ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی واسه خرید مادربورد

khalakh0b
23-04-10, 13:28
سلام
میخوام یه مادربورد با این مشخصات تهیه کنم:
am3 socket
DDR3 support
1*pci_e x16 2.0
2*pci
2*pci_e
اگه میشه ارزون ترین مادربورد رو معرفی کنید.
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!

kakihot
23-04-10, 13:57
فکر کنم asrock m3a785-GMH

nima_hl
23-04-10, 15:15
سلام
میخوام یه مادربورد با این مشخصات تهیه کنم:
am3 socket
DDR3 support
1*pci_e x16 2.0
2*pci
2*pci_e
اگه میشه ارزون ترین مادربورد رو معرفی کنید.
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!

سلام

همونطور که کیوان گرامی فرمودند اون مادربرد به قیمت حدود 88 تومن در بازار موجوده ولی از m3a770de به دلیل سوکت ۸ پین و قیمت حدود 80 تومن بیشتر خوشم میاد

Only the registered members can see the link

البته مدلهای ارزونتر هم در بازار هست و شما با این مشخصات تا 60-70 تومن هم میتونید مادربرد پیدا کنید ولی توصیه نمیکنم

اگر میخواهید کمتر هزینه کنید بفرمائید تا مدلهای دیگه موجود در بازار رو سئوال و خدمتتون اعلام کنم

khalakh0b
23-04-10, 22:04
سلام
ممنون که نظر دادید.انتخواب خیلی خوبی به نظر میرسه.اما هرچی کمتر بهتر.واسه یه بچه ی 9 ساله میخوام که میخواد بازی کنه.ولی میخوام اگه خواست ارتقا بده بعدا اذیت نشه.با همین مشخصات اگه انتخواب ارزون تری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.خودم msi gf615m-p33 رو در نظر دارم.ولی asrock خیلی خوبه.اگر ارزون تر باشه پیشنهادتون بهتره!!!!

nima_hl
23-04-10, 22:17
سلام
ممنون که نظر دادید.انتخواب خیلی خوبی به نظر میرسه.اما هرچی کمتر بهتر.واسه یه بچه ی 9 ساله میخوام که میخواد بازی کنه.ولی میخوام اگه خواست ارتقا بده بعدا اذیت نشه.با همین مشخصات اگه انتخواب ارزون تری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.خودم msi gf615m-p33 رو در نظر دارم.ولی asrock خیلی خوبه.اگر ارزون تر باشه پیشنهادتون بهتره!!!!

سلام

مین انتخابی شما ۳ تا مشکل داره pci-e 1 , fsb/ht 1 و ساپورت نکردن از پردازنده‌های جدید

اگر یه همچین مادربردی میخواین از برند ازراک این مین رو پیشنهاد میدم که قیمتی حدود 50 تومن داره و چیپستش 7025 هستش ( چیپست مین شما 6125 بود )

4183

Only the registered members can see the link

با این مین یه کارت 4670 هم میتونید استفاده کنید ولی قویتر از اون شاید یکم کم بیاره البته توجه داشته باشید این مین و مین شما ۱ عدد pci-e 1x بیشتر نداره

khalakh0b
24-04-10, 16:16
سلام
از نظرون ممنون.اگه بشه همون asrock 770 رو میگیرم.نسبت به قیمتش عالیه.ولی تو کرمان نمیدونم گیرم بیاد یا نه.از asus یا giga پیشنهادی ندارید؟؟؟؟