ورود

مشاهده نسخه کامل : نسخه جدید اوبونتو ۱۰.۰۴ منتشر شد

K1LOU
30-04-10, 12:06
9 ارديبهشت 89
دقایقی قبل آخرین نسخه اوبونتو با نام سیاه گوش درخشان با پشتیبانی بلند مدت (LTS) منتشر شد . این خبر در حالی منتشر می شود که این نسخه از اوبونتو سومین نسخه LTS به شمار می رود و نتیجه تلاش و زحمت هزاران برنامه نویس و توسعه دهنده از سراسر جهان می باشد . در این نسخه از آخرین نسخه سری Gnome2 یعنی Gnome 2.30 استفاده شده و از کرنل ۲٫۶٫۳۲٫۱۱ بهره گرفته و همچنین می توانید ابزار دفتری OpenOffice.org 3.2 برای ویرایش اسناد دفتری استفاده کنید .

Only the registered members can see the link

همچنین در این نسخه از xorg 1.7.5 استفاده شده و به صورت پیشفرض از درایور آزاد کارت های گرافیک انویدیا nouveau بهره می برد . این نسخه از اوبونتو را می توانید از این لینک دانلود (Only the registered members can see the link)کنید و برای دانلود کوبونتو (اوبونتو با میزکار KDE) (Only the registered members can see the link) به این لینک (Only the registered members can see the link) مراجعه کنید…

در پست قبل در مورد ویژگی های جدید اوبونتو مفصلا نوشتیم که می تونید تور ویژگی های آن را از این لینک (Only the registered members can see the linkسیاه-گوش-درخشان-نسخه-جدید-اوبونتو/) دنبال کنید. همچنین اگر کاربر تازه کار اوبونتو هستید یا تازه می خواهید به جمع کاربران اوبونتو بپیوندید کتاب رایگان ubuntu manual (Only the registered members can see the link) را از دست ندهید

صفحه خانگی Ubuntu (Only the registered members can see the link)
صفحه خانگی Kubuntu (Only the registered members can see the link)

منبع :Only the registered members can see the link-3083

Xtreme
30-04-10, 14:30
سلام ..

عالیه . من منتظر این نسخه بودم و برای دانلود اقدام کردم و به زودی هم نصبش می کنم :)

Xtreme
30-04-10, 14:31
سلام ..

عالیه . من منتظر این نسخه بودم و برای دانلود اقدام کردم و به زودی هم نصبش می کنم :)

K1LOU
01-05-10, 13:22
من هم منتظر بودم که اين نسخه ر تجربه کنم البته براي شروع کار با لينوکس
حيف که اينترنت ندارم براي دانلود .

اين هم اطلاعات تکميل تري از Only the registered members can see the link

تیم اوبونتو با افتخار خبر از انتشار نسخه نهایی خانواده اوبونتو ۱۰.۰۴ با پشتیبانی طولانی مدت و با نام عمومی Lucid Lynx میدهد.
این انتشار دارای ۲ نسخه میزکار و سرور است. نسخه سرور قابلیت استفاده بر روی سرورهای اختصاصی، ابر اوبونتو Ubuntu Enterprise Cloud و یا ابر عمومی آمازون Amazon's EC2 را دارد. اوبونتو ۱۰.۰۴ نیز ادامه دهنده افتخار نسخه‌های قبلی اوبونتو با عرضه بهترینهای دنیای متن‌باز و عرضه یک توزیع با کیفیت و با استفاده آسان است.

همچنین این افتخار را داریم که انتشار اوبونتو ۱۰.۰۴ برای سیستمهای Netbook را به اطلاع شما برسانیم، که البته این نسخه LTS (دارای پشتیبانی طولانی مدت) نیست.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نسخه‌های مختلف این انتشار صفحات زیر را مطالعه نمائید.

نسخه میزکار و نسخه نت‌بوک: Only the registered members can see the link
نسخه سرور: Only the registered members can see the link

اوبونتو ۱۰.۰۴ با پشتیبانی طولانی مدت، دارای ۳ سال پشتیبانی رایگان برای نسخه‌های میزکار و ۵ سال پشتیبانی برای نسخه سرور خواهد بود. اوبونتو ۱۰.۰۴ نسخه نت‌بوک دارای ۱۸ ماه پشتیبانی خواهد بود.

