PDA

مشاهده نسخه کامل : N8 ، غول جدید Nokia رسما معرفی شد

sAsAn.K
27-04-10, 15:18
سلام دوستان.
امروز ، نوکیا گوشیه فوق العاده ی خودش رو رسما معرفی کرد تا بار دیگر شاهد جنگ بین نوکیا با سامسونگ و سونی اریکسون باشیم !

Nokia N8 دارای مشخصات زیر هستش :

صفحه نمایش 3.5 اینچی لمسی خازنی از نوع AMOLED با رزولوشن 360 در 640

قابلیت چند لمسی برای صفحه ی نمایش ضد خش

پورت HDMI

سیستم بهینه ساز صدای دالبی موبایل

16 گیگابایت حافظه ی داخلی ، 256 مگابایت RAM و 512 مگابایت ROM

اسلات کارت حافظه microSD قابل افزایش تا 32 گیگابایت

تکنولوژی های بی سیم Wi-Fi 802.11 b/g/n

بلوتوث نسخه ی 3 به همراه پروقایل A2DP

درگاه USB نسخه ی 2 از نوع microUSB

12 مگاپیکسل دوربین با لنز Carl Zeiss و قابلیت گرفتن عکس با رزولوشن 4000 در 3000 به همراه فلش زنون و قابلیت Auto Focus

گرفتن ویدئو با رزولوشن 720p یا همان 1280 در 720 پیکسل

دوربین دوم با رزولوشن VGA

پردازنده ی 680 مگاهرتزی

سیستم عامل Symbian ^3

قطب نمای دیجیتال

میدونم همتون دارید میگید WooooooooooooooW !!!

این هم عکس این گوشی :

4201

JEskandari
27-04-10, 21:46
اینا رو بی خیالشو مهم نیستند
مهم اینه که هک میشه یا نه.
اگه هک نمیشه من یکی که نیستم.

sAsAn.K
27-04-10, 22:11
:1. (27): بزار بیاد اول بابا ، هک شدن یا نشدنش که اصلا مهم نیست ..

mzz
28-04-10, 01:02
عالی یه N82 کامل دیگه از نوکیا فکر کنم تنها گوشی باشه از نظر دوربین بزنه رو دست N82
نگران هک شدنش هم نباشید اگه تو ایران بیاد اولین نفر من خودم هکش میکنم مث N82
به امید ورود به ایرن

JEskandari
28-04-10, 02:33
عالی یه N82 کامل دیگه از نوکیا فکر کنم تنها گوشی باشه از نظر دوربین بزنه رو دست N82
نگران هک شدنش هم نباشید اگه تو ایران بیاد اولین نفر من خودم هکش میکنم مث N82
به امید ورود به ایرن
آخه من یک E51 داشتم فایرمورش را که Update کردم دیگه هک نشد که نشد حتی وقتی ورژن فایرمور را برگردوندم
آخرشم زدم و فروختمش.

mzz
28-04-10, 07:34
آخه من یک E51 داشتم فایرمورش را که Update کردم دیگه هک نشد که نشد حتی وقتی ورژن فایرمور را برگردوندم
آخرشم زدم و فروختمش.
من زیاد تو قسمت موبایل این فرووم فعال نیستم(چون تخصص کل فرووم واسه سخت افزار کامپیوتره) وگرنه ورژن جدید heello رو میدادم گوشیت راحت هک میشد نمیفروختی ورژن N82 من الان 35.0.06 تاریخ 12/2009که روز اول هک نمیشد با صدبار کلنجار رفتن بلاخره هکش کردم

ALIRE7A
28-04-10, 12:21
بلوتوث نسخه ی 4 هم اومد این تازه گیر داده به 3

reza76622201
29-04-10, 10:57
متاسفانه Nokia در زمينه سيستم عامل درجه يک Windows Mobile هنوز کار آنچناني انجام نداده و همين امر باعث ميشه که از بقيه عقب بمونه. هنوز هم داره روي سيمبين کار مي کنه که به نظر من اين يه ضعفه.

mzz
29-04-10, 17:46
متاسفانه Nokia در زمينه سيستم عامل درجه يک Windows Mobile هنوز کار آنچناني انجام نداده و همين امر باعث ميشه که از بقيه عقب بمونه. هنوز هم داره روي سيمبين کار مي کنه که به نظر من اين يه ضعفه.
آقا رضا الان تمام شرکت دارن میرن سمت 4 نوع سیستم عامل 1-symbian 3
2-وین 7 3-آندروید 4-مکینتاش
سیمبیان 3 مثل سیستم عاملای معمولی سیمبیان هست ولی با دو خصوصیت جدید 1-مولتی تاچ 2-برنامه باز یا بازمتن (Only the registered members can see the link)
که الان سیمبیان پر فروش ترین سیستم عامله

reza76622201
29-04-10, 18:13
آقا رضا الان تمام شرکت دارن میرن سمت 4 نوع سیستم عامل 1-symbian 3
2-وین 7 3-آندروید 4-مکینتاش
سیمبیان 3 مثل سیستم عاملای معمولی سیمبیان هست ولی با دو خصوصیت جدید 1-مولتی تاچ 2-برنامه باز یا بازمتن (Only the registered members can see the link)
که الان سیمبیان پر فروش ترین سیستم عامله

عزيز. مکنتاش که فقط روي I-Phone هستش. آندرويد که کاملا جديد هستش و هنوز معلوم نيست چجوري از آب در بياد و بعيده ابتدا به ساکن بتونه ار رقيبهاش سبقت بگيره. ميمونه سيمبين و ويندوز موبايل.
مقايسه بين اين دو کاملا مشخصه که کدوميکي برتره. يه چيزي هم که جالبه همه بدونن اينه که نوکيا بيشتر توي آسيا بازار داره. و الا در رده بندي جهاني و توي يه کشوري مثل آمريکا شايد در رده 8 ام به بعد قرار بگيره.(توي آمريکا موتورولا حرف اول رو مي زنه)
الان سوني اريکسون هم گوشيهاي ويندوز موبايل خوبي مثل سري Xperia ميزنه که واقعا کيفيتهاي عالي دارن. اما نوکيا فکر کنم به جز يه نمونه اصلا نتونسته ويندوز موبايل بزنه.
نهايتا فروش سيمبين شايد فقط در رده پايين به طرف متوسط اونم فقط توي آسيا زياد باشه چون فقط نوکيا هستش که خودشو منحصر کرده به سيمبين و ساير کمپانيها زياد روي سيمبين زوم نکردن.
گول اين آمارهايي که واسه تبليغات ميزارن که نوکيا پرفروشترينه(به تبع اون سيمبين پرفروشترينه) رو نخوريد دوستان عزيز. نوکيا تاجرهاي بزرگي ساپورتش مي کنن اما اين هرگز دليل بر خوب بودنش و بهتر بودنش نسبت به ساير برندها نيست.

اين برند در برابر برندهايي نظير HTC و Motorolla و Imate و I-Phone هيچ حرفي واسه گفتن نداره. اينجا ايرانه و بيشتر جو سازي و مغازه دار بر اساس منفعتش تعيين مي کنه کدوم گوشي واسه خريد خوبه.