و من مصرفم خانگیه ولی زیاد رایت و read می کنم

توی سایت های دیگه مدل HP 1270i رو هم گفتن و همچنین گفتن که خیلی داغ می کنه و درش صدا میده و گارانتی درست حسابی نداره.

منتظرم خیلی ممنون

D J V A H I D
04-06-10, 19:52
نظر شخصي من و بنا بر تجربه لايت آن بگير ...

hamid3pnn
04-06-10, 21:31
نظر شخصي من و بنا بر تجربه لايت آن بگير ...

ممنون

ولی این liteon درسته مارک معروفیه ولی بعضی مدل هاش رو دیدم گفتن که مثلا بعد از چندین رایت دیگه نمی تونه dvd رو

بخونه و فقط cd خون میشه

میخوام بین asus و pioneer یکیشو بگیرم دوستان اگه اطلاعات دارن دریغ نکنن

vandelin
04-06-10, 23:28
سلام

تو مدلای لایتون هر چی قدیمیترش رو پیدا کنید بهتره . مخصوصا الان مدل 24X واقعاا ضعیف است . اسوس هم همونطور که گفتن بعضی مواقع دیسک ها رو خوب نمیخونه ولی از لحاظ مکانیکال و بورد کیفیت خوبی داره . پایونییر هم اپتیک قوی داره ولی یه کمی صداش بلنده و سیستم باز شدنش هم زیاد جالب نیست و تو اکثر مواقع دچار مشکل شل شدن تسمه و باز نشدن در میشه .
پلکستور خوبه ولی اصلش کمتر گیر میاد .
اچ پی هم زیاد نگرفتم ولی کسی رو ندیدم ازش ناراضی باشه . البته صدای زیادش قابل انکار نیست . در کل به نظره خودم اول پلکستور بعد HP بعد هم لایتون 20x البته اگه پیدا بشه .

arash79
05-06-10, 01:57
لايتون و سامسونگ و پايونير(مدلهاي جديدش) همه از چيپ Mediatek استفاده ميكنند. پلكستور هم چندين ساله كه خط توليد اپتيكال درايوشو جمع كرده. فعلا تنها رايتري كه چيپ NEC داره سوني DRU 870S هست. برو CDRINFO يك ريويوي توپ ازش داره بخون.البته اونجامدلOptiarc AD-7240S رو معرفي رده كه همون dru870s ميشه.

WORYA_SH
05-06-10, 09:01
در حال حاظر همه در یک سطح هستند .

جدیدا lg کیفیت محصولاتش بالا رفته با توجه به گارانتی lg 22x با قیمت 25000 تومان انتخاب مناسبی هست.

K1LOU
05-06-10, 18:22
با سلام
من يه دونه سامسونگ و يك پايونير گرفتم فكر مي كنم سامسونگ بهتر عمل ميكنه . در حاليكه از سيستمي كه پايونير روش هست زياد هم استفاده نميشه و در هنگام كار صداي زيادي داره . البته من نمي خوام اين موضوع رو عموميت بدم كه همه مدلها اين مشكل رو دارن . مدلي كه من گرفتم اينجوري بود و ديگه هم پيگير نشدم

hamid3pnn
05-06-10, 19:36
تو یکی از سایتها خوندم که سی دی های خش داری که Pioneer از خواندنشان عاجز

بود ، به راحتی توسط سی دی رام ASUS و سی دی رایتر TDK خونده شدند و asus رو که میگین خوبش تو ایران نیست

و یه عکس هم میذارم البته برای چند ماه پیش هست که مدل های مختلف با برنامه passmark Performance test 6.1 تست شدن

که سامسونگ و HP DVD1070i-H036 با بیشترین قدرت خواندن در صدر قرار دارد و ASUS DRW-20B1ST در مقام دوم که کلا من

بیخیال hp شدم.

از دوستان جدیدا هرکس با مدل های جدید asus و samsung و pioneer کار کرده یا از دوستاش یا آشناهاش دارن بگه چطوریه؟

چون فکر کنم مدل های قدیمی این چند مدل خوب بوده ولی الان.....

خود نماینده asus می گفت از همه بهتر asus و pioneer و بعد یه مارک گفت که نشنیده بودم به اسم sony nec که می گفت

همه جا به اسم سونی غالب میکنن و در آخر lg و samsung البته دلیلش رو هم نگفت , خودش pioneer نداشت ولی می گفت

خیلی خوبه.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

منبع (Only the registered members can see the link)

hamid3pnn
05-06-10, 22:19
از دوستان کسی نبود کمک کنه

mohammad1985
05-06-10, 23:30
راستش من زیاد با سامسونگ به مشکل خوردم ! به جز سامسونگ هر چی می خوای بگیر !

koorosh kabir
05-06-10, 23:51
من اينها رو بيشنهاد ميكنم و بعضي از دوستان راضي بودن
pioneer
asus

hamid3pnn
06-06-10, 01:02
ممنون

حالا بین این دوتا کدومش بهتره و کدوم مدلش؟

koorosh kabir
06-06-10, 13:54
PIONEER - DVR-A12FX