PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای تهیه یک سیستم حرفه ای AMD یا Intel

sadeghros.1
08-04-10, 17:19
با سلام خدمت همگی دوستان ، بنده در فکر تهیه یک سیستم مناسب به صورت حرفه ای می باشم و حدودا مبلغ 550 تومات برای مادربرد و cpu و کارت گرافیک در نظر دارم. از اونجایی که می خواهم کم کم به صورت حرفه ای روی اورکلاکینگ و شاید طراحی cpu کار کنم ، بهترین گزینه های شما در سری سی پی یو های اینتل و البته ای ام دی چیه. در ضمن ترجیح می دم از سری Extreme ویا Edition Black در آغاز کار استفاده کنم. از لطف و راهنمایی شما پیشاپیش متشکرمOnly the registered members can see the link :love:

nima_hl
08-04-10, 21:18
با سلام خدمت همگی دوستان ، بنده در فکر تهیه یک سیستم مناسب به صورت حرفه ای می باشم و حدودا مبلغ 550 تومات برای مادربرد و cpu و کارت گرافیک در نظر دارم. از اونجایی که می خواهم کم کم به صورت حرفه ای روی اورکلاکینگ و شاید طراحی cpu کار کنم ، بهترین گزینه های شما در سری سی پی یو های اینتل و البته ای ام دی چیه. در ضمن ترجیح می دم از سری Extreme ویا Edition Black در آغاز کار استفاده کنم. از لطف و راهنمایی شما پیشاپیش متشکرمOnly the registered members can see the link :love:

سلام

پردازنده‌های اکسترمی نهالم قیمتهای خیلی بالائی دارند و با بودجه شما سازگاری نداره

میمونه پردازنده‌های بلک ادیشن که اونها هم با خنک کننده‌های معمولی ( هوا ) کمتر از سری معمولی اینتل آورکلاک میشن و حتما باید زیر نیتروژن برند تا بتونید آورکلاک خوبی داشته باشید

پیشنهاد میکنم با یه پردازنده معمولی اینتل مانند i5 شروع کنید و با یه خنک کننده خوب میتونید اونا تا حدود 4.5 آور کنید

پیشنهادم یه همچین سیستمیه

DFI LANPARTY DK P55-T3eH9

4067

Only the registered members can see the link

قیمت این برد حدود 130 تومنه

پردازنده i5 750 به قیمت 212 تومن

مابقی بودجتون رو هم برای فن و گرافیک هزینه کنید ( تا هفته آینده دوستان یه رویو جامع برای فنهای موجود در شهرسخت‌افزار قرار میدن )

البته اگر میخواهید حتما پردازنده بلک ادیشن باشه بفرمائید تا یه سیستم amd بیس پیشنهاد بدم

sadeghros.1
18-04-10, 17:46
سلام من تا بحال مادربرد و سی پی یو و کارت گرافیک را انتخاب کردم: 5770 AMD PHENOM II X4 EB 955 + GIGABYTE ma790fxta-ud5 + ATI RADEAN HD نظر شما چیه؟ چه کولینگ و چه پاور و چه کیسی را پیشنهاد می کنید با مجموع قیمت حداکثر 120 تومان.

reza76622201
19-04-10, 08:20
سلام.
پردازنده Intel Core i5 -750 از پردازنده اي که شما گفتيد بهتره. اما مجموع مادربورد و پردازنده گرون در مياد.
پس با توجه به بودجه شما قطعات انتخابيتون خوبه.(البته برند کارت گرافيک رو قيد نکرديد).
پاور حداقل Green 680Watt که فکر کنم حدود 80000 تومانه و يه کيس Green سليقه اي. در مورد فن هم محصولات Cooler Master رو پيشنهاد مي کنم که بايد از نزديک ببينيد و انتخاب کنيد. اما مبلغ باقيمانده يعني 40000 تومان واسه کيس و فن کمه عزيز.

AMD>INTEL
19-04-10, 08:43
قطعاتی که انتخاب کردید تقریبا خوب هست . پاور رو 850 سایلنت پرو بگیرید که بعدا مشکل پیدا نکنید .کیس هم cm 690 کولر مستر دارای کولینگ خوبی هست . در مورد خنک کننده نظرم روی V8 کولر مستر میباشد

reza76622201
19-04-10, 13:20
آقا اميد قيمت پاوري که شما معرفي کرديد خيلي بالاتر از مبلغي است که دوستمون در نظر دارن. لطفا اينو مد نظر داشته باشيد.