با سلام
دوستان من یه سیستم دارم با این مشخصات
CPU: AMD PHENOM II X4 955
MAIN:DFI FXB790 M3H5
RAM: ELXIRE 2*4 BUSS 1600
HDD: 2*500 RAID0
روش یه ویندوز xp نصب کرده بودم بدون مشکل کار میکنه اومدم ویندوز 7 نصب کنم فلاپی خواست مثل ایکس پی و بدون مشکل نصب شد اما وقتی که بعداز اون اکتیو میشه رستارت میشه دیگه اصلا کامپیوتر بوت نمیشه و نه ایکس پی دارم و نه 7 چون اصلا بالا نمیاد از ویندوز مشکلی نیست همین ویندوز رو رو لپتاپ هم نصب کردم و هیپچ مشکلی نبود لطفا منو راهنمایی کیند چون فقط حیف میاد رواین سیستم 7 نباشه
با تشکر
nima_hl
18-05-10, 11:22
با سلام
دوستان من یه سیستم دارم با این مشخصات
CPU: AMD PHENOM II X4 955
MAIN:DFI FXB790 M3H5
RAM: ELXIRE 2*4 BUSS 1600
HDD: 2*500 RAID0
روش یه ویندوز xp نصب کرده بودم بدون مشکل کار میکنه اومدم ویندوز 7 نصب کنم فلاپی خواست مثل ایکس پی و بدون مشکل نصب شد اما وقتی که بعداز اون اکتیو میشه رستارت میشه دیگه اصلا کامپیوتر بوت نمیشه و نه ایکس پی دارم و نه 7 چون اصلا بالا نمیاد از ویندوز مشکلی نیست همین ویندوز رو رو لپتاپ هم نصب کردم و هیپچ مشکلی نبود لطفا منو راهنمایی کیند چون فقط حیف میاد رواین سیستم 7 نباشه
با تشکر
سلام
برین توی ستاپ و در منوی پاور منیجمینت گزینه acpi xsdt رو اینیبل کنید
steelman
19-05-10, 22:02
مرسی آقا نیما مشکلم حل شد واقعا گلی
ali-aghili
23-07-10, 11:16
با سلام ، من هنگام نصب ویندوز 7 در مرحله آخر با مشکل مواجه میشم . یه صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه ، مادربرد من گرافیک On Board هم داره با اون که نصب میکنم کامل نصب میشه ولی وقتی گرافیک خودمو میزارم نصب نمیشه !! گرافیک On Board هم رو غیر فعال کردم ولی باز هم نصب نشد . راستی اینو بگم که توی نصب XP هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم . لطفاً اگه ممکنه راهنمایی کنید . مرسی
CPU : AMD Athlon 64 4000
Main : Esonic
RAM : 2GB
HDD : 500 SATA
VGA : AGP 512 MB
nima_hl
23-07-10, 12:02
با سلام ، من هنگام نصب ویندوز 7 در مرحله آخر با مشکل مواجه میشم . یه صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه ، مادربرد من گرافیک On Board هم داره با اون که نصب میکنم کامل نصب میشه ولی وقتی گرافیک خودمو میزارم نصب نمیشه !! گرافیک On Board هم رو غیر فعال کردم ولی باز هم نصب نشد . راستی اینو بگم که توی نصب XP هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم . لطفاً اگه ممکنه راهنمایی کنید . مرسی
CPU : AMD Athlon 64 4000
Main : Esonic
RAM : 2GB
HDD : 500 SATA
VGA : AGP 512 MB
سلام
احتمال قوی کارت گرافیکی شما به دلیل قدیمی بودن در لیست ساپورت ویندوز 7 قرار نداره ( کامپتیبل نیست )
خیلی بعید میدونم برای این کارت درایور 7 تهیه شده باشه
ali-aghili
23-07-10, 14:46
سلام
احتمال قوی کارت گرافیکی شما به دلیل قدیمی بودن در لیست ساپورت ویندوز 7 قرار نداره ( کامپتیبل نیست )
من درایورشو از سایت NVIDIA دانلود کردم ، Main Board قبلیم GA-8IPE1000pro-G بود مشکلی تو نصب نداشتم . بعدش Esonic گرفتم باز هم مشکلی نداشت ، ولی بعد مدتی موقع بالا اومدن ویندوز Error میداد و صفحه آبی رنگ ظاهر میشد ، از اون به بعد مشکل نصب شروع شد ، راستی اینو اضافه کنم که کارت گرافیک رو هم شناسایی می کرد .
