سلام
من میخوام مادربورد GA-H55M-S2H بگیرم(در واقع یکی عاشق مین بردم شده قراره طاق بزنم)
این مادربرد چجور مینی هست ؟گرافیکش چجور هست؟بدون کارت گرافیک میشه ازش کار کشید(تا چه حد)؟
بهترین سی پیو با کمترین هزینه برای این مین کودوم سی پیو هست(پولم زیاد نیست خودم رو بالا پایین کنم یه 140-150 میشه) 2گیگ رم(2*1) A-DATA 1333 هم روش بسته میشه(رمهای A-DATA نسبت به GeIL چجورند؟
کاربری هم کارای معمول(اهل بازی نیستم)4برنامه معمولی مثل ایتبس و سیف و اتوکد و..........
خواهشا چون قراره امشب جواب پیشنهاد دوستمون رو بدم و میخوام بدونم که ایا با پولم میتونم سیستم جدید بخرم
سریع راهنمایی کنید
hapalii
15-04-10, 18:09
گرافیک توی خود سایت گیگا که ازش تعریف کرده ولی هر چی هم باشه جواب کار شما رو می ده اما اگر با 150 هزار تومان هم رم و هم cpu بخواید تهیه کنید به مشکل می خوردی فکر نمی کنم بشه چیزی بست براش.
رم A-DATA رم های خوبی هستند نمیشه گفت این بهتر با اون هر دو برند خوب و تقریبا در یک سطح اند باید مدل به مدل مقایسه کرد اما بطور کلی رم بدی نیستند هیچ کدوم.
درباره CPU هم با توجه به اینکه سوکت این مادر برد جدید هستش ارزان ترین cpu که می تونید استفاده کنید فکر کنم مدل Intel Core i3 - 2.93GHz - 530 باشه که قیمت حدود 140 هزار تومان داره.
nima_hl
15-04-10, 19:37
سلام
من میخوام مادربورد GA-H55M-S2H بگیرم(در واقع یکی عاشق مین بردم شده قراره طاق بزنم)
این مادربرد چجور مینی هست ؟گرافیکش چجور هست؟بدون کارت گرافیک میشه ازش کار کشید(تا چه حد)؟
بهترین سی پیو با کمترین هزینه برای این مین کودوم سی پیو هست(پولم زیاد نیست خودم رو بالا پایین کنم یه 140-150 میشه) 2گیگ رم(2*1) A-DATA 1333 هم روش بسته میشه(رمهای A-DATA نسبت به GeIL چجورند؟
کاربری هم کارای معمول(اهل بازی نیستم)4برنامه معمولی مثل ایتبس و سیف و اتوکد و..........
خواهشا چون قراره امشب جواب پیشنهاد دوستمون رو بدم و میخوام بدونم که ایا با پولم میتونم سیستم جدید بخرم
سریع راهنمایی کنید
سلام
مادربرد بدی نیست و جزو ارزونترین مادربردهای 1156 محسوب میشه
این مادربرد دارای پردازنده گرافیک نیست و اگر میخواهید از گرافیک آنبرد استفاده کنید بایستی پردازنده شما دارای پردازنده گرافیکی باشه .
همونطور که دوست گرامی فرمودند i3 530 یک پردازندهای هستش که هسته گرافیکی داره
گرافیک کارت خیلی قوی نداره ولی برای کارهای روزمره بد نیست
mohsen_star
16-04-10, 01:52
این مین با cpu 530 با دو گیگ رم تفاوت کاربرد و سرعت اون نسبت به سیستمی بر پایه775 با cpu 2.4 چقدره؟
این مین قابلیت ارتقا داره برای اینده یا دارای محدودیت هست؟نسبت به پولی که میدی برای این مین ایا همون مقدار هم اش میخوری یا نه؟
با تشکر
nima_hl
16-04-10, 03:07
این مین با cpu 530 با دو گیگ رم تفاوت کاربرد و سرعت اون نسبت به سیستمی بر پایه775 با cpu 2.4 چقدره؟
این مین قابلیت ارتقا داره برای اینده یا دارای محدودیت هست؟نسبت به پولی که میدی برای این مین ایا همون مقدار هم اش میخوری یا نه؟
با تشکر
پردازندههای گوناگونی با سرعت 2.4 گیگاهرتز بر پایه 775 به بازار اومدن لطفا مدل مورد نظرتون رو دقیق بفرمائید تا بشه مقایسه کرد
ولی در کل شما برای مادربرد و cpu باید حدود 275 هزار تومان هزینه کنید که با این مبلغ میتونید از پلتفرم am3 amd گزینههای بهتری رو انتخاب کنید
برای مثال با حدود 200 هزار تومان میتونید مادربرد با چیپست 785 و پردازنده athlon ii 620 تهیه کنید که از نظر قدرت پردازش و گرافیک از این سیستم قویتره
آواژنگ داره به قیمت خیلی بالا این مادربرد حدود 80 دلاری رو در ایران میفروشه که بنظرم بیشتر از 80 هزار تومن نمیرزه
mohsen_star
16-04-10, 10:40
پردازندههای گوناگونی با سرعت 2.4 گیگاهرتز بر پایه 775 به بازار اومدن لطفا مدل مورد نظرتون رو دقیق بفرمائید تا بشه مقایسه کرد
ولی در کل شما برای مادربرد و cpu باید حدود 275 هزار تومان هزینه کنید که با این مبلغ میتونید از پلتفرم am3 amd گزینههای بهتری رو انتخاب کنید
برای مثال با حدود 200 هزار تومان میتونید مادربرد با چیپست 785 و پردازنده athlon ii 620 تهیه کنید که از نظر قدرت پردازش و گرافیک از این سیستم قویتره
