ورود

مشاهده نسخه کامل : مشكلي با bitlocker ويندوز 7

K1LOU
01-04-10, 19:18
با سلام
راستش رو بخواهيد يكي از درايوهام رو با bitlocker رمز گذاري كردم اما در نصفه كار كه encrypt lمي كرد گزينه cancel رو زدم و سيستم رو ري استارت كردم و درايو رمزگزاري شده و با رمز به اون وارد ميشم
دو مشكل بوجود اومد
يكي اينكه حجم درايو با اينكه حدود 200 گيگ خالي داره وقتي مي خوام يه ايميج از دي وي دي 4 گيگي رو توي اين درايو بريزم ميگه حجم كمه

2 . نمي تونم حالت رمزگذاري شده رو بردارم گزينه remove password رو كه مي زنم گزينه زير نمايش داده ميشه ؟

Only the registered members can see the link

براي برداشت اين قفل از اين درايو بايد چكار كنم ؟
با تشكر

Computex
02-04-10, 07:18
سلام. خوب نباید وسط کار اونرو متوقف می کردید چون اگه اشتباه نکنم برای رمزگذاری کردن ویندوز فرمت اون درایو رو تغییر میده.

راه حل من اینه که شما اون درایوی رو که این اتفاق براش افتاده از طریق My Computer و راست کلیک رو درایو مورد نظر و انتخاب گزینه ی Format اونرو فرمت کنید. احتمالا با این کار درست میشه. اگر هم احیانا از داخل ویندوز این اجازه رو به شما نداد از طریق یه ویندوز دیگه که نصب دارید ( مثل XP ) اونرو فرمت کنید.

موفق باشید.

K1LOU
02-04-10, 19:16
ممنونم حسین جان
مشکل حل شد . به این صورت که از طریق کنترل پنل تونستم bitlocker رو به صورت off دراورم . و همچنین منتظر موندم تا حالت decryp.. به پایان برسد البته چند ساعت طول کشید . پس مشکل اینجا بود که من می خواستم از روی خود درایو bitlocker رو غیر فعال کنم . البته باید از این طریق هم بشه پسورد رو برداشت اما در مورد خاص من این کار ممکن نبود
با تشکر