ورود

مشاهده نسخه کامل : چند سوال درباره سخت افزار...

lover phoenix
09-04-10, 19:35
سلام دوستان
من چند سوال درباره سیستم جدیدم داشتم .با توجه به اینکه اطلاعات سخت افزاریم پایینه:lol: واسه همین این تایپیک رو زدم تا شما راهنماییم کنید

1. cpuمن فنوم 965 هست. هنگامی که دارم یک فیلم رو کانورت میکنم مینویسه مثلا 30 دقیقه تا اتمام ،و در همون موقع هم فقط 40 درصد سی پی یو استفاده میشه.
چطور میتونم از 80 یا 90 درصد قدرت سی پی یو هنگام کانورت یا رندر استفاده کنم؟

2. از کجا میشه بفهمم که 2تا رم 2 گیگی که دارم داره درست کار میکنه و مشکلی نداره؟ آیا نرم افراری برای نشون دادم مشخصات رم هست؟
3. قبل از خریدن سیستم دوستان اینجا گفتند که هارد رو اگه بافر32 بزارم بهتره. فروشنده هم گفته که 32 گذاشتم. حالا من چطور میتونم مطمئن بشم که بافرش 32 هست؟ البته بدون بازکردن کیس. آیا واسه این موضوع هم نرم افزاری وجود داره؟
4. دی وی دی رایترم نه کارتون داره و نه مارک جلوی پنل. فکرکنم فله ای باشه. البته ظاهرا گارانتی سازگار داره. توی نرو هم اسمش رو atapi مینویسه. یعنی چینییه و بدرد نحور یا در حد لایت آ ن هستش؟

ممنون

AMD>INTEL
09-04-10, 21:17
اين بستگي به برنامه اي كه استفاده ميكنيد دارد . معمولا برنامه هاي جديدتر و ساخت شركتهاي معتبر از قدرت پردازنده هاي جديد نهايت استفاده رو ميكنند . برنامه HDTUNE مشخصات هارد شما رو مينويسد البته برنامه قدرتمند SISSOFT SANDRA هم راهكار مناسبيه .
درايو شما لايتون هست و بهترين برند تو اپتيكال درايوهاست . جنس چين ديگه كليشه اي شده چون 99% قطعات تو چين توليد ميشن با نظارت شركت سازنده به دليل سياست كاري و اقتصادي در چين و پائين اومدن هزينه ها