ورود

مشاهده نسخه کامل : کمک . به دادم برسید !!!

behrouz8
01-05-10, 19:38
سلام
دیشب برا یکی از اشنا ها داشتم ویندوز نصب میکردم چون پارتیشن بندی هارد دیسکشون اشتباه بود ( درایور c فقط 10 گیگ بود ) گفتم اطلاعاتتون پاک میشه . چون اطلاعتش براش مهم بود هارد کامپیوترش را در اوردم زدم به کامپیوتر خودم و اطلاعاتش را ریختم رو هارد خودم. حالا از دیروز تا حالا سیستم کند شده . دوبار تا حالا موقع بالا اومدن ویندوز7 هنگ کرده. دو بار هم ویندوز عوض کردم. با انتی ویروزس های کسپر و نود و سیمانتک و زون الارم چک کردم هیچی پیدا نکردند. به نظر شما چیکار کنم مشکلش چیه ؟؟
ممنون

Saeed-Milan
01-05-10, 19:54
سلام
دیشب برا یکی از اشنا ها داشتم ویندوز نصب میکردم چون پارتیشن بندی هارد دیسکشون اشتباه بود ( درایور c فقط 10 گیگ بود ) گفتم اطلاعاتتون پاک میشه . چون اطلاعتش براش مهم بود هارد کامپیوترش را در اوردم زدم به کامپیوتر خودم و اطلاعاتش را ریختم رو هارد خودم. حالا از دیروز تا حالا سیستم کند شده . دوبار تا حالا موقع بالا اومدن ویندوز7 هنگ کرده. دو بار هم ویندوز عوض کردم. با انتی ویروزس های کسپر و نود و سیمانتک و زون الارم چک کردم هیچی پیدا نکردند. به نظر شما چیکار کنم مشکلش چیه ؟؟
ممنون

دوست من اون آنتی ویروس هایی رو که استفاده کردی به روز بودن یا نه؟

behrouz8
01-05-10, 21:27
دوست من اون آنتی ویروس هایی رو که استفاده کردی به روز بودن یا نه؟
تارخ اپدیتشون 9.2009 بوده.

Computex
01-05-10, 22:37
سلام. اطلاعات ایشون هنوز روی سیستم شما هست؟ امکان داره به دلیل حجم بالای اطلاعات این کندی نصیب شما شده باشه.

پیشنهاد می کنم از ویروسی نبودن سیستم هم مطمئن بشید. آپدیت آنتی ویروس شما قدیمی هستو اونرو به روز کنید و سیستم رو اسکن کنید.

بعد از اینکه همه ی این کارها رو انجام دادید ، در ویندوز هفت روی Start کلیک کرده و در قسمت Search تایپ کنید Realiability Monitor . روی گزینه ی ظاهر شده کلیک کنید و یه عکس از این صفحه برامون بزارید.

موفق باشید.

behrouz8
07-05-10, 00:11
سیستم با انتی ویروس اپدیت شده نود32 چک شده هیچ ویروسی طبق گفته نود32 نداره.
مشکل هم به این صورته که وقتی به اینترنت وصل میشم همون اول موس کند میشه و اگه باهش کار کنم سیستم هنگ میکنه. موس هم سالمه.
اشکال از چیه ؟
ممنون

Saeed-Milan
07-05-10, 01:40
مشکل هم به این صورته که وقتی به اینترنت وصل میشم همون اول موس کند میشه و اگه باهش کار کنم سیستم هنگ میکنه. موس هم سالمه.
اشکال از چیه ؟
ممنون

اگر بر اساس حرف شما که بعد از وارد کردن اطلاعات هارد در سیستم تون این مشکلات پیش اومده به احتمال خیلی زیاد مشکل از بد افزاره پیشنهاد من اینه که از آنتی ویروس کسپر نسخه اینترنت سیکیوریتی 2010 استفاده کنید و بعد از نصب و آپدیت در محیط Safe mod سیستم رو چک کنید و بعد از این کار حتماً سیستم رو با نرم افزار های تعمیر ریجستری چک کنید.

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

اشکال از چیه ؟
ممنون

اگر بر اساس حرف شما که بعد از وارد کردن اطلاعات هارد در سیستم تون این مشکلات پیش اومده به احتمال خیلی زیاد مشکل از بد افزاره پیشنهاد من اینه که از آنتی ویروس کسپر نسخه اینترنت سیکیوریتی 2010 استفاده کنید و بعد از نصب و آپدیت در محیط Safe mod سیستم رو چک کنید و بعد از این کار حتماً سیستم رو با نرم افزار های تعمیر ریجستری چک کنید.