mehrdad_ab
23-07-10, 18:54
سلام
فکر نمی کنم ، من با 128mb XFX ویندوز سون (home premium) نصب کردم و خیلی ام راحت ازش استفاده می کنم
K1LOU
23-07-10, 22:05
سلام
برین توی ستاپ و در منوی پاور منیجمینت گزینه acpi xsdt رو اینیبل کنید
با سلام
نیما جان می تونی در مورد کارکرد این گزینه acpi xsdt و ارتباطش با نصب نشدن ویندوز توضیح بدین
با تشکر
nima_hl
23-07-10, 22:31
با سلام
نیما جان می تونی در مورد کارکرد این گزینه acpi xsdt و ارتباطش با نصب نشدن ویندوز توضیح بدین
با تشکر
سلام
دروغ نگم نمیدونم :whistle:
این مشکل رو دوستم در شرکت یونیکام سرویس بهم گفت ظاهرا ساپورت dfi هم در این خصوص توضیحی به ایشون نداده بودند :wink:
tayebeh.1991
25-03-13, 16:04
من روی کامپیوتر وبندوز سون نصب کردم بدون هیچ مشکلی ولی حالا که ویندوز سون نصب میکنم تمام مراحل به درستی میره ولی وقتی به مرحله Complete install میرسه یه صفحه سیاه بالا مباد و گوشه سمت چپ یک خط تیره چشمک زن نمایان میشه دیگه نمیره و ویندوز نصب نمیشه چند تا سی دی هم عوض کردم ولی درست نشد و وینوز ایکس پی و 8 بدون مشکل نصب میشه به نظر شما مشکل چیه ؟
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید
Over_Cracker
25-03-13, 19:06
درود.
مشخصات دقیق قطعاتتون چیه؟
samishz
06-07-13, 21:39
میشه بگین acpi xsdt رو باید کجا پیدا کرد؟
الان دقیقا نمیدونم:gasp:
nima_hl
06-07-13, 22:58
عزیز من که کامل گفتم
وقتی سیستم را روشن میکنید کلید delete روی کیبرد را بزنید تا وارد بایوس بشین
توی منوها یک منو دارید به اسم power managment وارد آن شوید
گزینه مورد نظر آنجاست
kavian.salavati
17-07-13, 11:23
من روی کامپیوتر وبندوز سون نصب کردم بدون هیچ مشکلی ولی حالا که ویندوز سون نصب میکنم تمام مراحل به درستی میره ولی وقتی به مرحله Complete install میرسه یه صفحه سیاه بالا مباد و صفحه تنظیمات ساعت رو دیگه نمییاره و فقط نشانگر موس رو نشون میده و ویندوز نصب نمیشه چند تا سی دی هم عوض کردم ولی درست نشد VGA:9500 GT NVIDIA RAM: 2GB CPU:INTL 4 COR 2R MADER:GEGABAET ممنون میشم کمکم کنید
moonica
19-08-13, 13:19
چرا تو نصب ویندوز 7 برای من گزینه ی drive option نداره که بتونم درایو ویندوز قبلیمو فرمت کنم؟:1. (28):
کارت
19-08-13, 13:27
با یک ویندوز دیگه امتحان کن
STUXNET
19-08-13, 14:03
از ويندوزهاي وژن اصلي مثل KIng Gerdoo lord استفاده كن
bandeykhoda
30-03-14, 00:21
من روی کامپیوتر وبندوز سون نصب کردم بدون هیچ مشکلی ولی حالا که ویندوز سون نصب میکنم تمام مراحل به درستی میره ولی وقتی به مرحله Complete install میرسه یه صفحه سیاه بالا مباد و صفحه تنظیمات ساعت رو دیگه نمییاره و فقط نشانگر موس رو نشون میده و ویندوز نصب نمیشه چند تا سی دی هم عوض کردم ولی درست نشد VGA:9500 GT NVIDIA RAM: 2GB CPU:INTL 4 COR 2R MADER:GEGABAET ممنون میشم کمکم کنید
سلام برای منم دقیقا همین مشکله!ویندوز 8 نصب میشه ولی من 7میخوام.!فکرمیکنم مشکل از کارت گرافیک باشه
midunam
01-08-14, 07:08
سلام مشکل منم همینه که یه دفعه وسط نصب صفحهسیام میاد و دیگه ادامه نصب کامل نمیشه.کسی میتونه راهنمایی کنه که مشکل چیه؟
AMD>INTEL
01-08-14, 12:12
سلام مشکل منم همینه که یه دفعه وسط نصب صفحهسیام میاد و دیگه ادامه نصب کامل نمیشه.کسی میتونه راهنمایی کنه که مشکل چیه؟
مشخصات دقیق قطعات و یک اسکرین شات از زمانی که نصب متوقف میشه .
nima_hl
01-08-14, 12:13