آواژنگ داره به قیمت خیلی بالا این مادربرد حدود 80 دلاری رو در ایران میفروشه که بنظرم بیشتر از 80 هزار تومن نمیرزه
نیما خان من قراره با مین بردم طاق بزنم و هزینه نمیکنم(مین+سی پیو E6600 رو میدم بعد این مین رو با 2تا رم 1گیگ A-DATA 1333 میگیرم)
حالا چون پولم کمه و برا خرید سی پیو جدید باید رمها(2تا 2گیگ پاتریوت باس 800 سری بلو+گرافیکم) رو بفروشم
میخوام بدونم کانفیگ سیستم قبلی با این سیستم با همین سی پیو که معرفی شده توسط خودتون(530) چجوره؟
ارزش این تغییرات رو داره یا نه؟
nima_hl
16-04-10, 18:26
نیما خان من قراره با مین بردم طاق بزنم و هزینه نمیکنم(مین+سی پیو E6600 رو میدم بعد این مین رو با 2تا رم 1گیگ A-DATA 1333 میگیرم)
حالا چون پولم کمه و برا خرید سی پیو جدید باید رمها(2تا 2گیگ پاتریوت باس 800 سری بلو+گرافیکم) رو بفروشم
میخوام بدونم کانفیگ سیستم قبلی با این سیستم با همین سی پیو که معرفی شده توسط خودتون(530) چجوره؟
ارزش این تغییرات رو داره یا نه؟
قدرت 530 نزدیک ۲ برابر e6600 هستش و از نظر تکنولوژی و آپگیرید قطعا 530 بهتره
ولی شما ممکنه با سیستم جدید سرعتی پائینتر از سیستم قبلی داشته باشید
شما میخواهید گرافیک کارتتون رو بفروشید و از گرافیک آنبرد ( بهتر بگم آن سی پی یو ) استفاده کنیم
اگر فرض کنیم گرافیک شما یدونه 8600 به بالا باشه شما با سیستم قبلیتون میتونستید بازیها رو اجرا کنید ولی با سیستم جدید نمیتونید خیلی از بازیها رو انجام بدین
یا در photoshop سیستم قبلیتون بهتر از سیستم جدید زوم این یا زوم آوت میکنه
با توجه به قیمت حدود 100 تومن برای پردازنده شما مادربرد داره به قیمت حدود 80 تومن از شما خریده میشه ( h55 135 + ram 50 = 185 ) باید دید مادربرد شما چیه شاید ارزش مین شما بیشتر باشه
لطفا یه لیست کامل از قطعات فعلی ( مادربرد و گرافیک ) بگین تا بشه دقیقتر صحبت کرد
mohsen_star
16-04-10, 20:32
قدرت 530 نزدیک ۲ برابر e6600 هستش و از نظر تکنولوژی و آپگیرید قطعا 530 بهتره
ولی شما ممکنه با سیستم جدید سرعتی پائینتر از سیستم قبلی داشته باشید
شما میخواهید گرافیک کارتتون رو بفروشید و از گرافیک آنبرد ( بهتر بگم آن سی پی یو ) استفاده کنیم
اگر فرض کنیم گرافیک شما یدونه 8600 به بالا باشه شما با سیستم قبلیتون میتونستید بازیها رو اجرا کنید ولی با سیستم جدید نمیتونید خیلی از بازیها رو انجام بدین
یا در photoshop سیستم قبلیتون بهتر از سیستم جدید زوم این یا زوم آوت میکنه
با توجه به قیمت حدود 100 تومن برای پردازنده شما مادربرد داره به قیمت حدود 80 تومن از شما خریده میشه ( h55 135 + ram 50 = 185 ) باید دید مادربرد شما چیه شاید ارزش مین شما بیشتر باشه
لطفا یه لیست کامل از قطعات فعلی ( مادربرد و گرافیک ) بگین تا بشه دقیقتر صحبت کرد
با تشکر از شما نیما خان
قطعات فعلی:
مین :کوماندو ایسوس
Only the registered members can see the link
گرافیک:4670 ساپفایر(1گیگDDr3)
مین+سی پیو رو قراره معاوضه کنم با مین جدید و 2گیگ رم
گرافیک رو هم باید بفروشم بزارم روی پول رم تا بتونم سی پیو جدید بخرم
حقیقتش چون پول کافی ندارم دارم گرافیک رو میفروشم
میخوام بدونم معامله خوبی انجام میدم یا نه؟ با گرافیک خود مین برد ایا به مشکل بر میهخوره برای کارهای روزمره(اینترنت+اتوکد+سیف+ ایتبس)
nima_hl
16-04-10, 21:15
با تشکر از شما نیما خان
قطعات فعلی:
مین :کوماندو ایسوس
Only the registered members can see the link
گرافیک:4670 ساپفایر(1گیگDDr3)
مین+سی پیو رو قراره معاوضه کنم با مین جدید و 2گیگ رم
گرافیک رو هم باید بفروشم بزارم روی پول رم تا بتونم سی پیو جدید بخرم
حقیقتش چون پول کافی ندارم دارم گرافیک رو میفروشم
میخوام بدونم معامله خوبی انجام میدم یا نه؟ با گرافیک خود مین برد ایا به مشکل بر میهخوره برای کارهای روزمره(اینترنت+اتوکد+سیف+ ایتبس)
بنظرم با این وضعیت اگر شما به سراغ پلتفرم amd برید بهتر باشه
شما اگر گرافیکتون رو عوض کنید در کارهای روزمره به مشکل نمیخورید ولی بعضی برنامهها مانند اتوکد کندتر عمل میکنند
از این دوستتون بپرسید اگر بخواد مین و cpu شما رو نقدی بخره چقدر پول بهتون میده