ضمن تشکر از تلاشهای جامعه مترجمین اعلام میداریم که اوبونتو اکنون به ۲۹ زبان قابل استفاده است. جهت مشاهده توضیحات بیشتر و آخرین وضعیت ترجمه‌ها به صفحه زیر مراجعه نمائید:

اوبونتو ۱۰.۰۴ همچنین پایه اصلی سایرتوزیعها و انتشارهای خانواده اوبونتو مانند کوبونتو، زوبونتو، ادوبونتو، اوبونتو استودیو و میث بونتو است:

کوبونتو Only the registered members can see the link
زوبونتو Only the registered members can see the link
ادوبونتو Only the registered members can see the link
میث‌بونتو Only the registered members can see the link
اوبونتو استودیو Only the registered members can see the link

دریافت اوبونتو ۱۰.۰۴
-----------------------------------
جهت دریافت اوبونتو ۱۰.۰۴ از طریق اینترنت صفحه زیر را ببینید:

کاربران اوبونتو ۱۰.۰۴ به صورت اتوماتیک پیغامی جهت بروزآوری به نسخه جدید مشاهده خواهند نمود. جهت مشاهده نحوه بروزآوری به نسخه ۱۰.۰۴ میتوانند از این راهنما استفاده کنند:

دستورالعمل فارسی: Only the registered members can see the link
دستورالعمل فارسی بروزآوری کوبونتو: Only the registered members can see the link

کاربران اوبونتو ۸.۰۴ با پشتیبانی طولانی مدت میتوانند منتظر انتشار اوبونتو ۱۰.۰۴.۱ که جولای ۲۰۱۰ منتشر خواهد شد باشند.

مانند همیشه به روزآوری به جدیدترین نسخه اوبونتو کاملا رایگان است.

توصیه ما به همه کاربران این است که پیش از بروزآوری حتما نکات ذکر شده در نکات انتشار را مطالعه نمایند و از راهنمایی ها استفاده نمایند. نکات انتشار در صفحه زیر در دسترس است:

جهت مشاهده امکانات و بروزآوریهای جدید میتوانید صفحه امکانات جدید را ببینید:

صفحه امکانات انگلیسی: Only the registered members can see the link
صفحه امکانات فارسی: Only the registered members can see the link
صفحه امکانات کوبونتو: Only the registered members can see the link

در صورتیکه سوالی دارید و یا احساس میکنید که ایرادی یافته‌اید و درمورد آن مطمئن نیستید، میتوانید سوال خود را به فارسی در کانال گپ و گفتگوی کاربران ایرانی در ubuntu-ir# و یا در کانال انگلیسی اوبونتو ubuntu# و یا در انجمنها و لیستهای پستی بپرسید:

ubuntu-ir# در irc.freenode.net
انجمنهای انگلیسی: Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
انجمنهای فارسی: Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

کمک به شکل‌گیری اوبونتو
--------------------------------
در صورتیکه که مایلید در شکل گیری اوبونتو مشارکت نمائید به ما بپیوندید.

درباره اوبونتو
---------------
اوبونتو یک توزیع لینوکس با امکانات بسیار کامل برای میزکارها، رایانه‌های قابل حمل و سرورهاست، که دارای نصب آسان و انتشارهای منظم است. مجموعه بسیار خوبی از نرم‌افزارها همراه اوبونتو وجود دارند و ضمنا مجموعه بسیار کاملی با چند کلیک قابل نصب روی اوبونتو هستند.
پشتیبانی فنی از طریق شرکت Canonical و هزاران شرکت دیگر در سراسر دنیا امکان پذیر است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد پشتیبانی صفحه زیر را ببینید.

اطلاعات بیشتر
-------------------
اطلاعات بیشتر در مورد اوبونتو و انتشار اخیر به زبان فارسی در وب سایت Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) و به زبان انگلیسی در وب سایت Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) قابل دریافت است.